>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jestem w szoku co zrobil BWIN

T 2

teresa1978

Użytkownik
Jestem zaszkowany sytuacja mojego przyjaciela!!!
otoz kolega wplacicl na BWIN pare stowek na poczatku tego roku .Przez przypadek zamiast Bartlomiej podal Bartek oczywiscie reszta sie zgadzala . wygral dosc pokazna sume ok 6 tys zl i chcial wyplacic pieniazki i oczywiscie wyslal im scan dowodu osobistego i po kilku dniach konto zablokowane . nie odpisywali na maile . wreszcie zadzwonil i wyjasnil sytuacje i powiedzieli ze sprawa wyjasniona i odblokuja konto
sytuacja trwala bez odp na maile ponad 1 miesiac czasu . kolejne tel i ze trzeba czekac a dzis dostal wiad od bwin
kopia

Szanowny Panie ..................

Uprzejmie informujemy, że ze względów bezpieczeństwa Dział Bezpieczeństwa zdecydował się na nieodwracalne zamknięcie Pana konta.

Prosimy zapoznać się z poniższym punktem regulaminu.
https://www.bwin.com/help.aspx?mode=content&amp;page=agb_allgemeines

Zgodnie z naszym regulaminem, może Pan wnieść o wypłatę swojego depozytu. W tym celu prosimy o przesłanie poniższych danych bankowych (musi to być Pana konto bankowe):

- nazwa banku
- numer konta
- kod banku
- kod Swift
- IBAN (bardzo ważne: inicjały kraju + 26 cyfr)
- właściciela konta
- odpowiedzi na pytanie osobiste: __________________

Bardzo nam przykro, że musieliśmy podjąć taką decyzję.

Z poważaniem,

i co ma teraz zrobic bo to jest walek jak cholera . przeciez wiadoma sprawa ze on to on. wychodzi na to ze bwin chce mu oddac te pare stowek jako depozyt a reszte go poprostu okrasc bo jak to inaczej nazwac. czy ktos mial juz taka sytuacje ?????
co teraz robic gdzie i jak z nimi walczyc bo to jest kasa i nie mala.
czekam na porady dzieki

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
na wielu forach czytałem, że jeżeli chcesz się wzbogacić na bwin to źle trafiłeś. Kiedyś był taki przypadek, że ktoś wpłacił dużą sumę (nie pamiętam już jaką) i grał za bardzo duże stawki i wygrywał dużo. Pewnego dnia dostał maila ze jego maksymalna stawka to 2 pln i powołali się na jakiś punkt regulaminu. Więc akurat jak przeczytałem Twoją wiadomość nie zdziwiło mnie to zupełnie, więc powiedz koledze zeby sie tych 6 tysiączków nie spodziewał..

alex76 21

alex76

Użytkownik
Taka jest zwykle reakcja Bwin i szczerze mówiąc to nie polecam tego buka jeśli potrafisz z bukmacherki wyciągnąć dużo pieniędzy. W regulaminie jest jasno, że mogą zablokować konto bez podawania przyczyny. Poza tym jeśli chcesz do sądu to nie myśl o tym w Polsce tego nie zrobisz bo granie przez internet jest nielegalne ze względu na brak podatku. Tak więc niech twój przyjaciel zrobi wszystko żeby wypłacić chociaż swój depozyt.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
No niestety . Przykra sprawa , lecz tak na prawdę w takiej sytuacji jesteśmy bezbronni . Możesz jedyne &quot;reklamować&quot; tą sprawę w wielu miejscach , ew. jakąś petycję ale co kasa stracona to stracona ...
Aż żal , że takie sytuacje się zdarzają w takim buku ...

panmv 10

panmv

Forum VIP
nie pierwszy i nie ostatni raz bwin robi w bambuko ludzi, skradzioną kasę wydaje na kampanie reklamową i ludzie mysla, ze to najlepszy buk :| i tak to sie napedza bo przychodzą nowi klienci, których tez okradają, przykre :/

T 2

teresa1978

Użytkownik
Zamykac konto sobie moga bo tu plakac nie bedzie bo zalozy nowe na siostre ale szkoda kasy bo to nie 10 zl . czyli .........zadnych szans na wyciagniecie wygranych pieniedzy??
moze jakas reklamy im zrobic np w radio zet u pana janusza weissa??

alex76 21

alex76

Użytkownik
Ha to nic nie da. raz że właściciele to nie Polacy dwa że to w Polsce nielegalne 3 że zaskarżyć ich można bodajże na Malcie 4 z pionkami nie ma co rozmawiać bo oni nie mają na to wpływu taka jest polityka wewnętrzna tego buka dla nich myśl co za dużo to nie zdrowo jest przewodnią ;]

A 0

areki

Użytkownik
Bwin, jest gigantem wśród internetowego przepier..alania kasy. Jest notowany na austriackiej gieldzie dzieki takim 6 tysiaczkom papiery bwin poszly w gorke.. eh coz za zlodzieje ????

robin29 0

robin29

Użytkownik
to ja się powinienem tylko cieszyć, że jestem tyko 1,5 tyś w plecy.
Gram w sieci od trzech lat i przepraszam, ale z takim dziadostwem się nie spotkałem.
Od wczoraj mam zablokowane konto i z tego co czytam na forum, mogę tylko pomarzyć o odblokowaniu konta i środkach na koncie.
Nie zostawię tego tak, od poniedziałku zajmę się tematem.
Zajmę się nad reklamą bwin- tą prawdziwą i uczciwą. Spróbuję w telewizji, radio lub gazecie. Trzeba uświadomić innych graczy o problemie z tym bukiem

spinache 96

spinache

Forum VIP
A najlepsze jest to że internetowe firmy bukmacherskie nie maja uregulowanych spraw legalnosci dzialania na polskim rynku, ominiete sa pewne rzeczy i w tej sytuacji ani grajacy ani firma bwin nie moze podac 2 strony do sadu z powodztwa cywilnego poniewaz tak naprawde ta firma nie istnieje na polskim rynku.

Gdyby ta sytuacja bylaby wyjasniona to mozna by bylo takie sprawy skierowac do rozpatrzenia organom sciagania, jednak w obecnej sytuacji nie ma poprostu takiej mozliwosci.

Ja mialem podobna sytuacje z firma bet-at-home, chociaz w tamtej sytuacji to ja zrobilem wałek. Mimowolnie bo wyslalem im screen dowodu wplaty i na tej podstawie zaksiegowano mi pieniadze na koncie. Jednak pieniadze nigdy nie dotarly do BAH bo moj bank nie realizuje wyplat w weekendy a stan konta zmienil sie zanim probowano zrobic przelew. Tak wiec gralem przez pewien czas za darmo, a gdy juz wszystko przegralem to zaczeto mnie straszyc prokuratura i sadem za to &quot; oszustwo &quot;, tym bardziej ze gralem w pokera i inni grajacy na mnie zarobili.

Na szczescie tylko na grozbach sie skonczylo bo jak sie pozniej dowiedzialem firma BAH nie miala mozliwosci oskarzenia mnie.

Tak wiec przy graniu przez internetowe firmy bukmacherskie mozemy liczyc tylko i wylacznie na dobra wole 2 strony w sytuacjach konfliktowych, jedne firmy sa rzetelne i nie robia fikcyjnych problemow inne jak np BWIN staraja sie wykorzystac takie sytuacje.

Jedyna mozliwoscia jaka maja grajacy jest poprosty robienie pseudoreklamy wlasnie takim firmom jak bwin, im wiecej ludzi o tym przeczyta tym lepiej dla nas grajacych a gorzej wlasnie dla takich &quot;oszustów&quot;.

Jeszcze na koniec smiesza mnie stwierdzenia odpowiedzialnego za PR firmy bwin, który wypowiadał sie na tym forum. Oczywiscie musi takie glupoty pisac o Polakach - złodziejach, bo zwierzchnicy tego wymagaja. Ale sam dobrze wie jak robi sie w bwin i jesli owa firma nie chce wyplacic pieniedzy grajacemu to uwierzcie mi ze znajdzie powod.

Pozdrawiam

Do góry Bottom