>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Joint i sport to nierozłączna p[ara

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
2.
Indiana Pacers hc+4 w 1 połowie (v MIA) @@ .2.040 w Pinnacle Sports (-26! KLĘSKA)
Stawka: 300 PLN
⛔ 300 PLN

1-2: ⛔ 400 PLN

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
Przesadziłem. Niestety zwrócono mi uwagę, żebym nie podawał typów granych na żywo. To 1 i ostatni raz Zaznaczam przegrane (niestety prawdziwe)... I idę pomyśleć nad zorganizowaniem nowego budżetu... Bo moja KARIERA zawisła na włosku...
Indiana Pacers hc-2.5 w 2 połowie (v MIA) @@ 2.00 Live w Pinnacle Sport (⛔ 500 PLN)
Chile v Egipt Remis przy stanie 2:2 w 70 minucie (towarzysko) @@ 2.400 w Pinnacle Sports
(⛔ 100 PLN)

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
3.
Barako Bull Energy Cola (v Painters) @@ .2.910 w Pinnacle Sports ⛔ (93:96, handicap na luziku...)
Stawka: 400 PLN
⛔ 400 PLN

1-3: ⛔ 800 PLN

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
Ahhh
Azjaci i ich mądrości... w tenisie od rana &quot;przewidywalnie&quot;, udało się skołować kolejne 500 polskch. Za moment ostatnia szansa na podreperowanie tego weekendu ;) Trzy mecze, ktore w innych okolicznościach zagrałbym osobno, ale że potrzebuje pieniedzy na dzisiejszy wieczór, wybieram trudniejsza opcje. Jesli seria nie peknie tym razem, to nie rusze sie w tym tygodniu z Rotterdamu, ale wiem ze w koncu odbiore swoje :-D
4. akumulator
Kvitova (v Kuznetsova) @@ 2.020 +
Stephens (v Makarova) @@ 1.819 +
Sock (v Klizan) over 39 @@ 1.934

zagra oczywiscie w Pinnacle Sports
Stawka: 400 PLN

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
Ola!

Południowy klimat odświeżył mi głowę i po krótkiej przerwy Tony Halik wraca ze swoimi typami :grin: Cała uwaga poświęcona imprezie najwyższej rangi, tylko u mnie najgorętsze picki z najlepszych źródeł.

Stawki w 10 jednostkowej skali.

@ Mundial @
Anglia - Włochy

1 @ Remis @ 3.11 (5/10) Pinnacle
2 @ Poniżej 2.5 gola @ 1.591 (10/10) Pinnacle
3 @ Poniżej 2 @ 2.07 (5/10) Pinnacle
4 @ Poniżej 0.5 i 1 dla 1. połowa @ 2.020 (5/10) Pinnacle

Postawione @1-4: 25j
Wygrane: ?

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
Proszę o zmianę nazwy tematu z
&quot;Joint i sport to nierozłączna p[ara&quot;

na

&quot;Joint i sport to nierozłączna para&quot;

oraz skasowanie tego wpisu

Z góry dziękuje i przepraszam za niedogodności :-D

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
All In?

Nie do końca.

Zdecydowałem, że nadszedł czas, by skończyć z obstawianiem (bezwzgledu na wyniki).

Brzydzi mnie już granie dla PIENIEDZY, ale kocham to cale obstawianie i zostaje w temacie.

Nie dla kasy.

Dla chwaly!

Amen :cool:

ESP - CHI
under 3.5 @ 1.505 (10/10) Pinnacle
under 2.5 @ 2.390 (10/10) Pinnacle

*

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
Z tym kochaniem to moze trochę przesadzilem. ;)

Podtrzymuje za to pozostanie w temacie i owocna wspolprace.

COL - WKS
Over 2 and 2.5 @ 1.724 (3/10) Pinnacle

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
Ziemniaka odlozylem ostatnio na boczny tor, ale takie rzeczy nie moga przechodzic bez echa w tym temacie!
Holenderska trawa potrafi zaskoczyc (/sponiewierac). Wiec za 1 razem, lepiej nie przesadzac.
Mahut - Bautista
Mahut (+1.5 Sets) @ 1.346 (9/10) Pinnacle

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
URU - ENG
Under 2.5 and 3 @ 1.917 (3/10) Pinnacle
Under 1 HT @ 2.120 (2/10) Pinnacle
Ciekawy mecz, dwoch faworytow, ale stawka spotkania sprawia, ze o GOLLEADE dzis bedzie bardzo ciezko.
Sklady wypelnione slynnymi nazwiskami, moze zdecydowac przeblysk geniuszu/blad. Nie ma slabych punktow w skladach (tu i tu dobry balans), stad przypuszczam ze bramka zalatwi sprawe i nawet szalone tempo w koncowce nie zagrozi u2.5, z delikatnym zabezpieczeniem.
Mecz zapowiada sie fascynujaco, ale nie oszukujmy sie :] Wyrachowanego futbolu i zachowawczej gry, bedzie z meczu na mecz coraz wiecej.

tony-halik 5

tony-halik

Użytkownik
Przerwa. Zaklad w...
Kontrowersyjny sposob zwrocony :p
Natomiast na live (Pinnacle).
Gdybym jeszcze gral, wzialbym z pocalowaniem w dupe :-D Czarni z Afryka v sodlidna ekipa europejska? Za duzo jak na roznice klas :]
NGR - BIH
(1:0 Live 56&#39;) BIH @ 5.470

Do góry Bottom