>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jaki bukmacher z dobrą ofertą koszykówki

A 17

asystentt

Użytkownik
Witam. Szukam odpowiedniego buka, który ma dobrą ofertę koszykówki (głownie NBA) grałem na Bet365, ale nie mogę wypłacić pieniędzy, ponieważ nie mam własnego konta bankowego. Może ktoś coś doradzi? Najlepiej żeby oferta była bogata i nie było problemów z wypłatą. Z góry dzięki.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Witam. Szukam odpowiedniego buka, który ma dobrą ofertę koszykówki (głownie NBA) grałem na Bet365, ale nie mogę wypłacić pieniędzy, ponieważ nie mam własnego konta bankowego. Może ktoś coś doradzi? Najlepiej żeby oferta była bogata i nie było problemów z wypłatą. Z góry dzięki.
Betsson, Betsafe, Marathonbet, Unibet.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
w unibet możesz wypłacać na dowolne metody, w bwin tak samo, w betsson wpłacając mb nie miałem problemów z wypłatami na konto bankowe (nie pamiętam jak ze skrillem, ale chyba też nie ma kłopotów)
teoretycznie bo KAŻDY buk może sobie zażądać inaczej mając jakieś ale do twojego konta lub przy wypłacaniu pokaźnej sumy.
kolejna kwestia to żeby wypłacać na inne metody typu skrill trzeba mieć tą metodę aktywną (dokonany w przeszłości depozyt)
w bet365 faktycznie jest tak że wpłacając metodą na którą się nie da wycofać zostaje tylko konto bankowe, ale co to za problem sobie założyć?

Do góry Bottom