>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Juventus Turyn - AS Roma, HIT 6 kolejki Serie A [5.10.2014r]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

VS

JUVENTUSTURYN - AS ROMA
niedziela 18:00
kursy

1,80- 3,50 - 4,50 b365

Juventus Stadium

Hit, szlagier, mecz o wielkim ciężarze gatunkowym. Roma w gazie, Juve w gazie. Roma bardzo dobry mecz z City w LM, JUve słabiej z Atletico. Ale ten mecz to hit. Jak będzie on przebiegał?
Zapraszam do dyskusji !

M 37

misterchef

Użytkownik
No uważam, że moze to być bardzo nudny mecz, podobny do tego Atletico - Juventus albo Milan - Juventus. Pewnie na 1 bramce i wszystko się skonczy. Juve wie ze w meczu przeciwko Romie nie może sie otworzyć i będzie bardziej grał defensywą. Buffon i spółka wymęczą albo małe zwycięstwo albo remis 0:0.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Juve wie ze w meczu przeciwko Romie nie może sie otworzyć i będzie bardziej grał defensywą.
Tu się nie zgadzam , bo od kiedy Juventus gra defensywnie ? W lidze tak nigdy nie grali i tak samo nie będą grać z Romą przeciez autobusu nie postawią. W ostatnim meczu przeciwko Atletico Madryt tam również starali się grać to co lubią i tak samo będą grać w tej kolejce i nie będą liczyć tylko na kontra ataki.

bo86bo 19K

bo86bo

Użytkownik
Panowie co myślicie o Juve-Roma? Nie wiem może to teoria spiskowa ale czy faktycznie będzie chciało im się mocno walczyć. Oba kluby po wyjazdach w ramach LM. Oba kluby prawie nie tracą w lidze, Roma straciła 1 bramkę. Remis po nudnym meczy? Moim zdaniem na tym etapie to na rękę obu ekipom. Prawda taka,że walka o Mistrzostwo zacznie się moim zdaniem jak któraś z ekip odpadnie z LM i skoncentruje się na lidze? Niby zapowiadają walkę o komplet ale czy tak będzie? Bardzo ciężki mecz. Jedyne co może cieszyć to arbiter spotkania - Rocchi, który dał popis w meczu Arsenal-Galatasaray. Mnie szczerze interesuje motywacja ale skoro Allegri mówi,że to nie jest decydujący mecz, to wtedy są dwa warianty: zostawia sobie furtkę w razie wtopy, dwa nastawi defensywnie ekipe. Pomożecie Panowie w tej kwestii? Mi bliżej nudnego, w miarę czystego meczu i podziału punktów niż walki na przysłowiowe noże.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@bo86bo jak mecz bez walki ? Proszę Cię. To tak samo jakbym powiedział o dzisiejszym meczu Chelsea- Arsenal, że oba zespoły zadowolą się remisem i będzie nudny mecz, bo na tym etapie o niczym nie decyduje jeszcze to po co zespoły mają się spinać. Czasami widzę stereotyp nudnego calcio u was jest zbyt dużo i bardzo irytujący....

W meczu będzie walka, będzie pasja, będzie co oglądać! Juve- Roma to hit nad hity i basta. Wspominasz słowa Allegrego, że mówi, że ten mecz nie zdecyduje o niczym, no i ma rację bo jak mecz w 6 kolejce może teraz zdecydować o losach scudetto ? ???? Ma Maksiu rację, ale to nie znaczy że przecież nie będa walczyć o wygraną, prestiż, morale itp. Przecież takie mecze to są solą piłki, zawsze jest spina by ograć najgroźniejszego rywala w walce o tytuł.

Prawdopodobne składy wg La Gazetty dello Sport na dzis :

Juventus 3-5-2

----------------Buffon----------------
---Caceres---Bonucci-----Chiellini-----
Liechsteiner------------------Asamoah
-------Vidal---Pogba---Marchisio------
------Tevez--------Llorente-----------

Roma 4-3-3

--------------Skorupski----------------
Maicon---Manolas--Yanga-Mbiwa--Cole
------Keita----Naingolan----Pjanić-----
Florenci--------Totti---------Gervinho

Szkoda bardzo, że nie może zagrać De Rossi.

Mecz będzie ciekawy i tego się trzymam! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
R 326

royal92

Użytkownik
Roma z Manchesterem zagrała dobry mecz, stwarzali sobie sytuacje zagrażali bramce Harta. Nie chce mi się wierzyć że zobaczymy tu wynik bezbramkowy, Juventus w końcu musi stracić bramkę w lidze a dziś jest do tego dobra okazja. Roma nie będzie się tu bronić i grać na zero z tylu, pamiętam mecz z przed roku który był otwarty i obie ekipy stwarzały sobie kilka fajnych okazji bramkowych, lecz tam Romie nie udało się strzelić i wynik zakończył się 3;0 dla Juve. Roma ma kim z przodu postraszyć w dobrej formie jest Pjanić czy Gervinho nie zapominajmy o Tottim który daje dużo ekipie z Rzymu. Mi osobiście podoba się gra Naingolana, bo to człowiek który daje dużo w ofensywie i defensywie. Wiadomo że Juventus jest piekielnie silny w środku pola i tu Roma nie może oddać im pola, do tego odnoszę wrażenie ze defensywa ekipy Rudiego Garci nie funkcjonuje jeszcze najlepiej City stwarzało sobie dużo groźnych okazji i tak też dziś będzie to robiła ekipa Allegriego. Juventus u siebie będzie na pewno chciał wygrać dlatego będą atakować. Dlatego BTS po dobrym kursie 1.90 Bet365

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
do tego odnoszę wrażenie ze defensywa ekipy Rudiego Garci nie funkcjonuje jeszcze najlepiej City stwarzało sobie dużo groźnych okazji i tak też dziś będzie to robiła ekipa Allegriego
Owszem defensywa nie funkcjonuje najlepiej.Z Hellasem mocno pogubiony był Yanga-Mbiwa, ale za to Manolas asekuruje i czyści wszystko jak należy. Maicon też gra super.
Za to nie zgadzam się z drugą częścia tego zdania, że City stworzyło sobie dużo groźnych okazji bo takich sobie nie stworzyli za wiele. Mieli problem, brak pomysłu, Skorupski raz przy strzale Lamparda musiał interweniować + ten karny, a tak to City bez pomysłu było. Ale tez mnie kusiła dzisiaj opcja BTS na ten mecz, jednak j apoczekam na LIVE i wtedy zobacze jak mecz wygląda i zdecyduje, ale Roma strzeli to dobry trop, Juve nie będzie ciągle na zero przeciez ;)
Forza Roma !

bo86bo 19K

bo86bo

Użytkownik
No to skoro mówicie,że będzie kosa to warto może poszukać kartek? Sędzią Rocchi,więc o nie trudno nie będzie. Nie wiem czemu ale od kiedy zobaczyłem mecz Juventus-Roma od razu wrzucił mi się na głowę typ na kartkę dla Manolasa.
Lubi łapać on w ważnych meczach co widać było w barwach Olympiakosu, w sumie kartki zbierał tylko w LM przeciwko PSG czy United. Dziś wyjazd do Turynu więc skoro łapał z Parmą to może warto próbować dziś przeciwko Juve które ma Teveza ;)
Manolas kartka TAK
3.75
Unibet
2/10
Dobrze,że grałem w Unibet bo w Betsson zakład byłby rozliczony jako przegrany ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom