Witam!
Dawno tu nie zaglądałem, a zbliża się mecz Milanu, więc warto byłoby się wypowiedzieć na ten temat.
Nie oczekuję fajerwerków po tym meczu.Juventus ma zniżkę formy, a o Milanie nawet nie ma sensu się wypowiadać. Kiedyś pojedynki obu drużyn były bezapelacyjnymi hitami i swoistymi "Gran Derbi" na włoskim podwórku. Dzisiejszy mecz może pokazać słabość drużyn z tego pięknego kraju lub też zdecydowaną dominację jednego z nich.
Nie wierzę, że Milan powalczy choćby o remis, nawet gdyby udało się wygrać to niewiele zmieni w sytuacji tego utytułowanego klubu.
Jak wygląda sytuacja Milanu przed meczem?
Niby nie mamy już o co walczyć, niby piłkarze podejdą do tego meczu bez presji. Ale wątpię, by Inzaghi przygotował piłkarzy odpowiednio psychicznie do tego spotkania. Dostrzegam wiele błędów w wyjściowym składzie. Nie wspomnę już o kontuzjach kluczowych graczy, którzy trochę ciągnęli ten zespół do przodu.
-Rami siedzi na ławce gdzie wydaje mi się, że jest jednym z lepszych obrońców
-brak Montolivo na środku
-Muntari, Essien, Poli vs Marchisio, Pirlo, Pogba. (aż oczy bolą)
-Antonelli i Paletta odbyli kilka treningów i nagle mają wziąć ciężar gry obronnej na swoje barki? Za cholere.. a co z taktyką obronną, zagrania, stałe fragmenty itp?
+ kiedyś były podobne kursy, gdy Milan grał z Barceloną, wygraliśmy (ja też wygrałem:grin ????
+nadzieja umiera ostatnia
+Milan może grać antyfutbol i posyłać długie podania do Meneza, jest szansa na zdobycie gola
Gdybym miał cokolwiek stawiać to wolę poczekać na
live i zagrać Juventus z handi jeśli przytłoczą Milan od pierwszych minut.
Odradzam grania na czyste konto Juventusu, Milan ma trochę indywidualności z przodu, zawsze może coś wpaść z kapelusza.
Także moje typy:
Juventus (-1,5) - AC Milan @ 1 @ 2,05 bet365