>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Just Been Paid- 2% dziennie, 150 % w 75 dni

A 0

agnieszka_1993

Użytkownik
JSS-Tripler to część większego przedsięwzięcia Fredericka Manna - JustBeenPaid . Jestem członkiem JustBeenPaid już od ponad 3 miesięcy, od momentu gdy zaczęłam odnosić straty w bukmacherce i szukałam innego alternatywnego źródła dochodów aby równoważyć straty.
Przekaz jest prosty: dajesz kasę, odzyskujesz ją po 50 dniach a przez następne 25 dni zarabiasz. Wkładasz $10,po 75 dniach wyciągasz $15. Możliwe modyfikacje, compouding (ręczny) i wypłaty w trakcie trwania programu. Osobne profity może dać pozyskiwanie referali, które jednak możliwe jest dopiero po wykupieniu upgradu w programie głównym JustBeenPaid, więc jak sądzę nie zainteresuje zbyt wielu. Po 75 dniach gdy niektóre z naszych jednostek zaczynają wygasać, z każdych 4 wygasłych jednostek otrzymujemy 1 matrycę JSS która po wypełnieniu daje nam 60$.
Aktualnie w programie mam 63 jednostki aktywne i 11 wygasłych które dały mi jak dotąd 2 matryce. Zatem jutro ok. 12:15 otrzymam kolejne 12.6$ (2% z 63 jednostek, a każda jednostka kosztuje 10$) gdyż to własnie o tej porze naliczane są odsetki. Jak na razie moja taktyka jest taka by reinwestować te pieniądze kupując kolejne jednostki by w przyszłości osiągnąć wyższy zysk.
To co musicie zrobić to zarejestrować się z tego linka: http://adv.justbeenpaid.com/?r=CFVKTu95N3 (trzeba trochę zjechać w dół i wcisnąć Join for Free NOW!)
Nawet jeśli nie jesteście zainteresowani ofertą to możecie mi pomóc jedynie się rejestrując, za każdą osobę która się zarejestruje z tego linka otrzymam 1$.
Następnie zakładacie konto w Alertpay(najlepiej Personal Pro) i zasilacie je kwotą według własnego mniemania.
Oto instrukcja jak zasilić swoje konto JSS :

1. Log Into Account
  2. Click On The Red JSS
  3. Click Here To Go Directly To The Five JSS Programs
  4. Click On Jss Synergy Surf &quot;Click Here&quot; Button
  5. Click Enter The JSS Area (Note: you may have to confirm first before entering jss)
  6. Click Where It Says &quot;Step 1&quot; Fund Your JSS Account
  7. Scroll Down to The Grey Button &quot;Fund JSS Account&quot; Click It.
  8. Enter Amount of $$ You Wish To Fund Account With Click Proceed To Fund Account.
  9. Confirm Payment, You Are Taken To Alert Pay, Enter Details There.
    Once Payment Is Accepted, DO NOT Close The Page.
    You Will be Taken Back To JSS Automatically.

A tak transferujecie je do JSS Tripler:

1. Login on the www.justbeenpaid.com website
  2. Click On The Red JSS Button
  3. Click on Click Here To Go Directly To The Five JSS Programs
  4. Click on JSS Tripler
  5. Click the Enter button
  6. Click The Financial Link at the top of the page
  7. Scroll Down to the Add Funds to Tripler button and click on it
  8. Enter the amount and click on the Transfer from JSS Account button
  9. Check the amounts and result and click on the Fund my JSS Tripler Account button
  10. Close the browser window, not the complete browser
  11. In the previous open screen click the Buy JSS-Tripler Position button
  12. Enter Amount (number) of positions you wish to purchase
  13. Check the amounts of positions and results and click on the button
  14. Close the browser window, not the complete browser
  15. Refresh the previous window after a while
  16. Check your positions by choosing the Positions link on top
    Sometimes the placements of positions can take a while, so be patient.

Jeśli ktoś ma problem z którymś z tych etapów to niech pisze w temacie lub na maila.
A oto dowód z mojego konta że program naprawdę działa:

&lt;/noscript&gt;​

Do góry Bottom