jareddz
Użytkownik
Witam, od dzisiaj zaczynam wklejać moje kupony, więc mam nadzieję na dobrą zabawę i kilka groszy do przodu :] Postaram się dawać jak najczęściej statystyki, procenty, yieldy i inne. Sam jestem ciekawy jak dużo na plus jestem co pewien czas Proszę również o klikanie na oppcę "Dzięki", jeśli ktoś skorzystał z typów. Co się tyczy typowania - niektóre są zapożyczone, a niektóre po moich małych poszukiwaniach i analizach. Statystyki będą pojawiać się codziennie jeśli czas pozwoli
--------------------------------------------------------------------------------------------------
1 kupon
Piłka nożna, Dania 1 liga
Silkeborg - Fc Kopenhaga 2
kurs: 1,55
bwin
stawka: 55 zł
do wygrania: 85.25 zł
FC Kopenhaga to lider rozgrywek, natomiast gospodarze to ostatnia drużyna w lidze. Myślę, że bez większych problemów goście wywiozą zwycięstwo.Piłka nożna, Dania 1 liga
Silkeborg - Fc Kopenhaga 2
kurs: 1,55
bwin
stawka: 55 zł
do wygrania: 85.25 zł
--------------------------------------------------------------------------------------------------
2 kupon
Piłka nożna, Holandia 2 liga
Eindhoven - Volendam 2
bet365
kurs: 1.57
stawka: 44 zł
do wygrania: 69.08
Einhoven to najgorsza drużyna w lidze, która traci najwięcej bramek. Ostatnio przegrała 5-0 z drużyną, która plasuje się tuż przed nią. Volendam natomiast ma 2 pozycje w tabeli i walczy o bezpośredni awans ze Spartą, która ostatnio cieniuje. Volendam musi tą sytuacje wykorzystać, wiec spokojne zwycięstwo tu widzę.Piłka nożna, Holandia 2 liga
Eindhoven - Volendam 2
bet365
kurs: 1.57
stawka: 44 zł
do wygrania: 69.08