>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki bukmacher??

D 0

darek144

Użytkownik
Witam.

Mam zamiar zarejestrować się na jakimś bukmacherze ale nie wiem na jakim :oops: Nie mam jeszcze 18 lat i chce zarejestrować się na moją mamę (oczywiście za jej zgodą). Ale nie wiem na jakim bukmacherze. Szukam takiego, który spełni następujące warunki:

- bezproblemowy przelew pieniędzy na ich konto
- bezprolemowa wypłata pieniędzy z ich konta na moje (bez wysyłania jakiś dokumentów typu dowód osobisty itp.)
- łatwy w obsłudze
- bez mieszania z walutami (to znaczy wszystko w PLN)

Z góry dzięki za odpowiedzi :wink:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Z tym warunkiem bez dowowdu bedzie najgorzej.A pozostałe spełnie zdecydownie GB.
PS poszukaj jeszcze w innych tematach tam napewno tez znajdziesz odpowiedz.

poZDro

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Ja Ci polecam BAH. Gram u tego bukmachera i jestem naprawde zadowolony. Jeżeli pieniądze wpłacasz przelewem bankowym, i wyślesz im skan dowodu wpłaty, to nie musisz czekac 2-5dni. Jak wypłacasz też nie trzeba skanu dowodu, jest jeden warunek musisz wypłacić na konto z którego pieniądze wpłacałeś. W razie problemów mają bardzo dobry support.

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
Ja polecam Betgun. Wyzsze kursy niz w Bah, ale za to troszke trudniej sie go obsluguje(na poczatku) wplata pieniedzy b. szybko (nieraz kilka godzin) do tego nie wymagaja skanu dowodu jezeli chcesz wyplacic pieniadze z konta buka do banku ???? ...

daimler 14

daimler

Forum VIP
Tak popieram rade Gostyniaka i tez polecam Betguna :) jesli nie masz 18-stki i zakladasz konto na matke to dobry wybor bo po co masz jej dowod gdzies wysylac ? jak nie wymagaja skana dowodu,sam tam gram ,maja swietny live czat gdzie sie mozna wszystkiego dowiedziec :] Fakt brak tych zakladow live ale reszte maja poprawną , dosyc szybko ksieguja wygrane jak i przegrane zaklady 8)

pozdro :wink:

Do góry Bottom