>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jedziemy z koksem

furek 75

furek

Użytkownik
:!: Zaczynamy z kwotą 65.46 pln na koncie. Moim celem jest wygenerowanie zysku w okolicach 200 zł do końca kwietnia .
A więc: JAZDA
1.
Betsson
????
N. Almargo - J. Melzer ▶ 1.30 ✅ 3:0(6:2; 6:2; 6:4)
⚽
Crotone - Sampdoria ▶ 1.69 1:0 (0:0)
⚽
Bastia - Guingamp ▶ 1.45 3:1 (1:0)
AKO▶ 3.19
stawka: 5.46
EW: 17.39
⛔ 10 pln

2. Betsson
⚽ Reading
- Leeds ▶ 1.55 ✅ 2:0 (0:0)
stawka: 10
EW: 15.50
✅ 5.50 pln

3. BETSSON

⚽ Watford - Blackpool ▶ 2.55 ⛔ 0:2 (0:1)
EW: 25.50
⛔ 10 pln

4. BETSSON
⚽
Swansea - Newcastle ▶ 2.95 ✅ 0:2 (0:1)
EW: 29.50
✅ 19.50 pln

5. BETSSON
⚽ Torino
- Reggina ▶ 1.70 przerwany w przerwie przy stanie 1:0
EW: 17.00

6. BETSSON
⚽ Troyes
- Le Havre ▶ 1.95 ✅ 1:0 (1:0)
EW: 19.50
✅ 9.50 pln

7. BETSSON
⚽ Monaco -
Nantes ▶ 2.00 ✅ 2:1 (1:0)
EW: 20.00
✅ 10 pln

furek 75

furek

Użytkownik
8. Betsson
ANGLIA: League Two
⚽ Macclesfield - Shrewsbury ▶ 1.76 ✅ 1:3 (0:1)
EW: 17.60
✅ 7.60

:idea:
Miałem już dziś nic nie stawiać, lecz rzucił mi się w oczy taki oto typ. Goście walczą o bezpośredni awans do League One, więc będą chcieli za wszelką cenę wykorzystać szansę na wskoczenie na trzecie miejsce, które daje już awans bez konieczności udziału w barażach . Nadarza się ku temu świetna okazją, ponieważ jadą na teren drużyny nie potrafiącej wygrać meczu już od 17 kolejek:!::!::!:. Dodatkowym argumentem może być fakt zwycięstwa drużyny Shrewsbury w 4 poprzednich bezpośrednich konfrontacjach obu ekip.

furek 75

furek

Użytkownik
9. Betsson
ARGENTYNA: Primera División - Clausura
⚽ Arsenal de Sarandi - Olimpio Bahia Blanca ▶ 1.71 ✅ 2:1 (1:0)
stawka: 12.10
EW: 20.69
✅ 8.59 pln

:idea: Rzadko, bardzo rzadko obstawiam rozgrywki południowo-amerykańskie, po prostu nie mam do nich szczęści, a raczej...... wiedzy;). Postanowiłem jednak postawić ten zakład. Gospodarze są ostatnio w świetnej formie: nie stracili bramki w pięciu ostatnich meczach, cztery z nich wygrywając. Wydaję się wręcz nie możliwe, aby nie odnieśli zwycięstwa w meczu z drużyną zamykającą tabele ligi. Olimpio dotychczas zdobyli na wyjeździe tylko jedno oczko i ponieśli 3 porażki.

furek 75

furek

Użytkownik
10. BETSSON
ANGLIA: Championship

⚽ Southampton - Portsmouth ▶ 1.44 ⛔ 2:2 (1:1)
stawka:10
EW: 14.40
⛔ 10 pln

Święci podrażnieni ubiegłotygodniową, wysoką porażka w Blackpoll (0:3) będą chcieli za wszelką cenę powrócić na fotel lidera. Okazją trafią się wyśmienita, bowiem na St Mary&#39;s Stadium przyjeżdża ekipa przedostatniego Portsmouth, którzy na wyjazdach prezentują się wręcz fatalnie (2-5-13). Ostatnia porażka 1:5 u siebie z Barnley, również o nich dobrze nie świadczy.
Niestety w Bestssonie, gdzie ostatnio grywam, jest dosyć uboga oferta na ten mecz, a miałem zamiar zagrać to spotkanie handicapem Southamphon (-1). W biwinie na taki typ widnieje stawka 2.25, co wydaje mi się świetną okazją.
Edit: Szczerze..... to Święci powinni przegrać to spotkanie.

furek 75

furek

Użytkownik
11. BETSSON
ANGLIA: Premier League

⚽ Bolton - Fulham ▶ 2.50 ⛔ 0:3 (0:2)
⚽ Chelsea - Wigan ▶ 1.30 ✅ 2:1 (0:0)
AKO▶ 3.25
EW: 32.50
⛔ 10 pln

:idea: Podopieczni Owena Coyle&#39;a zwyciężyli w trzech kolejnych spotkaniach. Wszystkie z zespołami, z którymi bezpośrednio walczą o utrzymanie w lidze: 2:1 z QPR, 2:1 z Blackburn i 3:2 Wolves. Widać że były to niezwykle zacięte mecze. W nagrodę za dobrą formę zespołu Coyle został wybrany na najlepszego menedżera marca. Tym razem na Reebok Stadium przyjeżdża o nic nie walczący Fulham. Moim zdanie popularne Kłusaki zrobią wszystko żeby to spotkanie wygrać. Ich bezpośredni rywale w walace o utrzymanie, a więc kolejno: QPR, Blackburn, Wigan i Wolves (chociaż oni już raczej nie mają szans na pozostanie w lidze) rozgrywają swoje mecze na wyjeździe i nie wróże im większych szans na jakiekolwiek zdobycze punktowe. Zwycięstwo więc pozwoliłoby piłkarzom Boltonu na oddalenie się od niebezpiecznej strefy.
Chelsea.... cóż po zmianie trenera widocznie odżyli. Wigan nie powinno dla nich stanowić większego zagrożenia.

furek 75

furek

Użytkownik
12. BETSSON
POLSKA: 1 liga

⚽ Górnik Polkowice - Bogdanka Łęczna ▶ 3,00 ✅ 1:4 (0:0)
stawka: 5.69
EW: 17.07
✅ 11.38 pln

Dlaczego taki typ? Otóż dla tego, że jestem lokalnym patriotą ???? !!!
Górnicy z Łęcznej są ostatnio w dobrej formie, po zwycięstwie z Kolejarzem zbliżyli się do czołówki. Dzisiejsza wygrana pozwoliła by im złapać jeszcze bliższy kontakt z zespołami walczącymi o awans. Wieżę, że chłopaków stać na odniesienie dziś zwycięstwa. Wiem też, że w Łęcznej nie robią nic na siłę. Wygramy to wygramy, nie - to też nie ma paniki. Grają bez presji co czasem ma duży wpływ na korzystny wynik. Podsumowując można zaryzykować jakieś drobne..... a można zarobić

EDIT: Pozwolę sobie napisać kilka słów. FANTASTICO:wowsdf::wowsdf::wowsdf: BRAWISIMO????????????????
Chłopacy oby tak dalej. Jeśli nic się nie zmieni powinniśmy walczyć do końca o awans.

furek 75

furek

Użytkownik
13. BETSSON
NIEMCY: 2. Bundesliga
NIEMCY: Bundesliga

⚽ MSV Duinsburg - E. Frankfurt ▶ 1.75 ⛔ 2:0 (1:0)
⚽ Bayern - FC Augsburg ▶ 1.12 ✅ 2:1 (1:1)
AKO▶ 1.96
stawka: 15
EW: 29.40
⛔ 15 pln

:idea: Zwycięstwo Bawarczyków wydaję się być oczywiste. W przypadku sukcesu mogą się zrównać punktami z liderem z Dortmundu, który gra na ciężkim terenie w Wolwzburgu. Tyle w temacie.
Eintracht z kolei znajduję się ostatnimi czasy w kapitalnej formie notując pięć imponujących zwycięstw z rzędu, bilans bramek 16:1 robi imponujące wrażenie. Zwycięstwo oznacza powrót na pozycję lidera, myślę że nie zabraknie im motywacji do pokonania przeciętnego rywala.

Otrzymane punkty reputacji: +3
furek 75

furek

Użytkownik
15. BETSSON
HISZPANIA: Primera Division

⚽ Ath. Bilbao - Sevilla ▶ 2.20 1:0 (0:0)
EW: 22.00 pln
✅ 12.00 pln
:idea: Baskowie nie wygrali w lidze od 5 spotkań, chyba bardziej skupiając się na pucharach. Postanowiłem zagrać ten mecz na przełamanie. Również dotyczy to Sevilli, która to odniosła trzy kolejne zwycięstwa.

furek 75

furek

Użytkownik
16. Betsson

⚽ Arsenal - Men. City ▶ 2.40 1:0 (0:0)
EW: 24.00 pln
✅ 14.00 pln

:idea: Kanonierzy mają szanse na wskoczenie na pudło, po wczorajszym remisie Tottenhamu. Nie będzie to łatwe zadanie, jednak jak najbardziej wykonalne. Zdaję się, że Men. City złapali lekką zadyszkę remisując dwa ostatnie mecze ze Stock i Sunderlandem
EDIT: MU praktycznie dzięki tej porażce City może świętować kolejne mistrzostwo.
Koncert gry Artety.

furek 75

furek

Użytkownik
Podsumowania będą starał się robić przynajmniej raz w miesiącu.

Kupony: 17 (9-8-1) skuteczność: 52.94 % suma wszystkich stawek: 171.32
suma wygranych: 180.17
YIELD: 5.17 %
zysk/strata: ✅ 8,85 pln

DYSCYPLINY:
⚽ 20 (12-7-1) - 60 %
???? 1 (1-0) - 100%

Rozgrywki piłkarskie:
Anglia:
Premier League 5 (3-2) 60%
Anglia:
Championship 4 (1-3) 25 %
Anglia:
League Two 1 (1-0) 100 %
Argentyna:
Primera Division 1 (1-0) 100%
Francja:
Ligue2 3 (3-0) 100%
Hiszpania:
Primera Division 1(1-0) 100 %
Niemcy:
Bundesliga 1 (1-0) 100%
Niemcy:
2.Bundesliga 1 (0-1) 0%
Polska:
1 liga 1(1-0) 100%
Włochy:
Serie B 2 (0-1-1) 0%

furek 75

furek

Użytkownik
18. BETSSON
ANGLIA: League One

⚽ Rochdale - Sheffield Utd. ▶ 1.66 2:5 (1:4)
EW: 16.60 pln
✅ 6.60 pln
Trwa zażarta walka między lokalnymi rywalami, czyli Sheffield United i Sheffield Wednesday o drugie miejsce w tabeli, a co za tym idzie bezpośredni awans do Championship. Jednym i drugim bardzo zależy na tym, żeby nie uczestniczyć w barażach. Dlatego podopieczni Dannego Willsona nie mogą sobie pozwolić na wpadkę w meczu z czerwona latarnią z Rochdale. Zwycięstwo pozwoli im wrócić na drugie miejsce.

furek 75

furek

Użytkownik
19. BETSSON
FRANCJA: Puchar Francji
WŁOCHY: Serie A

⚽ Ajaccio - O. Lyon ▶ 1.75 0:4 (0:0)
⚽ Chievo - AC Milan ▶ 1.61 0:1 (0:1) ????
AKO▶ 2.82
stawka: 20
EW: 56.35
✅ 36.35 pln
:idea: Niezbyt udany sezon Lyonu, przedwczesne odpadnięcie z LM. Puchar Francji daję szansę na zakończenie sezony z jakimś trofeum i przynajmniej częściowe zachowanie twarzy. Po za tym wydaje się, że wszystko zaczyna wracać w grze do normy: ostatnio pięć zwycięstw i remis to zdecydowany progres.
Milan, zaangażowany w batalię z Barceloną w LM, stracił 5 pkt w ostatnich dwóch meczach w lidze i tym samym stracił przodownictwo w tabeli na rzecz Juve. Zwłaszcza porażka na własnym terenie z Fiorentina musiała być szokiem. Dziś podrażniony Milan nie może sobie pozwolić na stratę jakichkolwiek punktów, jeśli chce myśleć o przeskoczeniu Juventusu.
EDIT: ufff:jupisdfgdfg:, oj męczył się Milan, męczył..... nie oglądałem meczu, bo wolałem obejrzeć Wisła - Ruch, lecz jeśli wierzyć cyferkom ze statystyk to Milan wygrał cudem - jeden jedyny celny strzał na bramkę na początku meczu !!!!

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Nie wiem czy Milan to dobry pomysł na dzisiaj...
Brakuje w Milanie Thiago Silva, Antonini i Mesbah, w pomocy nieobecni Boateng, Alberto Aquilani, Ambrosini oraz Bonera.. w obronie jeszcze brakuje Ignazio Abate...
poważne osłabienia.

furek 75

furek

Użytkownik
Nie wiem czy Milan to dobry pomysł na dzisiaj...
Brakuje w Milanie Thiago Silva, Antonini i Mesbah, w pomocy nieobecni Boateng, Alberto Aquilani, Ambrosini oraz Bonera.. w obronie jeszcze brakuje Ignazio Abate...
poważne osłabienia.
Zdaję sobie z tego sprawę, to będzie ciężki mecz. Ale jednocześnie świetna okazją pokazania się młodym wilczkom z Primavery. Jeśli Emanuelson nie zagra na lewej obronie to możliwe że na prawej wystąpi młodziutki De Sciglio, Zambrotta może zarówno na lewej jak i na prawej stronie biegać, nie ma to większego znaczenia.
Nawet bez tych nieobecnych możliwe jest skompletowanie ciekawej jedenastki. Mój typ wygląda tak: Abbiati - Zambrotta, Nesta, Mexes, Emanuelson - Nocerino, Seedorf, Muntari (lub Flamini) - Ibra, Robinho, El Shaarawy (lub Maxi Lopez). Więc mimo licznych absencji Milan musi podjąć walkę, punkt straty do Juve to niewiele.

Otrzymane punkty reputacji: +4
furek 75

furek

Użytkownik
21. BETSSON
POLSKA: Puchar Polski

⚽ Wisła Kraków - Ruch Chorzów: powyżej 2,5 bramki ▶ 2.15 4 (3:1) reg. czas gry
EW: 21.50
✅ 11.50 pln
:idea: Od samego rana chodził mi po głowie ten typ. Wisła będzie chciała za wszelką cenę awansować do kolejnej rundy, musi więc zagrać bardzo ofensywnie, żeby odrobić dwie bramki z pierwszego meczu. Ruch tylko na to czeka: kontry mogą być zabójcze. Do samego końca nie mogłem się zdecydować na klikniecie guzika wyślij z tym typem. Jednak szale przechyliła wiadomość z ostatniej chwili usłyszana na Orange Sport, jakoby Probierz zdecydował się na grę trójką obrońców. Jeśli się to potwierdzi może być naprawdę ciekawie. Za chwilę meczyk. Mam nadzieje na kawał dobrego futbolu

furek 75

furek

Użytkownik
24. BETSSON
HISZPANIA: Primera Division

⚽ Menchester City - West Brom ▶ 1.30 4:0 (1:0)
⚽ Wigan - Menchester United ▶ 1.36 1:0 (0:0)
⚽ Wolves - Arsenal ▶ 1.42 0:3 (0:2)
⚽ Valencia - Rayo Vallecano ▶ 1.46 4:1 (1:0)
system: 3 z 4
EW: 26.52
wygrana: 6.73
⛔ 3.26 pln
:idea: Tak zwane pewniaki !!!! Ja już się nauczyłem, że w sporcie nie ma pewniaków. Postanowiłem spróbować zagrać systemem. Przeprowadzę kilka prób, żeby sprawdzić czy ten sposób gry będzie skuteczny w moim przypadku.

Do góry Bottom