>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jumpra :P

peja 1

peja

Użytkownik
Yo ziomy, widze, że jest już w Hyde Parku sporo pierdół to ja dorzucam kolejną (prawie jesteśmy jak rodzina :p ) najlepsza impreza na jakiej dotychczas byłeś hehe

Ja zacznę każda z moją ekipą jest zajedwabista ???? ale najlepsze imprezy to są osiemnaskowę ???? Klucz do dobrej zabawy :
1. spoko ludzie
2. dobra muza
3. trochę alkoholu jeszcze nikomu nie zaszkodziło :p
4. Grunt to się nie upić jak szpak ????

Rady by peja

a co do imprezy to ta najlepsza to mam nadzieje jeszcze przedemną ( 3 wrzesień przechodzę w świat dorosłych :p )

Kto wpada ?? // walić rozpoczęcie roku ( przyp. 4 wrzesień )

Pozdro ????

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Nie daleko Łodzi ????
niedaleko tzn. gdzie ?

ale żeby było na temat ;)

pamiętam dobrze jedną z jakichś tam imprez u znajomych w bloku ???? - ok. 15-20 osób się dobrze bawi, godzina mniej więcej 1 w nocy, muzyka gra - oczywiście cisze nocną mieliśmy za nic :p dzwonek do drzwi - oho - pewno jaki sąsiad że mu za głośno albo policja i co ?
sąsiad w białym, zabrudzonym podkoszulku i jakichś majtach... (wygląd ala &quot;Marian&quot; z kabaretu Koń Polski) a ten przyszedł bo &quot;tutaj fajna muzyka jest&quot; (był po kilku piwach) ale najlepsze było jak kwadrans później po Mariana przyszła żona... w szlafroku i z wałkiem do ciasta (serio!) - wzięła mężulsia za ten jego podkoszulek i wyprowadziła z owego mieszkania :p

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Ja kiedys bylem na fajnej imprezce jak byl dzien wagarowicza. Ponad pol klasy zwalila sie do kolezanki i bylo ciekawie :]
Tylko troche smierdzialo bo niektorzy jarali jedna fajke za druga (ja nie pale :p)

Do góry Bottom