Witam,
Na początek zacznę od tego , że proszę nie patrzeć na ilość moich postów oraz to, że przed chwilą założyłem konto.
Widzę, że jest dział na forum o inwestowaniu na giełdzie, to czemu mam was nie uświadomić, jak w ciągu 81 dni zarobić 60% od włożonej kwoty, z możliwością reinwestowania pieniędzy i ciągłym większym zarobkiem. Chodzi o stronę , strona działa bardzo dobrze i nic nie wskazuje, że mogłaby upaść. Obecnie jest zarejestrowanych prawie 500 tyś. ludzi.
W całym procederze chodzi o to, że za 10$ kupujemy 1 tzw. pozycję. Każda pozycja daje nam dziennie 1.5% ( obecnie, za niedługo powinno być 2%). Na początek warto zainwestować 100$, aby zrozumieć interfejs strony. A więc za 100$, kupujemy 10 pozycji, które dziennie dają nam 1,5$. Po 7 dniach mamy 10,5$ (7 x 1,5$ dziennie) i możemy kupić kolejną pozycję i już zarabiamy dziennie 1.65$ (i tak w kółko). Warto reinwestować bo zarabia się więcej.
A więc policzmy:
Bez reinwestowania zaczynając z 100$ po 81 dniach (po tylu dniach pozycja wygasa (nie zarabia już)).
81 dni x 1.5$ = 121.5$
Oczywiście nie ma żadnego sensu nie reinwestować bo po prostu zarabiamy mniej.
Najlepszą wpłaconą kwotą jest oczywiście 700$ bo dziennie 70 pozycji będzie nam dawać 10,5$ i za to możemy kupować dziennie kolejną pozycję, a co za tym idzie dalej większy zysk.
Nikt nie ma pojęcia na co idą te pieniądze i dlaczego dla nas zarabiają. Strona i pomysł jest opatentowany w Ameryce.
Do tego dochodzi opcja polecania ludziom strony. Każda polecona osoba która kupi 1 pozycję dostaje 1$.
JustBeenPaid obsługuje płatności przez AlertPay oraz LibertyReserve (coś jak moneybookers, tylko Amerykańskie).
Pomagam w rejestracji, w kupowaniu pozycji oraz wymieniam gotówkę (po małym %) Bank <--> AlertPay, LibertyReserve za rejestrację z refa. Proszę pisać na PW ????
Można poczytać o JustBeenPaid na forum: l o c k e r z (proszę wpisać w google bo nie mogę dodawać linków) , że nie jest to żadna ściema, a firma bardzo dobrze działa.
Pozdrawiam i życzę dużych zarobków ????