>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jaki z tych 2 bukow polecacie mi bet365 <-> bet-at-home ?

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
kiedyś pytałem o najlepszego buka teraz pytam z tych dwóch który ma najlepsze kursy...itd. bo ja będę grac za małe stawki i mało meczów obstawiać na jednym kuponie [inaczej] będę mało wygrywał ale wole to niż tracić dużo ???? chyba ze polecacie innego to jakiego? mi podoba się z tych Bet-at-home bo ma fajna promocje tylko 3 obroty chyba ze coś przeoczyłem

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jak kolega wyżej zdecydowanie wybrałbym bet365.. BAH zaniża kursy słaby live i co tu więcej pisać na temat tego buka zdecydowanie dla poczatkujących. natomiast bet365 wysokie w miare kursy dobra oferta live oraz normalna rozbudowana np. o strzelca bramki i wszelkiego rodzaju opcję warto zdecydowanie wybrał tego bukmachera

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
BAH możesz zastosować do promocji, ale tylko zrobić obrót i spiepszać jak najszybciej.
A tak na poważną grę to rzeczywiście najlepsza opcja to bet365 dlaczego?
Jak dla mnie handicapy ilość pkt w kosza i nie tylko, to że mozna ustawiać linię punktów itp. (np. na NBA super sprawa) i wiele różnych opcji gry. LIVE i cała oferta spora.

serce 0

serce

Użytkownik
Z tych dwóch to bardziej polecam Bet365 gdyż ma lepsze kursy jednak według mnie zacznij sobie od expekt gdyż kursy ma najwyższe.Jak już wyciągniesz kasę przejdź do następnego buka czyli Bet365 i taki sam manewr, później na bah.Promocje są od tego aby zachęcić a dla nas aby wyrwać kasę ;)

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
ale w expekt słyszałem ze niema tak dużo dyscyplin a teraz jesień potem zima to już tyle piłki nożnej nie będzie ;)

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
a jaki problem zebys zalozyl konto np w expekcie i bet365 ;] ?
EDIT : chyba ze masz za malo kasy na 2 konta ;] kursy w bet365 sa podobne jak w expekcie, czasem nizsze czasem wyzsze ;) zreszta taka roznica kursow jaka wystepuje pomiedzy oboma bukami, raczej jest nieistotna przy malych stawkach ;)
lepiej wiec wybrac szersza oferte, a tu bet365 przewaza ;]

Do góry Bottom