>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jakiś pewnik na dziś?

E 0

elinka92

Użytkownik
prośba
Witam!

Dopiero rozpoczynam tutaj &quot;zabawę&quot; i chciałabym sie zapytać co dziś można obstawić? Czytałam już &quot;Typy dnia&quot; i kupony innych użytkowników, ale zdania są tak podzielone, że czuje sie zdezorientowana, a nie chciałabym na samym początku wszystkiego przegrac, co przy moim szczęściu jest więcej niż prawdopodobne.
A poza tym, hm, kierujecie sie tutaj statystykami z jakiego czasu? Bo zaczęłam takowe przeglądać, ale nie wiem czy warto zajmować sie tymi z przed kilku lat czy można po prostu aktualne przeglądać i zaufać intuicji?
Być może prośba nie na miejscu, ale jeśli sie uda, to może też swoje typy będę podawała i wtedy skorzysta z tego ktoś inny, tak samo zdezorientowany jak ja.

Pozdrawiam

przemor 0

przemor

Użytkownik
Moim zdaniem temat bez sensu. Skoro w dziale &quot;typy dnia&quot; zdania są podzielone co do konkretnych spotkań to i tu będą podzielone...
Powiedziałaś, że nie chcesz wszystkiego na samym początku stracić - Nikt Ci nie karze grać za wszystko. Jeżeli chodzi o aktualne statystyki to ja często zaglądam na stronę boisko.info, oraz kieruje się własną wiedzą.

bodi 70

bodi

Użytkownik
W sporcie nie ma &quot;pewniaków&quot; -są tylko zwycięscy i przegrani.Tak samo w obstawianiu.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Ja myśle ze taki dział bardzo by sie przydał. Przecie Typy Dnia to całkiem cos innego. Tam kązdy chce mieć jak najwwięcej punktów dlatego niektórczy bardzo ryzykują. W takim dziale każdy podał by suchy typ może piszą jednym zdaniem dlaczego akurat ten.

lucas 363

lucas

Administrator
Członek Załogi
Dzial z &#39;pewniakami&#39; byl juz na forum, nie przyjal sie. Chyba dlatego, ze nie ma czegos takiego jak pewniaki, a jak juz ktos mialby naprawde dobre info o danym spotkaniu, na pewno nie poda tego publicznie na forum. Jest kilka dzialow gdzie mozna znalezc codziennie mnostwo ciekawych typow ale nikt ci nie powie, ze dany typ na 100% wejdzie.

D 0

donkamillo

Użytkownik
Nie ma czegoś takiego jak pewniak. Są tylko faworyci którzy i tak często zawodzą. Przykład? Zagłęnie S. - Legia z przedwczoraj?
(chociarz ja i tak wiedzialem ze Legia raczej nie wygra i bedzie x a nawet wygra zaglebie ale jednak dla wielu ludzi ten mecz był pewniakiem i sie przejechali...)

Do góry Bottom