Chciałbym zapytań specjalistów, u jakiego bukmachera znajdę najlepsze stawiki? Widziałem dzisiaj jedną z reklam Betsson, która pokazuje, że ma lepsze stawki od bwin i bet-at-home. Nie wiem ile w tym prawdy. Dlatego pytam Was.
Oczywiście w pewnych przypadkach bukmacher z wysoką marżą może mieć lepszy kurs niż bukmacher z marżą niską, ale generalnie najkorzystniej grać u bukmachera z niską marżą. Oczywiście najlepiej wygląda pinnacle, ale tam jest stosunkowo mało zakładów (nie wszystkie ligi i dyscypliny). Sam musisz sobie wybrać bukmachera, który oferuje dogodną dla Ciebie ofertę i ma korzystne kursy. Dobrze mieć pieniądze w pinnacle i przynajmniej jednym innym bukmacherze z szeroką ofertą.
Nie dosyć, że rozmywasz temat to jeszcze piszesz bzdury.
Nie ma żadnej różnicy między marżą u normalnego buka, a prowizją od wygranych na betfair.
Porównaj sobie kursy na pinnacle i na betfair. Odlicz prowizję od wygranej i zapewne się zdziwisz. Pinnacle chyba na żadnej dyscyplinie nie ma marży wyższej niż 5%.
Wszedłem sobie zobaczyć co to jest ten Betfair i chyba czego nie rozumiem. Patrzę np. na zdarzenie Auxerre-Real Madryt i jest taka opcja: Auxerre - NIE WYGRA - stawka 8. Taka wysoka stawka, że Auxerre nie wygra??
Przy zwykłym obstawianiu powinna Cię interesować strona 'wygra'. 'Nie wygra' to troszkę wyższa szkoła jazdy. Zerknij do działu na temat betfair. Nie dawno było to tam dobrze wytłumaczone.
Wszedłem sobie zobaczyć co to jest ten Betfair i chyba czego nie rozumiem. Patrzę np. na zdarzenie Auxerre-Real Madryt i jest taka opcja: Auxerre - NIE WYGRA - stawka 8. Taka wysoka stawka, że Auxerre nie wygra??
Starajcie się trzymać tematu i nie wprowadzać tu dyskusji co jest lepsze - "Betfair czy Pinnacle"
Jeśli w temacie będzie się pojawiać za dużo spamu to zostanie zamknięty.
bybek5 - nie myl pojęć!
Stawki wnosisz Ty - wpisując ile zamierzasz zagrać.
Bukmacher wystawia KURSY.
Nie popełniaj tego błędu bo:
-źle wygląda
-myli innych