>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jaki bukmacher ma najlepsze stawki?

Status
Zamknięty.
B 0

bybek5

Użytkownik
Chciałbym zapytań specjalistów, u jakiego bukmachera znajdę najlepsze stawiki? Widziałem dzisiaj jedną z reklam Betsson, która pokazuje, że ma lepsze stawki od bwin i bet-at-home. Nie wiem ile w tym prawdy. Dlatego pytam Was.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Im mniejsza marża (zaniżenie kursu) bukmachera tym wyższy kurs. Masz tu zestawienie bukmacherów pod względem marży na piłce nożnej:

http://img338.imageshack.us/img338/6727/beztytuufub.png

Oczywiście w pewnych przypadkach bukmacher z wysoką marżą może mieć lepszy kurs niż bukmacher z marżą niską, ale generalnie najkorzystniej grać u bukmachera z niską marżą. Oczywiście najlepiej wygląda pinnacle, ale tam jest stosunkowo mało zakładów (nie wszystkie ligi i dyscypliny). Sam musisz sobie wybrać bukmachera, który oferuje dogodną dla Ciebie ofertę i ma korzystne kursy. Dobrze mieć pieniądze w pinnacle i przynajmniej jednym innym bukmacherze z szeroką ofertą.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Najlepszy jest betfair bo nie ma wcale marży ;) [ tylko 5% od WYGRANYCH netto]
ale to w sumie nie buk.
Nie dosyć, że rozmywasz temat to jeszcze piszesz bzdury.

Nie ma żadnej różnicy między marżą u normalnego buka, a prowizją od wygranych na betfair.

Porównaj sobie kursy na pinnacle i na betfair. Odlicz prowizję od wygranej i zapewne się zdziwisz. Pinnacle chyba na żadnej dyscyplinie nie ma marży wyższej niż 5%.

B 0

bybek5

Użytkownik
Wszedłem sobie zobaczyć co to jest ten Betfair i chyba czego nie rozumiem. Patrzę np. na zdarzenie Auxerre-Real Madryt i jest taka opcja: Auxerre - NIE WYGRA - stawka 8. Taka wysoka stawka, że Auxerre nie wygra??

bludek 367

bludek

Użytkownik
Przy zwykłym obstawianiu powinna Cię interesować strona &#39;wygra&#39;. &#39;Nie wygra&#39; to troszkę wyższa szkoła jazdy. Zerknij do działu na temat betfair. Nie dawno było to tam dobrze wytłumaczone.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Wszedłem sobie zobaczyć co to jest ten Betfair i chyba czego nie rozumiem. Patrzę np. na zdarzenie Auxerre-Real Madryt i jest taka opcja: Auxerre - NIE WYGRA - stawka 8. Taka wysoka stawka, że Auxerre nie wygra??
Sports Trading
Ten dział powinien Ci pomóc.

Starajcie się trzymać tematu i nie wprowadzać tu dyskusji co jest lepsze - &quot;Betfair czy Pinnacle&quot;
Jeśli w temacie będzie się pojawiać za dużo spamu to zostanie zamknięty.

bybek5 - nie myl pojęć!
Stawki wnosisz Ty - wpisując ile zamierzasz zagrać.
Bukmacher wystawia KURSY.
Nie popełniaj tego błędu bo:
-źle wygląda
-myli innych

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom