>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jakie jest wasze zdanie co do Piłki ręcznej?

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
witam mam takie male pytanie do was no moze nie jedno pytanie ale kolka ????
1.Co myślicie o sporcie Piłka ręczna??
2.Inreresuje sie ktoś piłką ręczną?
3.Czy jest tu ktoś kto mieszka w miesicie gdzie jest team handbalu ?
4.Gra ktoś w handball??

moje odpowiedzi :wink:

1. Piłka ręczna bardzo fajny sport tylko bardzo ale to bardzo mało rozpowszechniony w Polsce :/ niestety ale od jakiegoś czasu widze poprawe co do zainteresowania tym sportem. Moje zdanie jest takie jeśli będą sukcesy związane z reprezentacja a wierze ze tak będzie bo obecny skład jest bardzo mocny to ten sport doścignie przynajmniej siatkówkę
2.Ja osobiście bardzo interesuje sie tym sportem można powiedzieć jest to moje zycie 8) &lt;hobby&gt;
3.Ja jestem z Piekar Śl. a w tym mieście jest team GKS Olimpia w którym gram
4.Tak jak pisałem wyżej gram w klubie GKS Olimpia od 8 lat

damian77 34

damian77

Forum VIP
1.Pilka reczna to nawet fajny sport ???? Tylko ten sport jest mało rozpowszechniony w Polsce :|
2. Ja sie troszkę interesuje :twisted:
3. W moim pieknym miescie jest zespol Wisla Plock 4 krotny mistrz Polski 8) (zeby tak było w pilce noznej ???? )
4. Nie gram

domel 49

domel

Forum VIP
z Miedza wygraja napewno:] ostatnio Olimpia z nimi wygrala wiec macie zwyciestwo w kieszeni :] Olimpia gra dzis z Slaskiem i mam nadzieje ze tez wygraja Slask w tym sezonie totalnie sie rozpadl

domel 49

domel

Forum VIP
śląsk sie rozpadł a Olimpia przegrala ;/;/;/ ale 12 karnych dla slaska ;/ bez jaj :
fakt 12 karnych dla slaska :/ gdyby nie bylo przynajmniem 5 Olimpia by wygrala a tak to lipa. Z 2 strony Donosewicz obronil duzo wiec...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom