>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Julio Cesar Chavez Jr (44-0; 31KO) - Marco Antonio Rubio (53-5; 46KO) 05.02.2012

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Po Niemieckiej sobotniej gali w niedzielę nad randem gala za Oceanem. Zobaczymy dwie ciekawe walki o mistrzostwo świata. W głównej walce niepokonany Chavez Junior zawalczy z bardzo doświadczonym Marco Antonio Rubio. Bukmacherzy mocno faworyzują Cheveza ale nie sądzę aby czekała go łatwa walka. Rubio walczył o różne pasy, z różnymi wymagającymi przeciwnikami. Ostatnią porażkę poniósł 3 lata temu , gdzie przed czasem uległ Kellemu Pavlikovi , gdzie stawką były mistrzowskie pasy WBO i WBC. Teraz dostaje kolejną szansę walki o pas WBC. Dla Chaveza ta walka ma być niby przystankiem do tych wielkich walk , jak choćby innymi z Cotty , ale Khan też z Petersonem miał mieć łatwą przeprawę a wszyscy wiedzą jak się skończyło. Walka na pewno będzie ciekawa.

Kursy:

Zachęcam do dyskusji ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nonito Donaire vs. Wilfredo Vazquez Jr.

Kolejna walka z tej gali to Donaire - Vazquez. Walka o wakujący pas WBO w super koguciej. Donaire jest zdecydowanym faworytem , jeśli chodzi o typowanie zwycięscy ale Ladbrokes ma bardzo szeroką ofertę ✅ więc można coś się pobawić w grubsze typowanie ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Póki co o II walce:
:idea: Donaire - Vazquez , Donaire KO , TKO lub DSQ 1.50 Ladbrokes
Nonito jest po prostu lepszym bokserem. Podobnie jak jego rywal lubi otwartą walkę. Zadaje sporo ciosów , cechuje go duża szybkość. Potrafi również efektownie znokautować i dlatego liczę , że dziś skończy przed czasem rywala. Na konferencji zawrzało , Nonito skomentował to mniej więcej tak:
Czekam na wyjście do ringu, Vazquez jest za pewny siebie. Pokażę mu miejsce w szeregu. Nigdy nie byłem tak zły jak wczoraj, jednak muszę sobie zdać sprawę, że przed walką najważniejszy jest relaks i układanie sobie taktyki w głowie
5 ostatnich walk Donaire kończył przed czasem. I to nie walczył z leszczami. Efektowne KO na Montielu chyba sporo osób widziało ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5c1Q-0lHMnI&amp;amp;feature=related

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Miałem sobie odpuścić walkę Chaveza ale jednak coś spróbuję.
:idea: Chavez - Rubio Walka w całym dystansie ? NIE 1.73 Ladbrokes

Kurs na Julio śmieszny. Bardzo ostrożnie prowadzony syn PRAWDZIWEGO mistrza. Młody Chavez swoją wartość musi udowodnić. Dlatego nie wiem skąd taki niski kurs na niego.
Wybrałem typ na to , że walka skończy się przed czasem ... czyli analogicznie ktoś kogoś musi stuknąć , bądź jakaś kontuzja :razz: jak na moje to ta walka będzie wyglądać albo tak:
▶ Lecące rundy na ogół nie działają dobrze na Rubio. Jest to puncher który wychodzi z założeniem skończenia walki przed czasem. z 53 wygranych walk aż 46 skończył przed czasem , więc wyniki ładny. I dziś zapewne z takim też nastawieniem wyjdzie. Bo nie ma co się oszukiwać , że na pkt z błyskotliwym Chavezem nie wygra. I pierwsza wersja to taka , że jednym z tych swoich cepów zamachowych stuknie JCC Jr i najnormalniej w świecie tą walkę wygra. Skazywany na porażkę Petersson zlał innego wielkiego mistrza Khana to Rubio z Chavezem nie może wygrać ?
II opcja

▶ To nie jest tak , że Chavez ma watę w łapie. Jest młodszy , cała kariera przed nim , szybki , pomysłowy. Może się i tak trafić , że polujący na nokaut Rubio sam dostanie jakiegoś mroczącego ciosa , a później Chavez dokończy zniszczenia. Duzo można się doczytać o młodym Chavezie negatywnych opinii, więc jemu też pewnie zależy na dobrym wsystępie , a nokaut na twardym Rubio byłby z pewnością doceniony.
Tak więc nie wydaje mi się aby walka trwała cały dystans. Ktoś tu kogoś upoluje ale kto to nie wiem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom