L
2,4K
lolekpolek
Użytkownik
Ile idzie wypłata z Jetona na konto bankowe?
Od zatwierdzenia idzie jak zwykly przelew , czyli max 1dzien. Samo zatwierdzenie w moim przypadku trwa różnie. Czasem kilka godzin , a zdążyło się nawet i 2dniIle idzie wypłata z Jetona na konto bankowe?
dzięki a jeszcze takie pytanko jak wypłacać będę euro to ile za przewalutowanie ?Od zatwierdzenia idzie jak zwykly przelew , czyli max 1dzien. Samo zatwierdzenie w moim przypadku trwa różnie. Czasem kilka godzin , a zdążyło się nawet i 2dni
Najpewniejszy jak dla mnie jest wyciag bankowy w pdf. Wyslalem takowy, dowod i konto szybko zweryfikowali.Co za Matoł weryfikuje dokumenty.Maja rachunki za gas, prąd czynsz dowód i prawo jazdy i nie zweryfikowali konta.
Dzięki,ale wyciągów nie będę im puszczał.Znajde inny portfel.Najpewniejszy jak dla mnie jest wyciag bankowy w pdf. Wyslalem takowy, dowod i konto szybko zweryfikowali.
Maraton też nie ma już wpłat przez Revoult kartą,paprochy Ruskie też tylko Jetton.Unibet mam blok i gdzie graćlepiej nic nie wplacaj do ruskich bo jak sie pdfa boisz wyslac do jetona to weryfikacja u ruska jak poprosza Ciebie to bedziesz 3 dni nie spal ze strachu
Nie ten dzial. Zarzuc ten temat w dziale o 22bet Ale to raczej nie przejdzie u zadnego buka.Na 22bet wpłacać można kartą Visa a wypłacać np. crypto
Robię tak od pół roku oczywiście wcześniej również trzeba dokonać depozytu w krypto aby odblokować tą metodę wypłatyNie ten dzial. Zarzuc ten temat w dziale o 22bet Ale to raczej nie przejdzie u zadnego buka.
No wlasnie. Najpierw trzeba wplacic dana metoda wtedy mozna.Robię tak od pół roku oczywiście wcześniej również trzeba dokonać depozytu w krypto aby odblokować tą metodę wypłaty
Dokladnie. Wszystko na tacy podac najlepiej. Jak bys siedzial teraz kolo mnie to bym Ci polalNigdy nie będzie! Zacznijcie lenie czytać temat, to pytanie pojawiło się tutaj już z 50 razy razem z odpowiedziami. Co za naród leniwy