>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jaka przegladarka najlepsza (Tablet)

aikman 460

aikman

Użytkownik
Witam mam prosbe do expertow :grin:
Mianowicie mam tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7500 Android 3.1
I ta zasrana przegladarke Mozille firefox i chcac ogladnac mecz stream bo np Chelsea gra to chwile mecz pochodzi i zaraz wyskakuje komunikat ze przegladarka ulegla awari i tak za kazdym razem co mnie irytuje.
Podobnie mam pytanie o najlepsza przegladarke gdyz gram na zywo bet365 i chcialbym miec na zywo podglad a tu nihuhu same kursy..
Jak ktos jest zorientowany w temacie prosze o pomoc bo szlak mnie trafia ze meczu nie da rade obejrzec,a strony z ktorych ogladam to
soccer-live.pl
rojadirecta.me
meczyki online.pl
W razie wiecej informacji o sprzecie moge podac :)
:;/:

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Aktualnie opera jest najlepszą przeglądarką na urządzenia mobilne w tym tablety.
Opera software ma w planach w tym roku wydania nowej wersji przeglądarki mobilnej która będzie zrobiona od podstaw. Lepszej przeglądarki nie znam, możesz jeszcze zobaczyć chrome mobile.

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Opera to shit jeśli chodzi o oglądanie streamów na tablecie.
Pobierz aplikację ustream , justin tv , zawsze jakiś stream znajdziesz. Jeśli chodzi o przeglądarkę to ja oglądałem na skyfire.
Pozdro

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Ja polecam Dolphin Broswer.Śmiga idealnie na smartfonie i galaxy tab2 7.0 .Reszta zamula albo zamula i niespodziewanie się wyłącza (zgłoś problem TAK-NIE) = odinstaluj

aikman 460

aikman

Użytkownik
no tak dolphin jest najlepszy albo byl.
na telefonie mam dolphina i na tablecie tez mialem do czadu kiedy strona mobilna sama od siebie przestala odpowiadac na stukniecia np.na zywo,zaloguj i nic nie moge zrobic...natomiast na bet sport extra kazdy stream ma blad S105 i dupa zbita po dzien dzisiejszy :-(

Do góry Bottom