>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaroński - Wyrzykowski

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Szkoda, że Tour de France się już skończył. Najbardziej będzie mi brakowało tego profesjonalnego komentarza redaktorów Jarońskiego i Wyrzykowskiego :grin: Według mnie oni są fenomenalni, a taka para nie trafia się często.
Oglądając Tour wyłapałem kilka ciekawych tekstów ;-) :

Jaroński: Nie rozumiem, po co ten kolarz dołączył do tej grupki zamiast uciekać dalej?
Wyrzykowski: Bo nie ma sił dalej atakować
Jaroński: To po co oderwał się od peletonu?
Wyrzykowski: Bo peleton jechał za wolno.

Wyrzykowski się rozgadał o jakimś zameczku i w tym momencie znikła im statystyka:
Jaroński:Ciekawe czy zobaczymy tą statystykę jeszcze raz?
(po chwili...)
Wyrzykowski: o Arroyo na nas spojrzał
Jaroński: Pewnie też chciał zobaczyć tą statystyke...
Wyrzykowski: a może zna już ją na pamięć ;P

Jaroński:O patrz, facet w stringach, nigdy nie widziałem faceta w stringach.
Wyrzykowski: A rzeczywiście, ale tam wyżej to będą jeszcze lepsze aparaty niż ten.

Jaroński:Ta premia górska już była?
Wyrzykowski:Tak, tak
Jaroński:ale jakoś wyników jeszcze nie ma
Wyrzykowski:no bo ona dopiero zaraz będzie

To tyle i polecam oglądanie wyścigu Tour de Pologne. :spokodfhgfh:
POZDRO
fabregas 8)

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
te typy wymiataja z mila checia ogladalem toura wlasnie glownie dzieki nim
obejrzalem 1 etap uslyszalem ich super teksty i kazdego dnia musialem ogladac ????

sa nieprzecietni

oni tylko kolarstwo komentuja czy cos jeszcze?? i tylko tour de france czy inne tez??

zamora 0

zamora

Użytkownik
Hehehe oni są najlepsi ???? powinni się zabrać za piłkę nożna i skoki ???? a komentują nawet często na eurosporcie ???? raz komentowali jakieś zawody amerykańskie, to nie można było się przestać śmiać ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Panowie Jaroński i Wyrzykowski są rewelacyjni ;) Bardzo lubię słuchać ich komentarzy ????

Można się pośmiać, ale i także wiele ciekawego dowiedzieć. red. Wyrzykowski wspaniale opisuje walory turystyczne Francji podczas touru, zresztą jak sie nie myle to właśnie w Paryżu mieszka na stałe.

Wymienieni wsześniej redaktorzy będą komentować razem Tour de Pologne, ale bodajże na Eurosport 2 jak się nie mylę... przynajmniej tak było przed rokiem. Fajne relacje przeprowadzało TVP, ale ja wolałem słuchać komentarzy tych dwóch panów ;)

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Wyrzykowski pracował w L&#39;Equipe .

Jak dla mnie są najlepsi , taka fajna atmosfera jest zawwsze podczas komentowania , wiele ciekawych historii i wiekle sie można o Francji dowiedzieć , zawsze ubaw :] , a nie jak Szpaq co sztywno zawsze komentuje i masa błędów na dodatek.

Czy mi sie zdawało czy kiedyś kajakarstwo górkie podzcas Olimpiady K.Wyrzykowski niekomentował ?? Bo coś kiedyś wspominał o tym , albo mi się zdawało coś :] , bo wiem że coś jeszce komentował procz biatlonu i kolarstwa.

Do góry Bottom