>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jimmyjump&piopawlowski

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Zakładamy temat z kolegą, bo raźniej i ciekawiej - są to Nasze &quot;Przemyślenia vs Statystki&quot; - ogólnie uważamy, że w ten weekend można pomyśleć nad...
za chwilę typy na dzień jutrzejszy - trwa wnikliwa analiza ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Propozycja na jutro !!
GKS Katowice v Chrobry Głogów @ X2 (2,10) Bet365✅✅✅
Czas na przełamanie Chrobrego!! Przegrali z drużynami, z którymi musieli przegrać (pierwsza czwórka ligi). Teraz jadą na Śląsk, gdzie będą grać z drużyną, która jest jak najbardziej w zasięgu obecnej formy gości. GKS gra, jak na razie w kratkę i wydaje się byc typowym średniakiem tej ligi, dlatego proponujemy zagrać, coś w strone gości, którzy muszą w końcu przełamać pasmo 3 porażek z rzędu...
Są to tylko Nasze propozycje - wnioski, wyciągacie SAMI !!
jeśli pomogliśmy kliknijcie &quot;dzięki&quot;

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Jeszcze jeden typ do wzięcia pod uwagę.
SZWECJA: Allsvenskan
Djurgården - Gefle X2 (3,00) Bet365 ✅✅✅
Wydaje się, że Gefle ma patent na gospodarzy w ostatnim czasie. Już dawno goście nie mieli serii 3 porażek z rzędu. Czas na zdobycze punktowe. Po takim kursie warto spróbować. To typuje piopawlowski ;)

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Warto dzisiaj przyjrzeć się jeszcze jednemu meczykowi w:
NORWEGIA: Tippeligaen
Viking v Molde @ 1X (2,20) Bet365⛔
Viking notują niesamowitą serię 4 porażek z rzędu. W tym roku ten zespół nie miał takiej nieudanej passy. Po drugiej stronie mamy Molde. Drużynę, która po 25 meczach doznała tylko 1 porażki a wygrała 19 meczy. Obecnie, nie przegrali meczu w lidze od 9 spotkań. Interesujące w zestawieniu tych par, jest fakt, że Molde nie potrafi grać na terenie dzisiejszego przeciwnika, mówi o tym H2H, gdzie bilnas to: na 16 meczy, Molde wygrało tutaj tylko 3 razy, i było to bardzo dawno temu :)

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Typy na niedzielę.

Dzisiaj nie wydaje mi się aby były niespodzianki, więc zagram kilku faworytów i podeprę jednym wysokim kursem.

Lazio - Sassuolo 1 (1,50)✅

Lazio odblokowało się po ostatnim meczu z Palermo. Djordjevic zaczął strzelać. Nie sądzę, aby goście mogli w tym momencie zagrozić gospodarzom. Po prostu źle grają i strzelają mało goli.

Pogoń Szczecin - Zawisza Bydgoszcz X2 (2,05)⛔

Zawisza ma pecha w ostatnich spotkaniach, ale zaczęli strzelać. Mają kim postraszyć (np. Wagner). Pogoń spuściła z tonu i widzę szanse dla Zawiszy, aby zdobyli punkty, których strasznie potrzebują, a myślę, że to jest dobry przeciwnik w tym momencie.

Anderlecht - Genk 1 (1,57)⛔

Po porażce z Dortmundem czeka spotkanie z Genk, która lubi remisować, ale myślę, że gospodarze zrehabilitują się przed w własną publicznością i dadzą radę odnieść zwycięstwo.

Sparta Praga - Liberec 1 (1,36)✅

Gospodarze powinni sobie poradzić z Liberecem, którzy nie umieją grać na wyjazdach.

PSV - Excelsior 1 (1,20)✅

Gospodarze powinni spokojnie wygrać ten mecz. Fotel lidera zostanie utrzymany.

FC Porto - Braga 1 (1,40)✅

Czas zakończyć serię remisów. Pora gonić Benficę. Braga będzie się pewnie bronić i liczyć na remis i to ją zgubi ;)

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Z mojej strony pierwsza propozycja na dzisiaj
BELGIA: Proximus League
Eupen v St. Truiden @X lub St. Truiden (1,90) Bet365⛔
Spotykają się ze sobą ligowi sąsiedzi w tabeli, zajmujący odpowiednio 3 i 4 miejsce. Jeśli chodzi o spotkanie H2H w tej konfiguracji to na 5 meczy tylko raz udało się wygrać drużynie Eupen a 2 razy wygrała drużyna gości. Pozostałe mecze to wynik remisowy. Eupen na 4 rozegrane do tej pory mecze, nie ma na swoim koncie remisu. Więc dzisiaj trafia się idealna możliwość na pierwszy remis na własnym stadionie. Przeciwnik do tego zadania wydaje się być idealny i dlatego liczę na powyższy typ.

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
NIEMCY: 2. Bundesliga
Inglostadt v Braunschweig @ X lub Braunschweig 2,20 Bet365⛔
O tym meczu napisał krótko Hansa i ja również dorzucę krótką informację statystyczną. Braunschweig jest trudnym przeciwnikiem dla Inglostadt co pokazuje H2H obydwu zespołów, na 7 spotkań między tymi drużynami Inglostadt wygrało tylko 1 (!!) i to w spotkaniu towarzyskim, które było rozgrywane w 2013 roku. Różnica w tabeli to tylko 6pkt, świadczy to o dośc wyrównanym poziomie w tej lidze. Myślę, że typ warty uwagi.

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Sobota 11.10.2014

Polska - Niemcy 1X 2,50✅

Spróbuję zagrać, że nie przegramy tego meczu. Wydaje mi się, że będzie tutaj under 2,5, ale pokuszę się na nie przegraną naszych. Niemcy nie są teraz w jakiejś super formie, do tego dochodzą absencje kilku graczy.

Rumunia - Węgry 1 1,67⛔

Rumuni bez czołowego napastnika, ale i tak powinni sobie poradzić ze słabymi gośćmi.

Albania - Dania 1X 1,67✅

Po mega sensacji w Portugalii, myślę że passa zostanie podtrzymana i gospodarze meczu nie przegrają

Wisła Płock - Miedź Legnica X2 1,91⛔

Taki kurs na gości, z grającą o tak sobie Wisła Płock? Biorę w ciemno.

Jednak kryzys trwa :-(

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Myślę, że można zagrać ten handi na Niemców śmiało! Będą chcieli jak najszybciej zmazać plamę na honorze po przegranym meczu z Polska i rozjadą Irlandię. Sam Podolski po meczu z Polska powiedział, ze taki mecz i taka nieskuteczność zdarza sie raz na jakiś czas.
Mysle nawet, ze można próbować typ @ Niemcy over 2,5gola Bet365 2,00⛔⛔⛔

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Southampton v Sunderland @ X2 Bet365 2,38⛔⛔⛔
Oto argumenty, które wg. mnie czynią ten typ dość prawdopodobnym:
- na 16 meczy między tymi drużynami (od 99&#39;) to Sunderland odnosi większe sukcesy: 7xWin, 5xDraw, 3xLose,
- na 7 meczy u siebie Southampton wygrało jedynie 2 razy,
- czas na pierwszą wygraną Sunderlandu po 7 kolejkach, rywal doskonały, bo Southampton zawsze ma z nimi ciężko o czym świadczy powyższe H2H,
- ostatni przegrany mecz Świętych, może oznaczać spadek formy, więc trochę śmierdzi remisem,
- wygrana Sunderland jest może mniej prawdopodobna ale nie można jej wykluczyć,
- Southampton będzie miało dzisiaj naprawdę b.trudny orzech do zgryzienia,

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Everton v Aston Villa @ X2 Bet365 2,38⛔⛔⛔
Kolejny mecz, który wezmę pod uwagę do swojego kuponu na dzisiaj. A co mnie do tego skłania:
- Aston Villa ostatnie 3 spotkania to porażki z drużynami z &quot;najwyższej półki&quot; (City, Chelsea i Arsenal), Everton to już trochę słabszy przeciwnik i tu można pokusić się o co najmniej 1 pkt,
- Forma Evertonu na tą chwilę przedstawia się dość marnie, bo na 7 meczy tylko 6 pkt,
- Everton na 18 ostatnich meczy u siebie aż 13 razy nie był w stanie zdobyć 3 pkt z Aston Villa i myślę, że w tej dyspozycji również będzie to b. trudne do wykonania,
- Aston Villa na 3 mecze u siebie zdobyła do tej pory 6 pkt (2-0-0) i teraz trochę śmierdzi remisem dlatego proponuję &quot;podeprzeć&quot; to zdarzenie,

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Schalke v Hertha @ BTS Bet365 1,65⛔⛔⛔
Myślę również o zagraniu tego zdarzenia, bo:
- Schalke w porównaniu do poprzedniego sezonu obniżyło loty i jak do tej pory notują dość słaby, początek sezonu jeśli chodzi o miejsce w tabeli oraz bilans bramkowy (na 7 meczy 11:12),
- Hertha Berlin w najbliższej historii (12&#39; 13&#39; i 14&#39;) meczy H2H nie zdobyła z Schalke nawet nawet bramki a straciła przy okazji 8 bramek, więc czas na jakieś trafienie,
- Bilans bramkowy Herthy w tym sezonie, jak do tej pory jest b. zbliżony do bilansu Schalke (na 7 meczy 11:14),

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Mocne jest to Southampton u siebie. Sunderland jeszcze bez Billego Jonesa w obronie. Nie ruszałbym tego meczu.

...ale Aston Villa z Evertonem to już inna bajka ????

Dużo osłabień u gospodarzy. Goście powinni wykorzystać okazję i coś ugrać w tym meczu. Gram X2.

Schalke powinno w końcu wygrać. Nowy menadżer Di Matteo ma za zadanie zdobywać punkty i to jak najszybciej. Poza tym mają dobre H2H z gośćmi. Dla mnie jedyneczka...

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Ja dzisiaj puszczę taki kupon:

Everton - Aston Villa X2 2,35⛔ (wypunktowali ich...)

Sassuolo - Juventus 2 1,40 ⛔

Schalke 04 - Hertha Berlin 1 1,80✅

Feyenoord - Heracles Fey. H-1 1,72⛔

U gości dużo absencji. Gospodarze na fali.

AKO: 10,19

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Czyli co do meczu Everton v Aston Villa jesteśmy zgodni!!
Z tym Schalke to mimo wszystko bym uważał, mimo dobrego bilansu w H2H to ten sezon dość kiepsko się przedstawia jeśli chodzi o Schalke - zmiana trenera to nie jest od razu &quot;eliksir&quot; na WIN, więc tutaj zostaje przy swoim typie @BTS 1,66 Bet365.
Na pozostałe dwa zaproponowane przez Ciebie mecze niestety nie mam wyrobionego zdania: Juventus jak do tej pory wygrywają wszystko ale zawsze może się im noga poślizgnąć...

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Peterborough v Barnsley
W ofercie zauważyłem powyższe spotkanie. Mimo faktu, że obydwie drużyny dzieli w tabeli 11 miejsc (odpowiednio 2 i 13) to już mecze H2H są bardziej optymistyczne jeśli chodzi o typ, który mam na myśli. Peterborough u siebie radzi sobie naprawdę kiepsko w meczach z Barnsley, bo wygląda to następująco: 1 wygrana i 6 porażek !!
Dlatego skłaniałbym się zagrać poniższy typ:
@ X lub Barnsley 2,10 Bet365

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Dzisiaj pociąg na niedzielę:

Anderlecht - St.Liege 1 1,67⛔
Tottenham - Newcaste 1 1,67⛔
Man.United - Chelsea BTS 1,55✅
Lyon - Marsylia Over 2,5 1,70⛔
Espanyol - La Coruna 1 1.82⛔
Sevilla - Villarreal Over 2,5 1,67✅
Sparta Praga - Ml.Boleslav 1 1,47✅
Utercht - PSV 2 1,75✅
Sp.Lizbona - Maritimo 1 1,42✅

AKO: 81,59 (jak to trafię, będzie nowy rekord ;) )

Do góry Bottom