>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jaki Buk Bez Wysylania Skanu Dowodu ??

E 3

endake

Użytkownik
Witam!
Mam prosbe byscie podali mi bukmachery online, w ktorych nie trzeba wysylac skanu dowodu przy wyplacie pieniedzy, poniewaz nie mam skaneru i kiedys mialem duzo problemow zwiazanych z wysylaniem...Bardzo prosze o odpowiedzi.. Ostatnio widzialem, ze w Betsson chyba nie trzeba! Prosze o pomoc koledzy!!!

rans 0

rans

Użytkownik
Nie ma niestety bet365 ma ale to strasznie dużo roboty jest z wydaniem bonusu 100% .
Żebyś dostał 100% od wpłaty musisz zweryfikować konto
!

E 3

endake

Użytkownik
dobra wybralem Betgun ! Podobobno bardzo dobry buk, ma maly bonusik na start, nie trzeba nic im udowadniac przy wyplacie, oblusga moneybookers i wysokie kursy..minusem jest mala oferta ale mi chodzi tylko o pilke nozna wiec GOOD...dzieki all za pomoc

K 1

krasnalts

Użytkownik
Nie ma niestety bet365 ma ale to strasznie dużo roboty jest z wydaniem bonusu 100% .
Żebyś dostał 100% od wpłaty musisz zweryfikować konto
!
Nie zrozumiałem cię do końca. Jak się nie bierze bonusu, to potem przy wypłacie nie chcą skanu?

robin29 0

robin29

Użytkownik
Bet365
Witam,
no niestety bet365 zaczął robić problemy z otrzymaniem bonusu.
Nie dość, że trzeba wysłać dowód to trzeba czekać nawet 3 tyg na list weryfikacyjny, po jego otrzymaniu i wpisaniu kodu dopiero wtedy bonus jest uwalniany.
Już do nich napisałem, żeby wcześniej można było bonusem obracać w trakcie jak list do karju z Anglii płynie i niestety nie ma szans.
Ale to tylko jeden minus- a tak to jest godny polecenia.

Znam kilkanaście buków bez dowodów, później ich opiszę.

Pozdrawiam

Do góry Bottom