>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jupiler League, 6 kwietnia - 28 kolejka

Status
Zamknięty.
K 0

karoleks85

Forum VIP

28 kolejka Jupiler League zapowiada się bardzo emocjonująco. Już jutro pierwsza drużyna holenderskiej drugiej ligi De Graafschap ma szansę na wywalczenie awansu do pierwszej. Pozostałe ekipy, które walczą o awans to Roosendaal, Den Bosch, Venlo, Dordrecht, Volendam, Veendam, Go Ahead. Zacięta rywalizacja trwać będzie zapewne do końca, a pozostały już tylko 4 kolejki.

Roosendaal czeka ciężki mecz z Top Oss walczące o pozostanie w drugiej lidze, Den Bosh zagra z nieźle spisującym się Telstarem a teoretycznie najsłabszch przecwinków podejmie Volendam. Bukmacherzy wystawili wysokie kursy na faworytów w tej kolejce, zatem nam pozostaje tylko zebranie obfitych plonów..

K 0

karoleks85

Forum VIP
Spotkanie: Go Ahead Eagles - De Graafschap

Mecz zapowiada się bardzo interesująco. Goście mają szanse wywalczenia mistrzostwa drugiej ligi. Jednak nie może im przyjść to łatwo gdyż gospodarze walczą o awans i każda strata punktów powoduje, że ich szanse znacznie maleją. Graffschap wystąpi w pełnym składzie, wszyscy kibice są przekonani, że drużyna wywalczy awans właśnie w meczu przeciwko Ahead. Na piłkarzach ciąży duża presja, pewien komfort daje im fakt, że ich przewaga nad rywalami jest na tyle duża, że nawet przegrana w tym spotkaniu nie sprawi żadnych kłopotów. Trudno jednak mówić o porażce czy remisie gdy superfarmerzy są w znakomitej formie, wygrywają mecz za meczem i mają szanse na pobicie kilku rekorodów (najwięcej bramek strzelonych, najwięcej zdobytych punktów etc.) Gospodarze grali ostatnio jedynie z dołem tabeli i co tu dużo pisać nie zachwycili, ani nie porwali publiczności efektowną grą, jedyny plus to fakt, że byli efektywni. Wydaje mi się, że taka forma gospodarzy to zdecydowanie za mało na to by myśleć o remisie a co dopiero o wygranej. Goście powinni spokojnie wygrać spotkanie, martwi mnie jedynie fakt że mogą się &quot;spalić&quot; psychicznie. Niemniej czysta wygrana gości.

Typ:

▶ De Graafschap 2,10 - 7/10 ⛔

▶ over 2,5 1,57 - 7/10 ✅

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Spotkanie: FC Volendam - HFC Haarlem
Typ: 1 ✅ ✅ ✅ ????
Kurs: 1,60
Bukmacher: bwin

Analiza:
Spotkanie pomiędzy Volendamem i drużyną Haarlem powinno ułożyć się bardzo jednostronnie. Powodem tego może być motywacja obu zespołów i tak...Volendam zajmujące piątą pozycję ma bardzo realne szanse na grę w barażach o Eredivisie, natomiast Haarlem gra już praktycznie o pietruszkę, gdyż zajmując jedenastą pozycję nie mają szans ani na awans ani na spadek. &quot;Weźmy pod skan&quot; drużynę gospodarzy. Ostatnie spotkania dowodzą że bardzo poważnie traktują swoje szanse, a remis na własnym stadionie z Roosendal&#39;em uświadamia że na własnym boisku radzą sobie bardzo dobrze. Pomimo że są jedną z najlepszych drużyn swojego boiska to &quot;u siebie&quot; nie wygrali od czterech kolejek, dlatego kolejnym argumentem może być to że w końcu przełamią słabszą dyspozycję i w końcu wygrają przed własną publicznością. Sprawa powinna być o tyle łatwiejsza bo Haarlem jest jedną z najgorszych drużyn jeśli chodzi o gre na wyjeździe. Haarlem pomimo zwycięstwa na własnym stadionie, to na wyjazdach dostaje niezłe lanie od niemal każdej drużyny. Myślę że jeśli gospodarze podejdą z odpowiednią motywacją do tego meczu to możemy spodziewać nawet handicapa (0:1) na rzecz Volendam. Ja jednak stawiam czystą &quot;1&quot;.

G 179

gajek

Użytkownik
Goście mają szanse wywalczenia mistrzostwa drugiej ligi
pragne zauwazyc ze juz wygrali rozgrywki 2 ligi wiec stawianie na nich mija sie z celem.

1 De Graafschap 78pkt
2 Roosendaal 64 pkt

Do rozegrania pozostaly 4kolejki wiec
4*3=12
Zostalo 12 pukntkow do wygrania. Przy zalozeniu ze De Graafschap nie zdobedzie zadnego punktu a Roosendaal wygra wszystkie 4 spotkania beda mieli i tak 2 punkty straty.

Edit: masz racje, pomylilem się mimo to mam nadzieje że wygrają bo już na nich postawiłem :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom