>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

John Marco vs Bukmacher

john-marco 0

john-marco

Użytkownik
Siemka wszystkim. Jestem nowym użytkownikiem . W podanym temacie zamieszczać będę typy wraz z analizą. Zachęcam do częstych odwiedzin tematu , liczę na Wasze uwagi i sugestie.
Dyscypliny które preferuje to Piłka Nożna i Siatkówka.
Największą wiedzę posiadam w zakresie drużyn Widzew Łódź i Arsenal Londyn, oraz Jastrzębski Węgiel - są to moje ulubione drużyny także sporo o nich wiem.
Do końca roku zamierzam grać ostrożniej , głównie by się wdrążyć dlatego na grę przeznaczam 50 zł.
Liczę na sukcesy(przychody rzecz jasna) i nawiązanie kontaktów z innymi użytkownikami.

john-marco 0

john-marco

Użytkownik
Kupon 27.11.2012
Sunderland- Quenns Park Rangers
Typ: x2
Kurs: 1,62

Spotkanie 14 kolejki Premier League.
Sunderland 16 miejsce w tabeli - 2 zwycięstwa - 6 remisów - 4 porażki
QPR 20 miejsce - 0 zwycięstw - 4 remisy - 9 porażek
Mecz bardzo ważny dla obu drużyn, jednak ważniejszy chyba dla gości. QPR mimo przyzwoitego jak na Premier League składu nie wygrało jeszcze meczu, widać iż zespół ten miał problemy ze zgraniem się , poprzedni trener nie był w stanie poukładać tej drużyny. Teraz przychodzi Harry Redknapp bardzo dobry trener. Taarabt to gwiazda gości , myślę że może z Sunderlandem poprowadzić drużynę do korzystnego wyniku. Sunderland zgodnie z przewidywaniami nie zachwyca w lidze - ostatnie 5 meczy to aż 3 porażki.
U siebie Sunderland wygrał tylko z Wigan. QPR na wyjazdach do tej pory 1 remis i 6 porażek.
Ciężko mi sobie wyobrazić by QPR znów miało przegrać. Kiedy się przełamać jak nie teraz. Sunderland jest idelanym rywalem do tego. Druga rzecz QPR gra na wyjeździe i większe ciśnienie jest na gospodarzach. Ta maszynka musi wreszcie zaskoczyć. Sunderland dużo remisuje u siebie , zwycięstw raczej brak dlatego opcja na x2 wydaje się bardzo prawdopodobna więc też ją gram.Uważam że większość zależy od gości bo jeśli nie zagrają padliny to wywiozą cenne punkty z Sunderlandu.
FC Kaiserslautern - SSV Jahn Regensburg
Typ: FC Kaiserslautern( -1,5 gola)
Kurs: 1,91

16 kolejka 2 Bundesligi. Gospodarze zdecydowanym faworyetm . Zespół z aspiracjami do awansu. Goście broniący się przed spadkiem przegrywający na wyjazdach wszystko jak leci. Gospodarze tracą do Braunschweig 3 pkt także zepną się na ten mecz. U siebie w tym sezonie grają bardzo dobrze - 4 zwycięstwa 4 remisy 0 porażek.
Gospodarze są dla mnie zdecydowanym faworytem i myślę iż pocisną z handicapem.
Łaczny kurs: 3,09
Stawka: 10 zł

Do góry Bottom