>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Juventus F.C. - SSC Napoli, HIT 25. kolejki Serie A [13 lutego 2016, godz 20:45]

Status
Zamknięty.
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik

-

1----------X----------2​
[2,10] - [3,25] - [3,40]​

Juventus F.C. vs SSC Napoli
Długo oczekiwany hit na Juventus Stadium! Obie ekipy śrubują klubowe rekordy. Juventus pokonał na wyjeździe w poprzedniej kolejce Frosinone (0:2), zapewniając sobie 14. ligową wygraną z rzędu(!). Napoli uporało się u siebie z teoretycznie bardzo słabym Carpi (1:0) i nie oddało dwupunktowej przewagi uzyskanej nad Starą Damą. Było to zarazem 8. ligowe zwycięstwo z rzędu (kolejny rekord!). Czego oczekiwać po starciu w Turynie? Piłkarze i menadżerowie studzą emocje kibiców, twierdząc, że to normalny mecz o 3 punkty, bez większych podtekstów. Każdy obserwujący Serie A wie jednak, że to coś więcej niż zwykłe spotkanie. W lidze włoskiej meczu takiego pokroju nie było już od dawien dawna. Juventus znalazł wreszcie godnego siebie przeciwnika z niesamowitym Higuainem, porównywanym do Boskiego Diego. Optymizmem napawa również fakt, że zespoły zawdzięczają swoją obecną formę nie tylko indywidualnościom, ale też zgranemu kolektywowi. W Juventusie bryluje inny Argentyńczyk - Paulo Dybala. Swoich południowoamerykańskich geniuszy wspierają zawodnicy, którzy w momentach słabości swoich asów, biorą na siebie ciężar gry i efektywnie (jak również efektownie) zastępują ich w momentach słabości. Jeśli nie macie jeszcze planów na sobotni wieczór, zachęcamy do rezerwowania sobie miejsca przed TV i komputerem. A jeśli macie już plany, to randka, pies, sesja, impreza czy rozdawanie żetonów mogą poczekać. Mecz na Eleven Sports!:cool:
Zapraszamy do dyskusji!

nightbuk 3,1K

nightbuk

Użytkownik
Nic tylko Juve !!! Jedynym problemem Juventusu powinien być problem psychologiczny jak podejść do tego meczu z Napoli ponieważ kolejnym meczem, który równie ważnym będzie dla Biossoneri jest LM z Bayernem.
Też skłaniałbym się w kierunku Juve. Nie wiem co masz na myśli pisząc &#39;problem psychologiczny&#39;. Jeden z decydujących meczy w sezonie, którego zwycięzca może znacznie przybliżyć się do zdobycia mistrzostwa. Pierwszy mecz z Bayernem dopiero 23 lutego.
realny w takim razie przepraszam za moją nieuwagę i błąd spowodowany złym spojrzeniem w terminarz Juventusu. Jeżeli sytuacja wygląda w ten sposób to zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Juventus, który gra przed własną publicznością.
Mój Typ: Juventus win ;)

R 167

realny

Użytkownik
Też skłaniałbym się w kierunku Juve. Nie wiem co masz na myśli pisząc &#39;problem psychologiczny&#39;. Jeden z decydujących meczy w sezonie, którego zwycięzca może znacznie przybliżyć się do zdobycia mistrzostwa. Pierwszy mecz z Bayernem dopiero 23 lutego.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Dzisiaj 3-1 z pewnością nie powinno widnieć na tablicy wyników. Napoli przyjeżdża do twierdzy, ale nie mają się czego wstydzić, w tym sezonie są rewelacyjni i jeśli wszystko pójdzie po myśli, to mogą zdetronizować Juve na ich terenie. Ciężko wskazać faworyta, @Grac45 pokusił się o kartki i zgodnie myślę, że zagranie płaską stawką pary Bonucci - Barzagli może przynieść zysk. Khedira jest na liście powołanych, ciekawe czy to nie zasłona dymna. Allegri lubi ryzykować, poprzednio wystawił Bonucciego mimo możliwości zawieszenia z Napoli, może i tym razem postawi na ledwo co powracającego Niemca. W którymś z wywiadów Max wypowiadał się, że Rugani gra dużo lepiej na prawej stronie 3-osobowej obrony niż w środku, stąd właśnie brak zaufania. W temacie kartek, bet.safe wystawił świetną ofertę na kartki (aż 14 zawodników). Kusi zagranie na kartkę Lichtsteinera (@4.50)⛔⛔⛔⛔ oraz uwaga, Callejona (@7.00)✅✅✅✅:cool:, dlaczego nie. Szwajcarowi często puszczają nerwy, dyskutuje z arbitrami, chociaż na razie tylko 1 żółta na 14 spotkań. Callejon zebrał już 3 żółte kartoniki w szlagierach z Juve, Milanem i Interem, czas na kolejny;)

Tak wyglądają na tę chwilę przypuszczalne składy.

Otrzymane punkty reputacji: +5
lsc 18

lsc

Użytkownik
kurs na over 4.5 kartek wynosi 3.80, nie jest to lekko przesadzone? wydaje mi sie niezle value zagrac to

jony-pistolet 48

jony-pistolet

Użytkownik
Popieram typ na żółtą kartkę dla Lichtsteinera kurs zacny ,a Insignie jest ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji, gra Napoli opiera się głownie o skrzydła i szukanie w polu karnym Gonzalo. Osobiście kurs 4,5 pobieram i jest to typ moim zdaniem z dużą szansą powodzenia.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
kurs na over 4.5 kartek wynosi 3.80, nie jest to lekko przesadzone? wydaje mi sie niezle value zagrac to
u kogo niby masz taka linie i taki kurs? bo widzę w Unibet linie ustawioną na 6.5 kartki po 1.85 :razz:
GigiBuffon:/ Chodzi zapewne o kursy na over/under zespołu;)

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Kolejny przereklamowany &quot;hit&quot; Serie A za nami. Jak dla mnie to jest klasyka meczów na szczycie tej ligi, tu zawsze defensywa wygra z ofensywą. Nieważne jak mocne w ofensywie są obie ekipy, zawsze ważniejsze będzie 0 z tyłu niż 1 z przodu. Taka jest już filozofia tej padliniarskiej ligi. Szkoda tylko tego gola Juve, bo 0-0 najtrafniej odzwierciedlało poziom tego meczu. Napoli zostało ukarane za swoje granie na remis, nie w tym leży ich siła. Higuain przykryty czapką i po raz kolejny w meczu o najwyższym ciężarze zawodzi. Skąd my to znamy. Teraz znów Napoli będzie lać słabeuszy i na koniec zapewne Juve obroni tytuł, bo ma graczy bardziej klasowych i bardziej doświadczonych, a pretendenci w decydujących momentach się zesrają jak co roku. Taki już urok Serie A.

lsc 18

lsc

Użytkownik
u kogo niby masz taka linie i taki kurs? bo widzę w Unibet linie ustawioną na 6.5 kartki po 1.85 :razz:

GigiBuffon:/ Chodzi zapewne o kursy na over/under zespołu;)
pomylilem sie oczywiscie tam bylo under i weszlo ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom