>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jareddz kasuje buków

jareddz 15

jareddz

Użytkownik
Witam, od dzisiaj zaczynam wklejać moje kupony, więc mam nadzieję na dobrą zabawę i kilka groszy do przodu :] Postaram się dawać jak najczęściej statystyki, procenty, yieldy i inne. Sam jestem ciekawy jak dużo na plus jestem co pewien czas ;) Proszę również o klikanie na oppcę &quot;Dzięki&quot;, jeśli ktoś skorzystał z typów. Co się tyczy typowania - niektóre są zapożyczone, a niektóre po moich małych poszukiwaniach i analizach. Statystyki będą pojawiać się codziennie jeśli czas pozwoli ;)
1 kupon
Piłka nożna, Dania 1 liga
Silkeborg - Fc Kopenhaga 2 ⛔
kurs: 1,55
bwin
stawka: 55 zł
do wygrania: 85.25 zł
FC Kopenhaga to lider rozgrywek, natomiast gospodarze to ostatnia drużyna w lidze. Myślę, że bez większych problemów goście wywiozą zwycięstwo.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
2 kupon
Piłka nożna, Holandia 2 liga
Eindhoven - Volendam 2 ✅
bet365
kurs: 1.57
stawka: 44 zł
do wygrania: 69.08
Einhoven to najgorsza drużyna w lidze, która traci najwięcej bramek. Ostatnio przegrała 5-0 z drużyną, która plasuje się tuż przed nią. Volendam natomiast ma 2 pozycje w tabeli i walczy o bezpośredni awans ze Spartą, która ostatnio cieniuje. Volendam musi tą sytuacje wykorzystać, wiec spokojne zwycięstwo tu widzę.

jareddz 15

jareddz

Użytkownik
Zobaczę jak jeszcze wygląda gra progresją, ale nie chcę na początku ryzykować i zagram za psie pieniądze. Nie wliczam ich do statystyk, są to za niskie stawki, więc nie ma bólu ;] Mecze live:
ZABAWA PROGRESJĄ #1 #1
Piłka nożna, Championship
Bristol City - Sheffield Utd 2 ⛔ 60 min. 0-1
kurs: 1.44

Piłka nożna, Dania
Silkeborg - FC Kopenhaga 2 ⛔ 15 min 0-0
kurs: 1,44
kurs: 2,0736
stawka: 2
do wygrania: 4,14

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Statystyki mojej progresji :
włożone: 2 zł
wygrane: 0 zł
różnica: 2
procent trafień: 0 % ( 0 / 2 )
yield: ⛔100 %
Na początek, progresja &quot;genialna&quot; ;P Dobrze, że to zabawa. Zobaczę na koniec miesiąca ile można z tego wyciągnąć na plus.

jareddz 15

jareddz

Użytkownik
3 kupon
NHL
San Jose - Vancouver 1 ✅
bet365
kurs: 1,80
stawka: 34
do wygrania: 61,20

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 kupon
Piłka nożna, Turcja
Mersin - Besiktas 2 live ✅ 25 min 0-0
bet365
kurs: 2.25
stawka: 30
do wygrania: 67

jareddz 15

jareddz

Użytkownik
5 kupon
Piłka nożna, Austria 2 liga
FC Blau Weiss Linz - Austria Lustenau 2 ⛔
kurs: 1.75
stawka: 25
do wygrania: 43,75
bet365

Gospodarze to kompletny outsider rozgrywek. Ostatnie miejsce i bilans 2-9-13. Strata do przedostatniego to 9 pkt, więc raczej pewny spade. Goście natomiast są viceliderem i idą ząb w ząb z liderem rozgrywek o awans do wyższej ligi. Nie mogą sobie pozwolić na stratę z tak słabym przeciwnikiem, więc widzę tu spokojne zwycięstwo gości. Zaskaująco wyskoa oferta.

jareddz 15

jareddz

Użytkownik
Po 5 kuponach, mała analiza:

Zainwestowane: 188
Wygrane: 197,28 ✅
Różnica: 9,28✅
Yield: 4,94 %

Kupony: 5
Trafione: 3
Nietrafione: 2
Skuteczność: 60 %

Nie jestem w ogóle zadowolony. Słaby zarobek, widocznie słabe typy. Trzeba to przeanalizować. Grosze na plusie w ogóle Mnie nie zadowalają. Pierwsze śliwki robaczywki.

Do góry Bottom