>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki najlepszy bukmacher dla mnie??

Status
Zamknięty.
budziukikus 0

budziukikus

Użytkownik
Witam serdecznie. Jak do tej pory grałem tylko u bukow naziemnych. Chce zaczac grac u jakiegos internetowego - i w tym jest problem - za duży wybór! .
1.Mam zamiar na poczatek wplacic okolo 40zl.
2.Chce jakiejs premi powitalnej/bonusu za pierwszą wpłate.
3.Chciałbym aby wypłaty były bezproblemowe i zaczynaly się od małych stawek(np wypłata od 10zł).
4. Nie wiem troche o co chodzi z tymi obrotami, w jakim buku jest najkorzystniejsza zasada obracania dla gracza (najmniej razy, czy cos takiego)
5. Chcialbym aby ten buk byl solidny, nie bylo problemow z wyplatami i wplatami, mial dobry support itp.

Wiem, ze chyba najpopularniejszy buk to bet-at-home - tam maja tą promocje 100% - tyle ze tam jest to obracanie bonusem, co mnie troche martwi - czy jest to trudne, osiągalne.

Mam nadzieję, ze mi pomozecie, dziekowalbym za wszystkie opinie i sugestie. Pozdraiwam

budziukikus 0

budziukikus

Użytkownik
Wpłaty, wypłaty i minimalne stawki
Najlepszy bukmacher internetowy
Bet-at-home

a jesli inne buki to :
Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie

poczytaj najpierw a nie przychodzisz na gotowe i używaj opcji szukaj bo te tematy są wałkowane non-stop.
Jak czegoś nie będziesz rozumiał pytaj w odpowiednich tematach, ale nie licz że każdy Ci poda wszystko gotowe na tacy.

Dzięk za pomoc✅.Ja czytam Wasze forum od jakiegos pol roku, dopiero teraz się zarejestrowalem. Czytalem te wszystkie tamaty co mi podałeś bo juz od dłuzszego czasu szukam buka dla siebie- nie moge się zdecydowac, chcialbym, aby ktos mi pomogl w wyborze i podzielil się swoją wiedzą. Serdecznie pozdrawiam i dziekuje za pomoc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom