Witam. Od dłuższego czasu staram się ograć bukmachera, jednak jak do tej pory bez większych rezultatów. Ostatnio skłaniam się do grania singlów, których skuteczność jak wiadomo jest największa. Przeglądając ofertę wpadł mi w oko mecz Korona-Legia. Kurs na bet at home na tą chwilę wynosi 1,75, więc jak dla mnie warto go zagrać. Oprócz tego meczu zatrzymałem się na chwilę przy lidze niemieckiej i moją uwagę zwrócił mecz Mainz-Schalke, gdzie kursy są bardzo wysokie czy to na zwycięstwo gospodarzy, czy remis, czy zwycięstwo gości (kolejno 2,65, 3,40 i 2,5).
Do czego zmierzam: Załóżmy, że stawiam singla na Legię za 100 zł-wchodzi 175 zł wygrana, więc czystego zysku mamy 75 zł. Jednak jak postawiłbym na trzech kuponach double typu: Legia+Mainz, Legia+remis i Legia+Schalke (koszt 300 zł) i pod warunkiem, że Legia wygra to jeden kupon z trzech jest wygrany. Wtedy zysk mamy następujący:
-przy wygranej Mainz- 463,75
-przy remisie- 595
-przy wygranej Schalke- 437,5
Podsumowując w najgorszym przypadku mamy zysku przynajmniej 137,5 (437,5-300) a więc o 67,5 zł więcej niż przy samym singlu Legii.
Wiem, że to jest banalne, ale dla mnie jako początkującego gracza ciekawe. Przecież tego typu mecz można dorzucać do każdego kuponu i dzięki temu zwiększamy nasz zysk.
Co o tym sądzicie? Jak to może mieć ewentualne minusy?
Proszę o wyrozumiałość i zapraszam do dyskusji.
Do czego zmierzam: Załóżmy, że stawiam singla na Legię za 100 zł-wchodzi 175 zł wygrana, więc czystego zysku mamy 75 zł. Jednak jak postawiłbym na trzech kuponach double typu: Legia+Mainz, Legia+remis i Legia+Schalke (koszt 300 zł) i pod warunkiem, że Legia wygra to jeden kupon z trzech jest wygrany. Wtedy zysk mamy następujący:
-przy wygranej Mainz- 463,75
-przy remisie- 595
-przy wygranej Schalke- 437,5
Podsumowując w najgorszym przypadku mamy zysku przynajmniej 137,5 (437,5-300) a więc o 67,5 zł więcej niż przy samym singlu Legii.
Wiem, że to jest banalne, ale dla mnie jako początkującego gracza ciekawe. Przecież tego typu mecz można dorzucać do każdego kuponu i dzięki temu zwiększamy nasz zysk.
Co o tym sądzicie? Jak to może mieć ewentualne minusy?
Proszę o wyrozumiałość i zapraszam do dyskusji.