>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jaki internet do notebook'a?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Planuje zakup laptopika i nie wiem, jaki net bezprzewodowy do niego dac. Ważny jest duży zasięg ( żeby mi nie tracił łączności i cena;]
Aha, uzasadniajcie swoje propozycje.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Planuje zakup laptopika i nie wiem, jaki net bezprzewodowy do niego dac. Ważny jest duży zasięg ( żeby mi nie tracił łączności i cena;]

Aha, uzasadniajcie swoje propozycje.
W sumie ja tez podbijam. Kupuje laptopa na studia no i jezeli dostane sie do akedemika to chyba tam idzie sobie zamontowac neta takiego zwyklego czy tez jakis bezprzewodowy. Predkosc sie nie liczy, wystarczy taki zeby przegladac FB i cos obstawic :jezora:

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Sam mam laptopa i dość często wyjezdzam więc zdecydowałem się na Blue Connect w Erze , ja mam 500 mega za chyba 50 PLN miesięcznie . Spisuje się bardzo dobrze , a co ważne ma bardzo dobry zasięg ????
Tak więc polecam Blue Connect

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Sam mam laptopa i dość często wyjezdzam więc zdecydowałem się na Blue Connect w Erze , ja mam 500 mega za chyba 50 PLN miesięcznie . Spisuje się bardzo dobrze , a co ważne ma bardzo dobry zasięg ????
chyba kb a nie mb:jezora:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja mam to:
http://www.iplus.pl/indywidualni-cennik-iplus-prywatnie.html
Dobre jest to że na stronie jest napisane, że:
Ilość MB danych wliczonych w abonament przesłanych na terenie Polski(gwiazdka)
*Dla zapewnienia powszechnej dostępności oraz wysokiej jakości działania sieci, Polkomtel S.A. zastrzega sobie możliwość zmiany parametrów technicznych transmisji danych po przekroczeniu w jednym okresie rozliczeniowym 1 GB wysłanych i odebranych danych.
Wiadomo, że po przekroczeniu 1GB zbijają mi prędkość na zwykły GPRS.
60 pln na miesiąc. Więc teoretycznie trochę lepiej. Bo dokładam 10 pln więcej i mam 1GB a nie 500 MB.
Nie wiem jak za zasięgiem jeśli chodzi o szybki net.
Bo jak jestem na jakimś, za przeproszeniem zadupiu, to idzie mi czasami prędkość zwykłego GPRS.
Z @Prasą gadałem na GG o tym więc nie w tym rzecz.
Jemu bardziej chodzi o dobry zasięg bo chłop często jeździ po Polsce. Więc zasięg (mam na myśli dość szybki net) musi być .
Jak ktoś mało korzysta to polecam SIMDATĘ. Chyba jest najtańsza na rynku z tego typu zabawek. Jak w sporym mieście złapie się 3G to idzie nawet 865kb/s
A cena chyba 30 za 1 MB danych. Wiem że to było swego czasu najtańsze i chyba nadal jest.
Link:
http://www.iplus.pl/indywidualni-cennik-iplus-simdata.html

Do góry Bottom