H 0 hurwic Użytkownik Styczeń 6, 2008 #1 czy istnieja, a jesli tak to jakie sa limity stawek zakladów pojedynczych? czy moze sa limity na max wygrane?
czy istnieja, a jesli tak to jakie sa limity stawek zakladów pojedynczych? czy moze sa limity na max wygrane?
88 anapolon Użytkownik Styczeń 9, 2008 #2 czy istnieja, a jesli tak to jakie sa limity stawek zakladów pojedynczych? czy moze sa limity na max wygrane? Kliknij aby rozwinąć... takich odpowiedzi udziela supprot bet-at-home napisz do nich a napewno Ci odpowiedza
czy istnieja, a jesli tak to jakie sa limity stawek zakladów pojedynczych? czy moze sa limity na max wygrane? Kliknij aby rozwinąć... takich odpowiedzi udziela supprot bet-at-home napisz do nich a napewno Ci odpowiedza
27 julez Użytkownik Styczeń 17, 2008 #3 Gdzieś kiedyś czytałem że max wygrana na kupon to 100 tyś euro, na kupon stawka max. też byla dosyć duża połowa tego czyli 50 tyś bodajze. No i niby BAH nie nakłada limitów (nie słyszałem żeby komuś nałożyli) na konta tak jak np. w Bwinie.
Gdzieś kiedyś czytałem że max wygrana na kupon to 100 tyś euro, na kupon stawka max. też byla dosyć duża połowa tego czyli 50 tyś bodajze. No i niby BAH nie nakłada limitów (nie słyszałem żeby komuś nałożyli) na konta tak jak np. w Bwinie.
G 0 graczbet365 Użytkownik Czerwiec 25, 2012 #4 Wszedzie daja limity nie ma strony bez limitow, chyba ze ktos wtapia od samego poczatku to daja mu pograc. w koncu sam zrezygnuje.
Wszedzie daja limity nie ma strony bez limitow, chyba ze ktos wtapia od samego poczatku to daja mu pograc. w koncu sam zrezygnuje.