>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Juventus (2 - 1) Bayern 02.11.2005

Status
Zamknięty.
dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Zdecydowanie najciekawiej zapowiadająca sie rywalizacja nadchodzącej kolejki LM. Przed
2 tygodniami na własnym stadionie lepszy okazał sie zespół z Monachium wygrywając 2:1.
Teraz gracze Juve na pewno myślą tylko o jednym - o udanym rewanżu, ale trzeba zauważyć,
że w bramce Turyńczyków nie zagra Buffon i to poważne osłabienie może mieć decydujący
wpływ na przebieg tego meczu. Nie należy jednak zapominać o tym, że Juve ma nieprzęcietnych
zawodników grających w przedniej formacji, ale to akurat żaden argument gdyż Bayern
też ma świetnych zawodników takich jak np. Ballack czy młody Schweinsteiger. A po stronie
przeciwnej takie gwiazdy jak Nedved, Trezeguet czy Ibrahimovic. Zapowiada sie bardzo
pasjonujące spotkanie, które po prostu trzeba zobaczyć. A to ostatnie 3 mecz tych drużyn:
18.10.2005r. Bayern 2 - 1 Juventus
03.11.2004r. Bayern 0 - 1 Juventus
19.10.2004r. Juventus 1 - 0 Bayern

Mój Typ: 2 (a to dla tego że w bramce Juve nie zagra Buffon)

popiol 0

popiol

Forum VIP
Juve przegrało ostanio z AC Milan i sadze ze ich morale troche spadło...ale na własnym boisku stara dama pokonała nie jeden wielki zespoł...w tym meczu zalezy duzo jak zagra Bayern...czy bedzie gral z kontry czy cały czas atakował...Juve zapewne bedzie grało powoli..aby uspisc przeciwnika a jednym dokładnym zagraniem pokonac Khana...szkoda ze w Juve nie zagra jeszcze Buffon..bo Abiatti nie jest mocnym punktem co pokazał w 1 meczu :/

Moj typ: 1

L 45

laha

Forum VIP
Bardzo ciekawie zapowiada się środowy meczu grupy A Ligi Mistrzów, w którym Juventus Turyn zmierzy się z Bayernem Monachium.
Bianconeri mimo porażki 1:3 z Milanem przystąpią do tego meczu w dobrych nastrojach, bowiem do ich składu wraca Patrick Vieira.

Francuza zabrakło w pierwszym meczu tych drużyn na Allianz Arena i Juve przegrał 1:2. Teraz Fabio Capello problemy ma tylko z obsadą bramki, bowiem po kontuzjach Gianlugi Buffona i Christiana Abbiatiego stanie w niej doświadczony, aczkolwiek mało grający Antonio Chimenti.

Z kolei bawarczycy po nienajlepszym meczu z FC Köln także nie mogą być pewni swojej dyspozycji na Stadio Delle Alpi, tym bardziej, że zagrają bez poważnie kontuzjowanego, a znajdującego się ostatnio w dobrej formie Roque Santa Cruza.

Faworytem są gospodarze, ale emocji nie powinno zabraknąć i wynik pozostaje sprawą otwartą.

Składy (Przewidywane)

Juventus: Chimenti - Blasi, Thuram, F. Cannavaro, Zambrotta - Camoranesi, Vieira, Emerson, Nedved - Ibrahimovic, Trezeguet

Bayern: Kahn - Sagnol, Lucio, Ismael, Schweinsteiger - Demichelis - Deisler, Zé Roberto - Ballack - Makaay, Pizarro

Mój Typ

Juventus - Bayern 1 1,90 (Stawiam 2:1) :mrgreen: (2-1)-&gt;Trafiłem DW :!:

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Ja typuję w tym meczu zwycięstwo Juventusu. Porażka z Milanem była dla Turyńczyków wystarczającym upokorzeniem, w związku z czym na następną pozwolić sobie nie mogą. Juventus zawsze u siebie jest mocny, a porażka z Milanem nie jest oznaką słabszej formy, ale chwilowym jej zawachaniem, po którym dzisiaj nie powinno być już ani śladu. Jedyne co może martwić jeśli chodzi o Juventus to bramkarz tego zespołu. Chimenti z Milanem zagrał beznadziejnie, a bramka Pirlo z tego właśnie meczu to tylko i wyłącznie jego zasługa. Mam jednak nadzieję, że obrona Juventusu wywiąże się ze swoich zadań i Chimenti nie będzie musiał popisywać się swoimi zagraniami. Jeśli chodzi o Bayern to widać, że ostatnio spuścili trochę z tonu i wydaje się, że mają lekki kryzys. Juventus jest tak klasową drużyną, że powinien to wykorzystać.

Juventus - Bayern -&gt; 1 (1.85) :mrgreen: 2:1 :mrgreen:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Juventus ostatni nie gra tak jak kibice by tego chcieli. Zostali upokorzeni w Mediolanie, gdzie przegrali 3-1 z tamtejszym Milanem. Ostatni mecz w Lidze Mistrzów przegrali 2-1 z Bayernem. Tym razem mają okazje zrewanżować się Bawarczyką. Ale nie będzie to łatwe, bo Bayern jest w wysokiej formie i na pewno będą chcieli z Italii przywieść jakieś punkty.
Do składu Starej Damy powraca defensywny pomocnik- Patric Vierra, który z Emersonem tworzy parę nie do przejścia :p.

Mój typ: X

W meczach tych drużyn zawsze padało mało bramek (prócz tego co był dwa tygodnie temu)

Mój drugi typ: under

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom