>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Jakie konto bankowe wybrać?

K 0

krzysztofowy

Użytkownik
Witam, jestem nowym użytkownikiem forum. Chciałbym zacząć grać przez internet bo znudziło mi się bieganie na sts bo &quot;zaraz zamykają&quot;. Jestem pełnoletni, ale nie mam konta bankowego. Rzecz w tym, że go kompletnie nie potrzebuje poza tą jedną sprawą. Nie chce grać za wysokie kwoty (myślałem nad początkowym budżetem do 100zł) bo dużych pieniędzy po prostu nie posiadam. Szukam więc konta osobistego, może być jak najbardziej ubogie, był by to tylko pieniężny &quot;pośrednik&quot; między mną a bukiem. Głównie zależy mi na jak najniższych opłatach, no bo po co grać u buka za stówe skoro utrzymanie konta będzie mnie kosztować 20 czy 30 zł? Dodam jeszcze, że za miesiąć zaczynam studia i nie mam stałego dochodu.

cock 756

cock

Użytkownik
Dodam jeszcze, że za miesiąć zaczynam studia i nie mam stałego dochodu.
Szukaj oferty skierowanej do studentów. Uważaj na regulaminy i zmiany regulaminów w trakcie trwania umowy. ;)
Poczytaj o aliorsync . To konto internetowe. Darmowe
Masz coś z tego że podajesz nazwy? Nie wiesz, że nie ma nic za darmo???

K 0

krzysztofowy

Użytkownik
Hmm, a co sądzicie o eKONTO w Mbanku? Chyba najtaniej, z tego co czytałem to ludzie chwalą, siostra je ma no i jedyna opłata to chyba 4 zł miesięcznie za kartę. Jak wygląda to konto w zwiążku z bukmacherka? bez problemów?

cock 756

cock

Użytkownik
nie mam stałego dochodu.
My płacimy Ci za korzystanie z konta - Ty masz za darmo min.:

• przelewy internetowe
  • kartę debetową PayPass
  • wypłaty z bankomatów w Polsce

1 Wynagrodzenie w wysokości 1 pln przysługuje Klientowi, który będzie wykonywał comiesięcznie 3 transakcje bezgotówkowe przy użyciu karty debetowej lub karty kredytowej wydanej do Konta Skarbonkowego. Klient otrzyma wynagrodzenie w każdym miesiącu kalendarzowym następującym po miesiącu, w którym wykona zobowiązanie, o którym mowa powyżej. Szczegóły zawiera Zawiadomienie dla Klientów, posiadaczy rachunknu oszczędnościowo-rozliczeniowego &quot;Konto Skarbonkowe&quot;

Informacja o opłatach za inne czynności realizowane na zlecenie Posiadaczy rachunków dostępna jest w Tabeli opłat i prowizji

Odpowiedzi na najczęściej pojawiające się pytania Klientów, dotyczące zasad rozliczania podatku dochodowego od dochodów uzyskiwanych w formie wynagrodzenia za składanie dyspozycji związanych z rachunkiem oszczędnościowo-rozliczeniowym Konto Skarbonkowe, znajdują się w FAQ
Dostanie 1zł za 1000zł wpływu z innego banku i wykonanie trzech transakcji kartą w miesiącu. Przekaże dane osobowe holdingowi Czarneckiego.
GetIn to mistrz haczyków - już były łowy jeleni na darmową opiekę, dopłatę do tankowania, i inne cuda. Widzisz w tabeli oplat 50zl za przelew Sorbnet? To szybkie zasilenie Skrilla ;)

o_losie 30

o_losie

Użytkownik
korzystam z konta od ok. 2 lat i jeszcze żadnego haczyka nie miałem %-) Skrilla szybko zasilam kartą bez żadnych opłat ze strony banku ;) A co do danych osobowych, to bez komentarza %-)
konto skarbonkowe daje ci bez żadnych opłat i nie ma warunku wpływu 1k na konto co miesiąc.
Opłata za prowadzenie: 0zł
Karta płatnicza: 0zł
Przelewy internetowe: 0zł
Bankomaty w Polsce: 0zł

cock 756

cock

Użytkownik
A co do danych osobowych, to bez komentarza %-)
Męczą trochę?
konto skarbonkowe daje ci bez żadnych opłat i nie ma warunku wpływu 1k na konto co miesiąc.
No to regulamin uległ zmianie, przez te ok.2 lata bo jak wół na stronie jest, że by dostać nagrodę w wysokości 1zł od Get`a należy mieć wpływ na konto 1000zł z innego banku. Inna bajka, że tam między punktami nie ma &quot;lub/albo&quot; więc należałoby spełnić wszystkie punkty za tego zeta. Ale chyba się nie zrozumieliśmy - ja zacząłem wyciskać z konta, a chodziło o to by nie płacić. Nie mniej, te dane w moim przyp. to dramat - miałem 1 lokatę w IdeaBanku, od jej zakończenia - ok 5 telefonów miesięcznie i spam na poczcie z taxcare, open finance, getinów... Cholera wie, komu je odsprzedali. Niby to mnie nic nie kosztuje, ale telefon odrywa od innych zajęć, rozprasza.

goly78 17

goly78

Użytkownik
Cytat:
Napisał goly78 -&gt;

Poczytaj o aliorsync . To konto internetowe. Darmowe

Masz coś z tego że podajesz nazwy? Nie wiesz, że nie ma nic za darmo???

Maasz coś głową? Co z tego ze podałem nazwe ? nawet go nie zachęcałem do tego konta tylko napisałem zeby sobie poczytał .

o_losie 30

o_losie

Użytkownik
nie męczą, tylko w dzisiejszych czasach moje dane osobowe posiada tyle osób, że ta jedna akurat mi nie robi różnicy %-)

co do regulaminu, tak jak pisałem, prowadzenie, wypłaty, przelewy są za darmo. 1 zł, to bonus za obroty gotówką na koncie.

sewerynkg 23,4K

sewerynkg

Użytkownik
Jak do takich spraw to mbank jest niezastąpiony. Konto darmowe, przelewy też, wypłaty darmowe (w sieci euronet, które są na każdym kroku) i co ważne bank działa 24/7, więc jak znajdziesz jakąś pewke o 5 rano to możesz robić przelew. Ja konto u nich mam od ponad 6 lat i 0 problemów.

Do góry Bottom