>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Juventus Turyn - AC Milan, HIT 22 kolejki Serie A[07.02.2015 r.]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

VS

JUVENTUS TURYN - AC MILAN
sobota 20:45
kursy

1,40 - 4,96 - 9,62

Juventus Stadium

Patrząc na to jakie marki spotkają się sobotniego wieczora na Juventus Stadium możemy mówić o hicie. Zagłębiając się bardziej wydaje się mecz z jednym, w dodatku wyraźnym faworytem jakim jest Juventus. Czy jednak Milan zdoła wykrzesać z siebie nadprzyrodzone moce i urwie pkt Juventusowi w tym spotkaniu ?
Na pewno nie pomoże im w tym nowy nabytek Mattia Destro, który pauzuje za kartki. Ponadto szereg innych absencji w Milanie.
Jak według Was mecz będzie wyglądał ? Czy Juve rozniesie rywala w podobnym stylu jak zrobiło to ostatnio Lazio ?

Zapraszam do dyskusji ! ;)

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Juventus (-1,5) - AC Milan @ 1 @ 2,05 bet365 ✅

Milan w głębokim kryzysie. Zespół z Mediolanu nie tworzy spójnego kolektywu często rotując składem. Jutro Filippo Inzaghi musi załatać środek pola dalej nieobecnych będzie dwóch kluczowych zawodników (de Jong, Montolivo). Ogółem w Milanie panuje istny szpital, a do tego dochodzą zawieszenia, które w zestawieniu z kontuzjowanymi przedstawiają się następująco:
- Cristian Zapata (Milan) - pęknięta kość śródstopia
- Daniele Bonera (Milan) - uraz ścięgna udowego
- Stephan El Shaarawy (Milan) - pęknięta kość śródstopia
- Mattia De Sciglio (Milan) - zapalenie powięzi stopy
- Riccardo Montolivo (Milan) - przemęczenie mięśni
- Nigel de Jong (Milan) - problemy mięśniowe
- Ignazio Abate (Milan) - uszkodzenie mięśnia prawego uda
- Mattia Destro (Milan) - zawieszenie za nadmiar kartek
- Philippe Mexes (Milan) - zawieszenie za agresję w stosunku do Stefano Mauriego
Osłabienia znaczące i śmiem twierdzić, że świeżo sprowadzeni zawodnicy nie są na tyle zgrani, aby poważnie zagrozić mocnemu Juventusowi.
Juve dominuje w Serie A i jutro powinno spokojnym zwycięstwem przybliżyć się do mistrzostwa Włoch. Fakt faktem, że w ostatnich spotkania zawodnicy z Turynu nie prezentowali się najlepiej (brak dynamiki oraz przeprowadzania składnych akcji) może lekko niepokoić, ale lepszego rywala na przełamanie nie mogli trafić. Milan w kryzysie, dodatkowo poważnie osłabiony a wszyscy wiemy jakie ciśnienie na wygraną będzie jutro w Turynie. Do składu wraca dodatkowo nieobecny ostatnio Arturo Vidal co oznacza istotne wzmocnienie i tak silnej drugiej linii Bianconeri. Pauzującego za kartki Lichtsteinera zastąpi prawdopodobnie Padoin.

Otrzymane punkty reputacji: +12
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Skoro @pestka7 wypisał wszystkich nieobecnych, a jest ich sporo to warto też napisać kto w takim razie dzisiaj zagra.

Na początek dodam jeszcze absencje u gospodarzy i tak Juve dziś bez Liechsteinera, Caceresa, Matriego i Kwadwo Asamoaha. Ale to zaledwie kropla przy takich absencjach w Milanie. Tam kontuzje w tym sezonie to niestety normalność, może i nawet Arsenal i Man.Utd pod tym względem przebijają ?

JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon - Padoin, Bonucci, Chiellini, Evra - Pogba, Pirlo, Marchisio - Vidal - Tevez, Morata

AC MILAN (4-3-3): Diego Lopez - Rami, Alex, Paletta, Antonelli - Poli, Essien, Muntari - Honda (lub Cerci), Menez, Bonaventura

Faworytem bezsprzecznie jest Juve, ale po kursie @1,35 wolę tego nie ruszać, poczekam z graniem na LIVE i wtedy popatrzę, wyciągne jakieś wnioski (o ile nie padnie szybki gol :p ) i pogram w miarę możliwości po wyższym kursie.
Ciekawe jak spisze się defensywa Milanu, bo ostatnie mecze grali tragicznie po prostu. A dziś jeszcze zadebiutuje Paletta, na lewej Antonelli, Rami znowu na prawej obronie, a tam sobie nie radził jak grał kilka razy, a to dziwne zważywszy na dobry mecz Zaccardo z Parmą... Coś czuję, że Milan będzie bardzo cofnięty dziś.
W ofensywie też patrzenie co zrobi Menez, zbyt oczywiste się to wydaje, że zagrożenie ze strony jednego gracza.

Zaproponowałbym jeszcze taki typ, kurs już znacznie lepszy.

Juventus czyste konto ?
Typ : TAK @ 1,72 b365
⛔3:1

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Lubię takie sytuacje, gdy właściwie już przed meczem skazuje się kogoś na przegraną: )
Tak wiem, że mało argumentów przemawia za ekipą gości. Jedno jest pewne że dla jednych i dla drugich jest to prestiżowe spotkanie. Milan wygrał tydzień temu i ciekaw jestem jak dziś zagrają. Myślę że mało kto na nich stawia i zagrają bez obciążenia. Zapewne będą mocno schowani z tyłu licząc na jakąś kontrę.
Swoją drogą ciekawych czasów dożyliśmy: ) Kurs około 9-10 na AC Milan: ) Mam nadzieję że powalczą...
Dobre jest to że albo Robson trafi albo ja...: )
Milan strzeli kurs 1,95 STS
wynik 3:1

aman 139

aman

Użytkownik
Witam!
Dawno tu nie zaglądałem, a zbliża się mecz Milanu, więc warto byłoby się wypowiedzieć na ten temat.

Nie oczekuję fajerwerków po tym meczu.Juventus ma zniżkę formy, a o Milanie nawet nie ma sensu się wypowiadać. Kiedyś pojedynki obu drużyn były bezapelacyjnymi hitami i swoistymi &quot;Gran Derbi&quot; na włoskim podwórku. Dzisiejszy mecz może pokazać słabość drużyn z tego pięknego kraju lub też zdecydowaną dominację jednego z nich.

Nie wierzę, że Milan powalczy choćby o remis, nawet gdyby udało się wygrać to niewiele zmieni w sytuacji tego utytułowanego klubu.

Jak wygląda sytuacja Milanu przed meczem?
Niby nie mamy już o co walczyć, niby piłkarze podejdą do tego meczu bez presji. Ale wątpię, by Inzaghi przygotował piłkarzy odpowiednio psychicznie do tego spotkania. Dostrzegam wiele błędów w wyjściowym składzie. Nie wspomnę już o kontuzjach kluczowych graczy, którzy trochę ciągnęli ten zespół do przodu.

-Rami siedzi na ławce gdzie wydaje mi się, że jest jednym z lepszych obrońców
-brak Montolivo na środku
-Muntari, Essien, Poli vs Marchisio, Pirlo, Pogba. (aż oczy bolą)
-Antonelli i Paletta odbyli kilka treningów i nagle mają wziąć ciężar gry obronnej na swoje barki? Za cholere.. a co z taktyką obronną, zagrania, stałe fragmenty itp?

+ kiedyś były podobne kursy, gdy Milan grał z Barceloną, wygraliśmy (ja też wygrałem:grin ????
+nadzieja umiera ostatnia
+Milan może grać antyfutbol i posyłać długie podania do Meneza, jest szansa na zdobycie gola

Gdybym miał cokolwiek stawiać to wolę poczekać na live i zagrać Juventus z handi jeśli przytłoczą Milan od pierwszych minut.
Odradzam grania na czyste konto Juventusu, Milan ma trochę indywidualności z przodu, zawsze może coś wpaść z kapelusza.

Także moje typy:
Juventus (-1,5) - AC Milan @ 1 @ 2,05 bet365✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom