>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jakie statystyki

L 4

logeen

Użytkownik
Jakie statystyki z ostatnich krecen moga pomoc mi nie przegrac wszystkich pieniedzy? Chodzi o to ze zrobilem sobie system w ktorym zapisuje historie ruletki i co z tych danych powinienem wyciagac ???? Na razie mam podstawowoe informacje z out&#39;a (czerwone parzyste tuziny itp). Do tego procentowo ile razy padlo dane 5 liczb (mam ruletke podzielona na 7 czesci pomijajac 0 i 26, bardzo podoba mi sie taka gra bo wystarczy zeby na 20 razy trafic 3x dla zysku 8zl (4x to juz 39):p) i procentowy udzial streetow. Wszelkie pomysly mile widziane.

P 18

pawelz

Użytkownik
To zależy jakim grasz systemem. Napisz jak grasz. W wątku Everizona jest sporo na temat statystyk przy graniu np. dalembertem i martignalem.

L 4

logeen

Użytkownik
Ogolnie interesuja mnie wszystkie systemy zaczynajace sie od 5 kredytow. Moze ktos jest w posiadaniu takich informacji, i powie mi jaka widzial najdluzsza przerwe w padaniu na 5 liczb obok siebie? (osobiscie podzielilem sobie kolo tak: 3-7 29-31 14-16 24-8 30-27 6-2 21-32) Najwyzszy mi znany wynik to 38. Ta sama sprawa odnosnie 3-ech streetow obok siebie, 1-9 10-18 itd. najwiecej mialem 25x bez 3-ech streetow.

B 0

black-hawk

Użytkownik
to wszystko możesz sobie obliczyć matematyką a nie pytaj innych jakie mieli najwyższe serie..jeden mogl miec najwyzsza serie 20 i drugi 40. to już zależy od czasu.

Do góry Bottom