>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jakie jest Wasze "oprocentowanie"?

djkg6 0

djkg6

Użytkownik
Żeby nie było wątpliwości o co mi chodzi:
(zysk w ciągu 1 miesiąca/budżet)*100% = oprocentowanie
Jestem ciekaw jak wydajne są wasze systemy ????

S 269

sztywny

Użytkownik
,,dochodowe systemy&#39;&#39;?? no proszę Cię ,większość sytsemów to śmiech na sali a Ty pytasz się o oprocentowanie.Ale żeby nie było offa wyliczę Ci oprocentowanie dobrego gracza z yieldem 10%.Zakładając że ta osoba zna się na rzeczy i nie gra za więcej niż 5% swojego budżetu na kupon ,jest osobą znającą się na rzeczy i potrafi odpowiednio wykorzystać informacje znalezione/otrzymane to wychodzi nam:
Założenia: 60 zakładów miesięcznie
Stawka:5% budżetu= 5j ( 100j = cały budżet)
Yield:10%
Postawione:60x5j= 300 j x10%(yield) =30j
Oprocentowanie:30/100 = 30%
i to masz okres kapitalizacjii co miesiąc a nie co pół roku czy rok jak w niektórych ,,super kredytach&#39;&#39;
Pozdrawiam

nasty 12

nasty

Użytkownik
Wiekszosc gra dla adrenaliny, emocji. Gracze oczekuja urozmaicenia zycia lub lubia dreszczyk emocji ???? Dla niektorych zainwestowanie kilku zlotych budzi emocji, dla innych miliony (ja ???? ). Jesli za postawieniem zakladu nie stalaby chec emocji to dlaczego z zapartym tchem sledzimy livescory? ???? dobra do sedna: gram max 2%latem i max 5% kapitalu zima na jeden typeczek. Miesiecznie inwestuje do ok 50% tego co mam. System polega na sprzedawaniu wiedzy. Sprzedawaniu ale nie po kazdej cenie ???? buziaczki:* a i moje oporocentowanie jest lepsze niz w Getin Banku ????

djkg6 0

djkg6

Użytkownik
Wiekszosc gra dla adrenaliny, emocji. Gracze oczekuja urozmaicenia zycia lub lubia dreszczyk emocji ???? Dla niektorych zainwestowanie kilku zlotych budzi emocji, dla innych miliony (ja ???? ). Jesli za postawieniem zakladu nie stalaby chec emocji to dlaczego z zapartym tchem sledzimy livescory? ???? dobra do sedna: gram max 2%latem i max 5% kapitalu zima na jeden typeczek. Miesiecznie inwestuje do ok 50% tego co mam. System polega na sprzedawaniu wiedzy. Sprzedawaniu ale nie po kazdej cenie ???? buziaczki:* a i moje oporocentowanie jest lepsze niz w Getin Banku ????
lol, tak się naprodukowałeś, a wystarczyło ostatnie zdanie tylko napisać :-D

Do góry Bottom