>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

JEB*** OSZUŚCI!

Status
Zamknięty.
podcinaczpl 0

podcinaczpl

Użytkownik
Witam. Napiszę tutaj, żeby odradzić wszystkim, którzy chcą zacząć tam grać. Po prostu nie polecam! Grałem u nich dość długo, wiadomo przegrywałem, wszystko było pięknie, aż do czasu, gdy udało mi się trafić 9 kuponów z rzędu. Trochę zarobiłem, następnego dnia, patrzę, a na koncie zamiast 100zł (tyle udało mi się wygrać), jest tylko 80zł! i kilka nierozliczonych zakładów, które dawno mi rozliczyli! Myślałem, że to jakiś błąd i że to naprawią, ale nie! Oszukali mnie na ponad 20zł, nie polecam tam grać. Sam wypłacę stamtąd swoje pieniądze, jak tylko będę mógł. Nie polecam tam wpłacać ani grosza ???? :zy3ou: :przeklina:

komarr 4

komarr

Forum VIP
a dwiadywales sie co jest przyczyna znikneicia 20 zl ? pisales do supportu ? bo to moze byc pomylka... a jak nie pisales to wychodzisz na blazna :p

S 0

sobanek

Użytkownik
Wymieniaja serwery,dzisiaj poznym popoludniem ma to byc zakonczone i wtedy stan kazdego konta wroci do stanu faktycznego,mi tez odjeli ponad 50zl,ale dowiadywalem sie o co chodzi i pow,zebym sie nie denerwowal,ze moj faktyczny stan konta wkrotce zostanie przywrocony.Wypadaloby sie najpierw dowiedziec,a pozniej komentowac

G 0

greg66

Użytkownik
Potwierdzam mialem dzis to samo ale juz wszysto wrocilo do normy. W przyrodzie nic nie ginie wystarczy popytac a wszystko sie znajdzie :spokodfhgfh:

podcinaczpl 0

podcinaczpl

Użytkownik
O przepraszam napisałem do suppotu i wszystko się wyjaśniło :;/: :oops: Jednak Sportingbet to wcale nie żadni oszuści. Dzisiaj oddali mi kasę. Wielki ✅ dla tego buka. Pozdro

bodi 70

bodi

Użytkownik
O przepraszam napisałem do suppotu i wszystko się wyjaśniło :;/: :oops: Jednak Sportingbet to wcale nie żadni oszuści. Dzisiaj oddali mi kasę. Wielki ✅ dla tego buka. Pozdro

Na drugi raz bez paniki i spokojnie, bez gorączki i nerwów -&quot;co ma wisieć nie utonie&quot;.
Temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom