A
0
agnieszka_1993
Użytkownik
JSS-Tripler to część większego przedsięwzięcia Fredericka Manna - JustBeenPaid . Jestem członkiem JustBeenPaid już od ponad 3 miesięcy, od momentu gdy zaczęłam odnosić straty w bukmacherce i szukałam innego alternatywnego źródła dochodów aby równoważyć straty.
Przekaz jest prosty: dajesz kasę, odzyskujesz ją po 50 dniach a przez następne 25 dni zarabiasz. Wkładasz $10,po 75 dniach wyciągasz $15. Możliwe modyfikacje, compouding (ręczny) i wypłaty w trakcie trwania programu. Osobne profity może dać pozyskiwanie referali, które jednak możliwe jest dopiero po wykupieniu upgradu w programie głównym JustBeenPaid, więc jak sądzę nie zainteresuje zbyt wielu. Po 75 dniach gdy niektóre z naszych jednostek zaczynają wygasać, z każdych 4 wygasłych jednostek otrzymujemy 1 matrycę JSS która po wypełnieniu daje nam 60$.
Aktualnie w programie mam 63 jednostki aktywne i 11 wygasłych które dały mi jak dotąd 2 matryce. Zatem jutro ok. 12:15 otrzymam kolejne 12.6$ (2% z 63 jednostek, a każda jednostka kosztuje 10$) gdyż to własnie o tej porze naliczane są odsetki. Jak na razie moja taktyka jest taka by reinwestować te pieniądze kupując kolejne jednostki by w przyszłości osiągnąć wyższy zysk.
To co musicie zrobić to zarejestrować się z tego linka: http://adv.justbeenpaid.com/?r=CFVKTu95N3 (trzeba trochę zjechać w dół i wcisnąć Join for Free NOW!)
Nawet jeśli nie jesteście zainteresowani ofertą to możecie mi pomóc jedynie się rejestrując, za każdą osobę która się zarejestruje z tego linka otrzymam 1$.
Następnie zakładacie konto w Alertpay(najlepiej Personal Pro) i zasilacie je kwotą według własnego mniemania.
Oto instrukcja jak zasilić swoje konto JSS :
A tak transferujecie je do JSS Tripler:
Jeśli ktoś ma problem z którymś z tych etapów to niech pisze w temacie lub na maila.
A oto dowód z mojego konta że program naprawdę działa:
</noscript>
Przekaz jest prosty: dajesz kasę, odzyskujesz ją po 50 dniach a przez następne 25 dni zarabiasz. Wkładasz $10,po 75 dniach wyciągasz $15. Możliwe modyfikacje, compouding (ręczny) i wypłaty w trakcie trwania programu. Osobne profity może dać pozyskiwanie referali, które jednak możliwe jest dopiero po wykupieniu upgradu w programie głównym JustBeenPaid, więc jak sądzę nie zainteresuje zbyt wielu. Po 75 dniach gdy niektóre z naszych jednostek zaczynają wygasać, z każdych 4 wygasłych jednostek otrzymujemy 1 matrycę JSS która po wypełnieniu daje nam 60$.
Aktualnie w programie mam 63 jednostki aktywne i 11 wygasłych które dały mi jak dotąd 2 matryce. Zatem jutro ok. 12:15 otrzymam kolejne 12.6$ (2% z 63 jednostek, a każda jednostka kosztuje 10$) gdyż to własnie o tej porze naliczane są odsetki. Jak na razie moja taktyka jest taka by reinwestować te pieniądze kupując kolejne jednostki by w przyszłości osiągnąć wyższy zysk.
To co musicie zrobić to zarejestrować się z tego linka: http://adv.justbeenpaid.com/?r=CFVKTu95N3 (trzeba trochę zjechać w dół i wcisnąć Join for Free NOW!)
Nawet jeśli nie jesteście zainteresowani ofertą to możecie mi pomóc jedynie się rejestrując, za każdą osobę która się zarejestruje z tego linka otrzymam 1$.
Następnie zakładacie konto w Alertpay(najlepiej Personal Pro) i zasilacie je kwotą według własnego mniemania.
Oto instrukcja jak zasilić swoje konto JSS :
- Log Into Account
- Click On The Red JSS
- Click Here To Go Directly To The Five JSS Programs
- Click On Jss Synergy Surf "Click Here" Button
- Click Enter The JSS Area (Note: you may have to confirm first before entering jss)
- Click Where It Says "Step 1" Fund Your JSS Account
- Scroll Down to The Grey Button "Fund JSS Account" Click It.
- Enter Amount of $$ You Wish To Fund Account With Click Proceed To Fund Account.
- Confirm Payment, You Are Taken To Alert Pay, Enter Details There.
Once Payment Is Accepted, DO NOT Close The Page.
You Will be Taken Back To JSS Automatically.
A tak transferujecie je do JSS Tripler:
- Login on the www.justbeenpaid.com website
- Click On The Red JSS Button
- Click on Click Here To Go Directly To The Five JSS Programs
- Click on JSS Tripler
- Click the Enter button
- Click The Financial Link at the top of the page
- Scroll Down to the Add Funds to Tripler button and click on it
- Enter the amount and click on the Transfer from JSS Account button
- Check the amounts and result and click on the Fund my JSS Tripler Account button
- Close the browser window, not the complete browser
- In the previous open screen click the Buy JSS-Tripler Position button
- Enter Amount (number) of positions you wish to purchase
- Check the amounts of positions and results and click on the button
- Close the browser window, not the complete browser
- Refresh the previous window after a while
- Check your positions by choosing the Positions link on top
Sometimes the placements of positions can take a while, so be patient.
Jeśli ktoś ma problem z którymś z tych etapów to niech pisze w temacie lub na maila.
A oto dowód z mojego konta że program naprawdę działa:
</noscript>