>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Jakie kursy najczęściej wchodzą ?

L 1

luqas87

Użytkownik
Czy posiadacie może jakieś statystyki odnośnie kursów piłki nożnej po jakich najczęściej wchodzą mecze, albo z własnych doświadczeń ?
Bo wydaje się, że wchodzi 90 % kursów po 1,2 ale być może nie jest ekonomicznie tak grać, gdyż może jest to nieopłacalne w dłuższej perspektywie ?

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Kurs to jak wiesz wystawiona ocena szans danego zdarzenie wystawionego przez bukmachera w postaci liczbowej. Najczęściej wchodzą po 1,01 chociaż nieraz spotkałem się z kursem 1,00 te kursy dają statystycznie prawie i 100% szans że wejdzie. A co do 1,2 to możliwe że 90% ale co z tego jak zagrasz dajmy na to 10 spotkań po tym kursie i 1/2 spotkania nie trafisz. Najlepiej nie traktować kursu jako wyznacznika tylko jako dodatek.

L 1

luqas87

Użytkownik
ale chodzi mi raczej, o wasze doświadczenia, na jakich kursach Wam najlepiej idzie ? Bo często słyszy się że nie warto dawać 1,1 bo lepiej idzie np. 1,5

P 95

piotrek_

Forum VIP
Nie ma reguły które kursy najczęściej wchodzą . Mi najczęściej wchodzą pomiędzy 1.90 - 2.40. Na kursy 1.10 - 1.8 się już wyczuliłem . Poza tym najczęściej nie gram meczów 1x2 tylko szukam innych ciekawych zdarzeń a jeśli już to jakiś handicap albo stawiam live. A gadanie , że kursy 1.20 w 90% wchodzą to jest co najmniej śmieszne. Jak kiedyś jeszcze głupio grałem to prawie większość z kursem 1.10 i 1.50 nie wchodziła. Bukmacherzy wiedzą co robią i tylko kuszą takimi kursami a wszyscy potem wtapiają. Dla przykładu? chociażby wczorajszy mecz Wolfsburga. Najniższy kurs znalazłem na nich chyba 1.40.
I sami wiecie co się stało. Każdy normalny wiedział, że mogą nie podołać , zwłaszcza biorąc pod uwagę sytuację Herthy. Buki nieźle zarobiły a inni stawiali na ślepo . Nieraz też widziałem jak w lidze Ukraińskiej i nie tylko nie wchodziły kursy 1.20 i się kończyło niespodzianką. Jedna rada. Nie grac kursów poniżej 1.7. To wszystko.

cichacz 0

cichacz

Użytkownik
Nie ma reguły jakie kursy wchodzą najczęściej. Czy to jest 1,20, czy 6,50, każdy z nich może siadać nam czy Tobie, czy mi, jeśli mamy szczęście oparte na analizach.
Ostatnio tak było z Białorusi, Din. Minsk - DSK Gomel, kursy na Mins 1.25-15, a na Gomel 12, i co? Gomel wygrało na luzie 1:3, więc widać jak to jest. Choć osatnio w kolejce, w Białorusi było pare większych kursów które siadły (powyżej 4j).
Ale trzeba jeszcze pamiętać o korupcji w sporcie, która była, jest i będzie, póki będzie można na to zarobić.
Najlepiej nie patrzeć na kursy jakie oferuje buk, tylko samotnie, powoli analizować spotkanie, i właśnie na tej analizie właśnie obstawić, a nie patrzeć na szanse jakie daje buk.
Bo on też chce zarobić na nas, i ściągać jak największe pieniądze z nas.

B 0

barti

Użytkownik
Ja patrzę jeszcze na to czy rozgrywki cywilizowane czy nie. W przytoczonym powyżej przykładzie z pucharu Białorusi nie zdziwiłbym się, gdyby nie było ustawki. Z takich ustawek buki i tak są na plusie, bo o ustawionym spotkaniu wie niewiele osób, a 90% graczy wtopi kasę. Staram się także nie grać kursów poniżej 1,6, bo zarobek niewielki, a ryzyko moim zdaniem niewiele mniejsze. Dla mnie najlepsze kursy to w granicach około 1,85 i stawiam tylko na gospodarzy.

P 13

pitman

Użytkownik
Mi najlepiej idzie na kursach przeanalizowanych i przemyślanych, a gram najczęściej tak mniej więcej z przedziału 1,60-2,50, ale na kursy patrzę na końcu ;) i potwierdzę słowa przedmówców, że niskie kursy są zdradliwe i mało opłacalne.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
nie ważny jest kurs, ważne żeby stawiając spotkanie być pewnym skuteczności, nieważne czy trafisz 1,3 czy 2,0 ważne że trafiłeś, ważne żeby być na ✅, wiem że wiele ludzi jak przegląda ofertę szuka na siłę kursu &gt;1,5 i jest nie pewna skuteczność, omija kursy niższe bo się nie opłaca, ale według mnie najważniejsze żeby typ był skuteczny, dobrze przemyślany i przeanalizowany, a kurs to powinna być sprawa drugorzędna

adrian88 38

adrian88

Użytkownik
nie grac kursow mniejszych niz 1.7 czy 1.5 bla bla bla Travis m zarabia na tych malych kursach ponad 1000zl miesiecznie

B 0

barti

Użytkownik
nie grac kursow mniejszych niz 1.7 czy 1.5 bla bla bla Travis m zarabia na tych malych kursach ponad 1000zl miesiecznie
...i wlasnie w tym problem, ze mnie takie meczenie za 1000 zl miesiecznie nie interesuje!

Do góry Bottom