>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jeżeli na live zabraknie transmisji ...

Status
Zamknięty.
marian78 20

marian78

Użytkownik
to będę miał oddaną stawkę ?
to znaczy, czy jest w Bet365 taki zapis, że jak było, ale zniknęło i nie ma na live meczu w którym stawiałem
to mam prawo ubiegać się o ewentualny zwrot stawki ?
czy po prostu mecz kończy się, no i wynik jest rozliczany, pomimo że transmisja zniknęła z live

maly_ze 1,1K

maly_ze

Użytkownik
to będę miał oddaną stawkę ?

to znaczy, czy jest w Bet365 taki zapis, że jak było, ale zniknęło i nie ma na live meczu w którym stawiałem

to mam prawo ubiegać się o ewentualny zwrot stawki ?

czy po prostu mecz kończy się, no i wynik jest rozliczany, pomimo że transmisja zniknęła z live
W zyciu nie dostaniesz zwrotu, nie ma na to szans, czasami sie zdaza ze jakies postkanie sie zaczyna, i jest na live i pozniej albo zaklady sa zablokowane przez wiekszosc czasu trwania spotkania albo spotkanie pojawia sie i znika z live. to jednak nie uprawnia do ubiegania sie o zwrot w przypadku przegrania zakladu.
pozdrawiam powodzonka

marian78 20

marian78

Użytkownik
o kurcze, to buk może sobie dla jaj kasować transmisje, żeby nie można było odbić ?
po prostu skasuje wtedy jak najwięcej wedle własnego zdania zarobi ?

niezłe jaja : &gt;

maly_ze 1,1K

maly_ze

Użytkownik
Nie no taki szopek chyba nie robi, w koncu wiekszosc zdazen jest w miare normalnie, ale fakt zdazaja sie takie sytuacje jak napisalem wyzej ????

marian78 20

marian78

Użytkownik
no wiem, bo widziałem takich rzeczy już kilkanaście
na przykład dzisiaj Rosja - Chiny w koszu
było przez 20 minut i od pół godziny nie ma
pewnie nachapali się kasy, tak czuje : &gt;

K 1,2K

kukla

Forum VIP
pewnie nachapali się kasy, tak czuje : &gt;
????
Każdy kolejny post lepszy!
Jeśli buk chce i może wystawić mecz na live to niemal zawsze to robi. Zablokowanie czy usunięcie spotkania nie następuje gdy &quot;nachapią się kasy&quot; ???? - to im się nie opłaca. Mecz znika tylko gdy mają problemy techniczne. Powodów może być wiele. Błędne wystawienie kursu/awarie/kłopoty z transmisją/niespodziewane wydarzenie na boisku/deszcz itd.
Rozumiem, że taka sytuacja można denerwować ale domagać się zwrotu?
Niedorzeczne

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom