Bukmichal
Użytkownik
Widziałem ten temat już wcześniej i nigdy nie zwracałem zbytnio na to uwagi bo miałem swoją strategię ona mi generowała kasę i nie siedziałem zbytnio w polskim community, ale podczas przeglądania trochę tiktoka i telegrama polskiego głębiej zauważyłem strasznie dużo tych wszystkich "pewniaków" gdzie ludzie niby grali tysiące złoty na kursy 1.14 Tutaj macie screena z grupki jakiegoś "specjalisty" który niby gra ogromnymi kwotami pewniaczki i wszystko było by dobrze gdyby nie sam fakt że LUDZIE NA TYM TRACĄ OSTRO. Podczas wielu rozmów z typerami ( z Polski głównie ) zauważyłem że sporo z tych ludzi traci przez takich właśnie debili bo nie wiem jak ich inaczej nazwać. Rozumiem że pewny mecz ale 10k na jakimś oczywiście zagranicznym buku i pod oczywiście reflink ale to niszczy ludzi bo ludzie się nabierają i kopiują a potem się trzęsą w łóżku z myślą. Co ja zrobiłem...
Więc typerzy pytanie do was co wy myślicie o tej pladze pewniaków i reflinków, moja opinia - chcą żeby ludzie robili konta z reflinków i karmili ich i buków ale to moja opinia czekam na waszą.
Polskiego**
Więc typerzy pytanie do was co wy myślicie o tej pladze pewniaków i reflinków, moja opinia - chcą żeby ludzie robili konta z reflinków i karmili ich i buków ale to moja opinia czekam na waszą.
Post automatycznie złączony:
Polskiego**
Załączniki
-
410,7 KB Wyświetlenia: 5