>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaka jest maxymalna wygrana??

koper 29

koper

Użytkownik
Chciałem puścić kupon taki lekki za 1GBP żeby wygrac ponad 4,5 tyś. GBP i mi napisało, że przekracza maxymalną wygraną! (skończyłem na ok. 2,8 tyś.)

Dzięki

P.S. Coś widze, że się nie dadzą oskubać!

koper 29

koper

Użytkownik
słuchaj wiem że nie wygram ale dla dobrego samopoczucia chce sobie robić kupony na kilka tysięcy funów a oni mi to uniemożliwiają

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
koper pamiętaj że 4,5 tys GBP to nie jest 4,5 tys zł . Jeden funt chodzi po 6 zł z kawałkiem, wiec 4,5 tys * 6,5 zł = ponad 29 tysiecy zł .... wiec grubo ponad limit .

dani1987 0

dani1987

Użytkownik
Warunki handlowe
PunktE. Limit wygranych
Max. wygrana dla jednego zakładu wynosi 20.000,- EURO,--

Max. wygrana dla jednego Gracza i w ciągu jednego tygodnia wynosi 100.000,- EURO,--!

C 0

charnas1

Użytkownik
A ja mam dziwny problem,W BAH gdy zakład kombinacyjny ustawie na powyzej ok 900 zł klikam dalej,przycisk przekształca sie w &quot;prosze czekac&quot; i nic.Klapa.Nie moge postawic.Używam Opery 9.0 z najnowszą javą.
Sorry ze tu pisze,ale wg mnie podchodzi pod temat &quot;Jaka jest maxymalna wygrana??&quot;

imported_koper_2 0

imported_koper_2

Użytkownik
A ja mam dziwny problem,W &lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt; gdy zakład kombinacyjny ustawie na powyzej ok 900 zł klikam dalej,przycisk przekształca sie w &quot;prosze czekac&quot; i nic.Klapa.Nie moge postawic.Używam Opery 9.0 z najnowszą javą.
Sorry ze tu pisze,ale wg mnie podchodzi pod temat &quot;Jaka jest maxymalna wygrana??&quot;
użyj FIREFOXA lub IE

Do góry Bottom