>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jakie książki polecacie?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
&quot;My dzieci z dworca ZOO&quot; - świetna książka, muszę ją jeszcze raz kiedyś przeczytac.
&quot;Pamiętnik narkomanki&quot; - podobna do poprzedniej.
Ewentualnie jeszcze &quot;Gnój&quot; Kuczoka ;)
Jak sie jeszcze coś mi przypomni napiszę :]

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Ja polecam książkę &quot;Świat według Dziada&quot; Henryka Niewiadomskiego. Bardzo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o polityce itp. (jeżeli ktoś nie wie kto to Henryk Niewiadomski, to mówię że był uważany za bosa Wołomińskiej mafii)

sawas 27

sawas

Użytkownik
&quot;Dziady 3&quot; + &quot;Kordian&quot;
To lektury, inaczej nie przeczytałbym ich. Właściwie na lekcję ich nie przeczytałem, ale przy omawianiu mnie zaciekawiły i się zagłębiłem. Naprawdę dają dużo do myślenia choć ze względu na język autorów lepiej wpierw przeczytać albo opracowanie albo oglądnąć film &quot;Lawa&quot; (Konwicki).
Oprócz tego polecam książkę &quot;Bogowie, groby, uczeni&quot; [Ceram]. Choć typowo historyczno-geograficzna, tzn. dla osób, które interesują się tą tematyką to każdemu okaże się superciekawa. Polecam!

nowak 0

nowak

Użytkownik
&quot;Boso ale w ostrogach&quot; Ksiązke juz 3 razy przeczytałem. Opowiada o.... a zresztą co bede pisał przeczytasz to bedziesz wiedział o czym jest...

PzDr

roy. 187

roy.

Forum VIP
ja nienawidze czytac ksiazek. Jedyna ksiazka, ktora mnie zainteresowala jest Harry Potter. Przeczytalem wszystkie tomy i jak autorka nie zrobi juz wiecej czesci to nie wiem czy cos jeszcze keidys przeczytam ???? ???? ???? oprocz lektor moze ale to tez roznie bywa =p

Do góry Bottom