>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

justin.tv - free account

endriu 361

endriu

Forum VIP
ma ktoś może jakiś patent, na to, aby nie wykupując konta premium na justinie, zrobić coś aby oglądać mecze kiedy się chce, jest mi to bardzo potrzebne, bo denerwujące jest to okienko które wyskakuję co parę sekund :kwasny4565: ???

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
Widzę mało pomysłów i chętnych żeby pomóc ???? jak wyżej user mówi że sopcast lepszy ok jasne zgadzam się ale co znaczy, że jest lepszy ? Na pewno lepsza jakość i mniej problemów z kontami tj na justin.tv teraz jest ale jest jeszcze jedna dość ogromna wada sopcasta korzysta z sieci p2p i strasznie muli neta co w moim przypadku w sytuacjach gdy inni domownicy korzystają z sieci nie może mieć miejsca. wiadomo można przydzielić limity na pasmo ale sopcast wymaga od 512 kb/s wzyż a jeszcze lepiej 1 mb/s i wyższe prędkości.

Ale ten temat do czego innego służy i trzeba pomyśleć co zrobić z justin.tv bo rzeczywiście kiedyś załączało się meczyk w 3 sekundy i można było spokojnie oglądać a teraz jest podobnie tylko że już po tych 3 sekundach kończymy oglądnie i lecą same wulgaryzmy ;)

Ludzie rzucają sposób z tym proxy i wcale nie jest on głupi tylko trzeba go dopracować. Wybrać kilka, no dobra kilkanaście działających serwerów proxy nie z Polski np. stąd http://www.proxy-list.org i zamiast wpisywać ręcznie proxy do przeglądarki zainstalować wtyczkę Foxyproxy dla Firefoxa link tutaj: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/2464. Teraz odpalamy meczyk na justin.tv wyskakuje limit to skrótem klawiszowym lub prawy przycisk myszy zmieniamy proxy i po problemie, myślę że ok 5-7 serwerów proxy spokojnie wystarczy. Inne sposoby mi do głowy niestety nie przychodzą ????

X 0

xcamelx

Użytkownik
hmmm wg mnie net 1mb/s jest standardem... sam mam taki i na 2ch kompach 2 mecze leca raczej luzno no i jakosc lepsza....proxy dzialaly ale ostatnio jest z nimi znowu problem.. wiem bo ogladam kilka meczy w weekend przez neta ;) moze Veetle?

Do góry Bottom