>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki sport najbardziej przewidywalny/opłacalny?

E 0

emsi1994

Użytkownik
Witam, po raz kolejny ;D Ostatnio napisałem w tym dziale posta z kilkoma pytaniami dotyczącymi mniej więcej tego, czy koszykówka nadal jest opłacalnym sportem i jaki strony polecacie do kształcenia się na ten temat. Jako, że nie otrzymałem od was konkretnej odpowiedzi, postanowiłem zadać pytanie ogólne: Jaki sport jest najbardziej opłacalny/przewidywalny w świecie bukmacherki? Od razu piszę, że nie zadowalają mnie wypowiedzi typu: każdy sport może być opłacalny, jeśli się na nim dobrze znamy itp., bo przecież wiadomo, że jeden sport jest bardziej przewidywalny od drugiego, a jedna liga bardziej wyrównana od innej....

B 4

bongo84

Użytkownik
jesli jest bardziej przewidywalny to i kursy sa mniejsze. Wiec kolo sie zamyka i Ci niestety napisze to co Cie nie zadowoli jak sie znasz to wyjdziesz na plus czy typujesz najbardziej nieprzewidywalna dyscypline czy tez najmniej. A to ze jakas jest tzw mniej przewidywalna to daje to dodatkowe szanse temu kto sie na tym zna i bedzie trafial wieksze kursy ktore n bardziej przewidywalnych sa nie mozliwe do trafienia ;-) osobiscie uwazam ze nie ma czegos takiego jak bardziej i mniej przewidywalna dyscyplina. Znasz sie na czyms to jest ona dla Ciebie bardziej przewidywalna, nie znasz sie to jest mniej proste. Dla mnie moze byc przewidywalna pilka nozna a najmniej wyscigu koniow np a dla Ciebie odwrotnie

green_hornet 36

green_hornet

Użytkownik
Jeśli juz oczekujesz takiej odpowiedzi to wybieraj sobie wszystkie sporty które mają dwie drogi. Ale według mnie najwazniejsza zasada żeby znać sie na tym co się gra nie wiem dlaczego tego nie rozumiesz pozdrawiam

Do góry Bottom