0 danusekk Użytkownik Grudzień 3, 2009 #1 Witam mam pytanie ,który i czy w ogóle jest taki zakład bukmacherski który przy ewentualnej wygranej nie będzie pytał przy wypłacie o skan dowodu czy formularz z nim związany?Jeśli znacie taki to podajcie jak się nazywa ;]
Witam mam pytanie ,który i czy w ogóle jest taki zakład bukmacherski który przy ewentualnej wygranej nie będzie pytał przy wypłacie o skan dowodu czy formularz z nim związany?Jeśli znacie taki to podajcie jak się nazywa ;]
2,8K vader Forum VIP Grudzień 3, 2009 #2 Tragedia... Po pierwsze założyłeś temat nie w tym dziale co trzeba- przeniosłem go. Po drugie jest na forum taka opcja Szukaj Po trzecie pod ręką jest już taki temat... Bukmacher u którego nie potrzeba skanowac dowodu tożsamości Temat zamykam.
Tragedia... Po pierwsze założyłeś temat nie w tym dziale co trzeba- przeniosłem go. Po drugie jest na forum taka opcja Szukaj Po trzecie pod ręką jest już taki temat... Bukmacher u którego nie potrzeba skanowac dowodu tożsamości Temat zamykam.