>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Jeden mecz dodatkowo do kuponu

B 7

black2603

Użytkownik
Witam. Od dłuższego czasu staram się ograć bukmachera, jednak jak do tej pory bez większych rezultatów. Ostatnio skłaniam się do grania singlów, których skuteczność jak wiadomo jest największa. Przeglądając ofertę wpadł mi w oko mecz Korona-Legia. Kurs na bet at home na tą chwilę wynosi 1,75, więc jak dla mnie warto go zagrać. Oprócz tego meczu zatrzymałem się na chwilę przy lidze niemieckiej i moją uwagę zwrócił mecz Mainz-Schalke, gdzie kursy są bardzo wysokie czy to na zwycięstwo gospodarzy, czy remis, czy zwycięstwo gości (kolejno 2,65, 3,40 i 2,5).
Do czego zmierzam: Załóżmy, że stawiam singla na Legię za 100 zł-wchodzi 175 zł wygrana, więc czystego zysku mamy 75 zł. Jednak jak postawiłbym na trzech kuponach double typu: Legia+Mainz, Legia+remis i Legia+Schalke (koszt 300 zł) i pod warunkiem, że Legia wygra to jeden kupon z trzech jest wygrany. Wtedy zysk mamy następujący:
-przy wygranej Mainz- 463,75
-przy remisie- 595
-przy wygranej Schalke- 437,5
Podsumowując w najgorszym przypadku mamy zysku przynajmniej 137,5 (437,5-300) a więc o 67,5 zł więcej niż przy samym singlu Legii.

Wiem, że to jest banalne, ale dla mnie jako początkującego gracza ciekawe. Przecież tego typu mecz można dorzucać do każdego kuponu i dzięki temu zwiększamy nasz zysk.

Co o tym sądzicie? Jak to może mieć ewentualne minusy?

Proszę o wyrozumiałość i zapraszam do dyskusji.

Otrzymane punkty reputacji: +4
B 7

black2603

Użytkownik
Wiem, że Legia wygrać nie musi. Ale jeśli mam pewniaka (choć ich podobno nie ma) to myślę, że warto zastosować ten schemat, aby zwiększyć zyski choć jak słusznie zauważyłeś-zamiast 100 zł można przegrać 300 zł. Gra ktoś w ten sposób?

Do góry Bottom