>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jaki system najlepszy, 2 pewniaki 4 ciężkie...

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
Witam,
jaki system jest opłacalny żeby zysk był, 1-2 pewniaki w kuponie chcę obstawiać na 3-4 spotkania, kursy od 1,30 do 4,00.
Jakimś systemem w to grać na Bet365 czy lepiej grać normalnie po 102 meczy na kupon i stawka...?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Pytanie za 100 pkt. - i to zadane po 6 latach obecności na FB...
W dodatku zadane w niewłaściwym miejscu , gdyż dział Systemy Bukmacherskie jest od podawania systemów a nie zadawanie o nie próśb: to robi się w Dziale dla Początkujących.

A jakie człowieku możliwości masz na zastosowanie systemów , gdy masz te 2 &quot;pewniaki&quot; i 4 tytułowe &quot;typy ciężkie&quot; - jak nie te dwa: 2z4 i 3z4?

System 2z4=6 kombinacji po 2 , a system 3z4=4 kombinacje po 3

Zatem koszt nadania systemu 2z4=6j. a systemu 3z4=4j.

Znając kursy &quot;pewniaków&quot; i zdarzeń do systemu , oblicz czy ew. wygrana liczona wg najniższych kursów ( zarówno przy zakładanym wejściu &quot;pewniaków&quot; plus 2z4 lub 3z4 ) odda koszt gry i od tego uzależnij decyzję.

2z4:

1-2-3-4
1-2
1-3
1-4
2-3
2-4
3-4

3z4:

1-2-3-4
1-2-3
1-2-4
1-3-4
2-3-4

...........

Do moderacji: proszę przenieść to ( pytanie i moją odpowiedź ) do Działu dla Początkujących.

.

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
amOboy- nie wiem ale na bet365 jest taki typ zakładów &quot; Pewniaki&quot; nie za bardzo go rozumiem, ale będę kierował się według obliczeń tego kalkulatora jakim systemem zagrać jak spotkanie z najwyższym kursem nie wejdzie, a niższe to prawie zawsze wchodzą 70-90%

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
..a co to są pewniaki ?
kolega chyba nie zrozumiał ironii w twoim pytaniu:grin: i bredzi o czymś na bet365....
Skąd ci ludzie się biorą?:?
Jak pisał @edi8 6 lat na forum i jeszcze się nie nauczył że pewne to tylko to że umrzemy....

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
tak czy siak trzeba jakieś spotkanie uważać że jest pewniejsze niż traktować je jak inne 50% na 50% że wejdzie, ja zawsze traktuję niektóre spotkania że 80% powinno wejść bo inaczej bałbym się obstawiać u buka, a tak to zawsze mam jakiegoś pewniaka ;) w kuponie, i trzeba mieć nadzieję

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
tak czy siak jak tam uważasz,ja w swoim życiu za dużo widziałem 99% &quot;pewniaków które nie wchodziły...
dobra nie zaśmiecam
powodzenia!

Do góry Bottom