>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki buk na piłke nożna

pagus00600 0

pagus00600

Użytkownik
Witam
Chcę wpłacić pieniądze do buka internetowego i chciałbym sie was poradzic w jakim buku jest najlepsza oferta z piłki nożnej. Chodzi mi głownie o kursy i duży wybór.
Z góry dzieki

vader 2,8K

vader

Forum VIP
1. Bet365 (szeroka oferta, największa oferta live, solidne kursy, szybkie wypłaty na MB)
2. expekt (dość szeroka oferta, solidne kursy, live ubogie, dość szybkie wypłaty)
3. bwin (szeroka oferta, live dość dobre, kursy średnie, średnio z szybkością wypłat)
Każdy z bukmacherów daje bonusa na start a na początek to dobra sprawa ;)
Kolejność nie jest przypadkowa. Moje zdanie i nie każdy musi się z tym zgodzić ;)

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Jeśli chodzi o mnie to uważam, że do piłki dobry jest bwin (tylko tak jak napisał Vader nie mają rewelacyjnych kursów) - dużo spotkań do obstawiania, szeroka oferta a przy bardzo atrakcyjnych meczach nawet za szeroka ; p
Lepsze kursy natomiast ma sportingbet oraz betsson. Jednak u tych bukmacherów oferta jest trochę mniejsza. Ale jeśli nie grasz jakiś tropikalnych lig i nie stawiasz ile razy dany piłkarz będzie sfaulowany to myślę, że warto także nad tymi firmami się zastanowic.
Dodatkowo w tych trzech firmach możesz liczyc na bonus.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Oprocz wyzej wymienionych warto sprawdzic jeszcze Betsafe, solidna oferta, na glowne ligi nawet bardzo dobra, bonus od pierwszego depozytu, live slaby. Najlepiej zrobisz jak na podstawie jednego meczu porownasz oferte we wszystkich tych firmach i wtedy wybierzesz ktora najbardziej Ci odpowiada.

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
bwin najgorszy

expekt chyba najlepszy

To jeżeli chodzi o kursy.

Jeżeli chcesz do tego live i gamę zakładów (duży wybór) wybierz bet365.

artsik 3

artsik

Użytkownik
Za bwinem jeszcze przemawia to że jest program zbierania punktów, które potem można wymieniać na nagrody.

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Tak jak zdobędziesz milion w miesiąc to dadzą Ci koszulkę wartą teoretycznie 100 zł, praktycznie 5 zł, z tym, że nie wiadomo czy będzie na Ciebie rozmiar. ????

Chyba, że grasz po parę kafli na kupon to wtedy może do czegoś dojdziesz. ????

Ale myślę, że jakbyś grał na kafle to taki gadżet nie zrobiłby na Tobie wrażenia. Po za tym bwin szybko daje limity, więc ja nie wiem jakim cudem można coś tam wygrać. ????

B 11

badyl

Użytkownik
Witam
Chcę wpłacić pieniądze do buka internetowego i chciałbym sie was poradzic w jakim buku jest najlepsza oferta z piłki nożnej. Chodzi mi głownie o kursy i duży wybór.
Z góry dzieki
Jeżeli lubisz grać handicapy to pinnacla na przykład.
Jeżeli 1X2 to większość bukmacherów ma bogatą ofertę, bet365 na przykład jedną z bogatszych (obfitującą również w handicapy).
Bet365 chyba bym ci polecił.

Do góry Bottom