>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jakiego buka internetowego polecacie

eddy.wawa 0

eddy.wawa

Użytkownik
Witam
Jakiego buka polecacie??
Chodzi mi o jakiegoś sprawdzonego buka u którego są dobre kursy i nie ma problemów z wypłatami, oraz fajnieby było aby były akieś profity od 1 wpłaty ale to chyba jest u wszystkich
pozdrawiam i czekam na info

czerny1988 0

czerny1988

Użytkownik
jak sie jest uczciwym to bwin jest ok, ja wplaciłem tam z 200zł a wypłaciłem ponad 1000zł. było to w okresie jakieś jednego miesiąca, wypłata każda po 2 dniach na koncie bankowym. BAH ma słabe kursy i słabą oferte. Ja bym polecał BWIN albo bet365

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
W Bwinie trzeba zwrocic uwage na to ze minimalna wyplata to okolo 100 PLN, co jest sporym minusem dla poczatkujacych.

young_17 28

young_17

Użytkownik
Ja serdecznie polecam bet365. Na początku jest troche zamieszania z bonusem i weryfikacją Twoich danych osobowych, ale potem nie masz problemów z wypłatami i w ogóle. Cieszy również profesjonalny support w postaci czatu na żywo. Kursy bardzo dobre ( minimalnie wyższe są chyba tylko w unibet , tak według mnie ). I jeżeli Ci na tym zależy to mają super ofertę live. Również na plus jest możliwość oglądania spotkań. Co prawda nie jest to najwyższa jakoś, a;le bardzo fajny bajer który niewątpliwie przyciąga. Pozdro :spokodfhgfh:

typper 2

typper

Użytkownik
Minimalna w bwin to 120zł i kręcą wałki. Ostatnio postawiełm na piłkę wodną - spotkania były rozgrywane 19 i 20.05. Mecz z dnia 19.05 zakończył się korzystnym rezultatem, wchodzę na konto, i co? Stan konta bez zmian. Sprawdzam postawione zakłady - a tam info, że niby postawiłem na mecz co będzie 20.05. Co jest niemożliwe, bo bwin jak mecze rozgrywane są dzień po dniu tych samych drużyn wystawia kursy po rozegraniu pierwszego spotkania. Dopiero interwencja typera z innego forum doprawdziła do tego, że policzyli mi ten typ jak prawidłowy za dzień 19.05. Sam polecam expekt.

Swoją drogą 20.05 też wynik był dla mnie pomyślny, ale sam fakt.

bosskii 0

bosskii

Użytkownik
Polecam Wam 2 firmy -
Expekt
Unibet
Super mi sie gra w obydwu firmach , niezłe kursy i dużo zdarzeń
Od ładnych kilku lat mam konto na bwin alle gram tam tylko wtedy gdy dają jakiegoś bonusa,ostatnio obracałem urodzinowy bonus . Do dzis w starciu z BWIN jak jestem tym lepszy, ;) Jeśli zakładacie konto na bwin unikajcie niektorych spotkań na LIVE szczególnie egzotycznych drużyn w pilke,siatke,futsal itd oraz rozmaitych rosyjskich rozgrywkach i BWIN Lidze ????

1337 0

1337

Użytkownik
betgun ma bardzo fajna promocje na Euro 2008 tera. Dla starych jak i nowych klientow ;)

mara14 0

mara14

Użytkownik
Osobiście polecam
. Gram tam już dobrych kilka lat. W wielu przypadkach dają większe kursy niż np.
. Z wpłatą nie ma problemu, jeżeli masz konto internetowe założone w swoim banku to wpłata Przelewem 24h idzie 5 minut i środki są dostępne na koncie. Jeżeli wpłacasz tradycyjną metodą to 2-4 dni. Co do wypłaty to idzie 2 dni robocze, przynajmniej ja tak miałem.
ma bardziej rozbudowany dział LIVE niż
. Jeżeli ktoś chce grać zakłady LIVE to według mnie najlepszy jest
. Życzę wysokich wygranych !!

samadi 2

samadi

Użytkownik
Wg mnie Expekt , najwyższe kursy, miły support, ładna, przejrzysta strona, i wogole wszystko fajne ;]

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Ja polecam Expekt i bet 365 teraz gram w Scandicu i tam jest dobry wgląd do obrotu bonusem a takto nawet rzadko jest spotykane obstawienie 1X lub 2X

Do góry Bottom