>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jakiś bonus ?

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Witam,
Po dłuższej przerwie wpłaciłem do GB 100zł (dzieki uprzejmości Klakson ???? ), ale do rzeczy.
Wpłaciłem przez MB i patrze na stan konta 176.66 PLN.
Czy w GB jestes jakaś promocja o której nie wiem ?

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Wychodzi na to że dobrze, że wybrałem GB. Tylko chyba usunąłem tego meila i nie bardzo teraz wiem, czy wymagany jest jakiś obrót, jesli tak to ile razy i po jakim kursie, zebym mógł swobodnie wypłacić pieniądze. Orientuje się może ktoś ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
# Warunki promocji: Wartość bonusu od pierwszej wpłaty to 100% wysokości depozytu do kwoty EUR 20 .
# Przyznany bonus należy obrócić przynajmniej trzykrotnie po minimalnym kursie 1.60 przed jego wypłaceniem (liczba zakładów jest dowolna, należy jedynie sumę bonusu przynajmniej trzy razy obrócić w formie postawionych zakładów). Dopiero po spełnieniu wymaganego obrotu bonusem będziesz go mógł wypłacić ze swojego konta zakładów.
# Obowiązują wszystkie warunki promocji gamebookers.

D 6

daniel_2b

Użytkownik
czyli jesli wplacilem 20 euro,to musze zagrac 3 razy 20,czyli w sumie za 60euro?

czy 3 razy 40euro?czyli w sumie za 120 euro?

musze obrocic bonusem,czy bonusem wraz z depozytem?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wystarczy obrócić sam bonus

20euro x 3 = 60euro

60 euro musisz łącznie postawić. Możesz 6 razy po 10 euro stawiać, to jest obojętnie. Grunt, by 60 euro łącznie postawić.

H 0

hgcbilly

Użytkownik
gram tez na gamebookers i nie mozna wyplacic depozytu, czy tam wygranej z depozytu, to liczy sie lacznie ???? chodzi o to aby suma obrotow wszystkim rownala sie 3xbonus, przynajmniej ja tak to widze bo probowalem wyplacic wygrana i narazie nie moge ????
--
a tak przy okazji czy tylko mi nie dziala gamebookers? bo juz dosc dlugo nie moge na to wejsc, i kumpel tez nie...podejrzane

D 6

daniel_2b

Użytkownik
moze ktos mi na pm wyslac tego meila,jaki dostal od gamebookers.Ja dostalem tez od nich,ale po reinstalacji systemu go skasowalem,i teraz nie wiem czym sie podeprzec,poniewaz nie dostalem bonusu.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
&lt;html&gt;
&lt;head&gt;
&lt;title&gt;Re: Gamebookers dba o swoich stałych Klientów!&lt;/title&gt;
&lt;link rel=&quot;important stylesheet&quot; href=&quot;chrome://messenger/skin/messageBody.css&quot;&gt;
&lt;/head&gt;
&lt;body&gt;
&lt;table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 width=&quot;100%&quot; class=&quot;header-part1&quot;&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Temat: Re: Gamebookers dba o swoich stałych Klientów!&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Nadawca: Marcin &lt;[email protected]&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Data: Mon, 25 Jun 2007 20:32:22 +0200&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 width=&quot;100%&quot; class=&quot;header-part2&quot;&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Adresat: Gamebookers Service &lt;[email protected]&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;

&lt;!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN&quot;&gt;

&lt;html&gt;
&lt;head&gt;
&lt;meta content=&quot;text/html;charset=UTF-8&quot; http-equiv=&quot;Content-Type&quot;&gt;
&lt;/head&gt;
&lt;body bgcolor=&quot;#ffffff&quot; text=&quot;#000000&quot;&gt;

&lt;blockquote cite=&quot;[email protected]&quot;
type=&quot;cite&quot;&gt;
&lt;title&gt;&lt;/title&gt;
&lt;meta http-equiv=&quot;Content-Type&quot; content=&quot;text/html; &quot;&gt;
&lt;style type=&quot;text/css&quot;&gt;

&lt;!--

.ht {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 18px; color: #333333; padding: 26px 10px 0px 100px;}

.lt {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; color: #333333; padding: 0 10px 0 10px;}

body { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; background: #e4e4e4; color: #000000; margin: 20px 0 0 0;}

a { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; color: #660033; text-decoration: none; }

a:link { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; color: #006699; text-decoration: none; }

a:visited { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; color: #005588; text-decoration: none; }

.foot { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; padding:0 10px 0 10px;}

ul { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; padding:0 10px 0 10px;}

--&lt;/style&gt;

&lt;table align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;
height=&quot;80&quot; width=&quot;600&quot;&gt;

&lt;tbody&gt;
&lt;tr&gt;
&lt;td class=&quot;ht&quot;
background=&quot;Neteller&lt;/td&gt;
&lt;/tr&gt;
&lt;/tbody&gt;
&lt;/table&gt;

Jeśli zapomniałeś swoje hasło (lub/oraz login) w Gamebookers to prosimy
o użycie linku “hasło?” na naszej stronie głównej.

&lt;font size=&quot;-2&quot;&gt;Warunki promocji:&lt;/font&gt;
[*]&lt;font size=&quot;-2&quot;&gt;Wartość bonusu od pierwszej wpłaty to 100%
wysokości depozytu do kwoty EUR 20 .&lt;/font&gt;
[*]&lt;font size=&quot;-2&quot;&gt;Przyznany bonus należy obrócić przynajmniej
trzykrotnie po minimalnym kursie 1.60 przed jego wypłaceniem (liczba
zakładów jest dowolna, należy jedynie sumę bonusu przynajmniej trzy
razy obrócić w formie postawionych zakładów). Dopiero po spełnieniu
wymaganego obrotu bonusem będziesz go mógł wypłacić ze swojego konta
zakładów.

&lt;/font&gt;
[*]&lt;font size=&quot;-2&quot;&gt;Obowiązują wszystkie &lt;a
href=&quot;http://content.gamebookers.com/pl/bonus_for_deposit.html%20&quot;&gt;warunki
promocji gamebookers.&lt;/a&gt;

&lt;/font&gt;
&lt;/td&gt;
&lt;/tr&gt;
&lt;tr&gt;
&lt;td
background=&quot;http://content.gamebookers.com/images/promo/boxbtm.gif&quot;
height=&quot;9&quot;&gt;

&lt;/td&gt;
&lt;/tr&gt;
&lt;/tbody&gt;

&lt;/table&gt;