>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jakie są najczęstsze błędy początkującego ??

K 11

koli110

Użytkownik
po przegranym zakładzie chęć jak najszybszego odrobienia włożonej wcześniej kwoty i przepierdzielenie całej reszty ;]

Otrzymane punkty reputacji: +1
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Na własnym bolesnym przykładzie:
zagranie w debiucie w tej zabawie, 2 kuponów z tym samym tzw. &quot;pewniakiem&quot; ????

cock 756

cock

Użytkownik
Życie marzeniami.
Naiwność.
Pchanie się w bonusy.
Zerowa wiedza nt zakladów, mechanizmów firm bukmacherskich. Drużyny składy kontuzje itd to już inna bajka i ssanie z palca.
A ty do jakich błędów możesz się przyznać?

nissoo 11

nissoo

Użytkownik
Trzeba grać tylko kasą którą można stracić, o tym zapominają debiutanci - nie ma pewnych typów, jest tylko spore prawdopodobieństwo.

E 0

el_dawidos

Użytkownik
Moimi grzechami w bukmacherce są:
1. Granie tzw pewniaków teraz widzę że to najszybszy sposób do bankructwa.
2. Gdy pewniaki nie wyszły, włączył mi się tryb &quot;odrabiacza&quot; i znowu stawiałem na pewniaki zamiast trochę poczekać aż emocję opadną. Tak przegrałem wprawdzie nie dużo kasy bo 50euro ale dużo się nauczyłem.

cock 756

cock

Użytkownik
Nie rozumiem dlaczego zabawe bonusami traktujesz jako blad ? Darmowe pieniadze zawsze fajnie dostac.
Różnice kursowe i warunki obrotu narzucony czas na obrót - regulamin. Dochodzą kumulujace się marże. Wszystko spoko jak wszystko wejdzie.
1,80 i 100% do wpłaty i zamrożone konto do wtopy lub wypłaty &lt; 1,95 i wolne środki ;) I porownaj ile więcej wyjmujesz...

cock 756

cock

Użytkownik
Myślałem, że chodzi o grę na bonusie początkującego. Zbiliście mnie z tropu...
Inna sprawa, gdy bet będzie jednak trzymal się konta bonusowego? Dobra, idzie do obrotu, operacyjnych na BF ubywa - pompowanie kolejnego zastrzyku... A gdy wreszcie ustąpi - 6,5% BF a potem przewalutowanie skrilla? ;) Kokosy?

bsk 184

bsk

Użytkownik
Dwa magiczne błędy początkującego są dwa.
Pierwszy już Cock pośrednio poruszył. Otóż jest to granie zakładu tam, gdzie się ma pieniądze. Otóż konta trzeba mieć w jak największej liczbie bukmacherów. Jak się np. gra w bet-at-home, to się jest debilem, bo tam prawie kurs nigdy nie jest największy. Każdy bukmacher ma marżę 4-10% do nawet 20% na egzotyczne zakłady, jak grasz u wielu bukmacherów to jesteś w stanie zredukować do 0-1% tę marżę.
Drugi to wierzenie w magicznych bukmacherów. To jest przykładowo wiara, że dajmy na to w Unibecie nie gram, pomimo, że kurs największy, bo mi tam nie wchodzi, albo zagram w Bwinie, bo tam kurs mniejszy, ale tam mam szczęście.
Tylko kurs powinien być wyznacznikiem czy coś grać czy nie. Ewentualnie czasami gram ewidentne masówki, żeby bukmacher później mi spalił limitami dane konto.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Myślałem, że chodzi o grę na bonusie początkującego. Zbiliście mnie z tropu...
Inna sprawa, gdy bet będzie jednak trzymal się konta bonusowego? Dobra, idzie do obrotu, operacyjnych na BF ubywa - pompowanie kolejnego zastrzyku... A gdy wreszcie ustąpi - 6,5% BF a potem przewalutowanie skrilla? ;) Kokosy?
Masz tutaj całkowitą rację i to też mnie póki co wstrzymuje przed skorzystaniem z niektórych bonusów, bo przy wygrywaniu z rzędu tam, gdzie tego nie chcemy (buk z bonusem), trzeba pompować coraz to więcej kasy na giełdę... no ale to na pewno nie jest już zagadnienie zaliczane do najczęstszego błędu początkującego, więc urwijmy ten wątek :razz:

Do góry Bottom