>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Jaka częstotliwość obstawiania?

yakashi 0

yakashi

Użytkownik
Mam 14 lat i tydzień temu zacząłem obstawiać rezultaty meczów. W ciągu tego tygodnia postawiłem 4 kupony i wszystkie przegrałem, jestem na ⛔ 13zł jak na razie. Postawiłem aż 4 kupony w tygodniu dlatego, że byłem bardzo podjarany tymi całymi zakładami.
Teraz przemyślałem to i doszedłem do wniosku, że w ciągu tygodnia będę z kieszonkowego odkładał 15zł i w piątek albo czwartek stawiał u buka 3 kupony, 5zł od sztuki.
Czy według was to jest dobry pomysł, czy raczej mi go odradzacie?
Jeśli dobry to jakie typy zakładów najlepiej brać pod uwagę?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Najwięcej zdarzeń jest przeważnie w weekend.
Co do sposobu grania to lepiej jest grac stawką większą i mniej meczy, niż tzw tasiemce z których 95% nie wchodzi.
Przed postawieniem kuponu dokonaj analizy typów (jaka jest forma drużyn, jaki jest bilans gier między sobą tych drużyn itp.)
pozdrawiam ;)

sam-rothstein 0

sam-rothstein

Użytkownik
No sprawa taka mhm nie jaraj się typami :-D ja zaczynałem w wieku 13 lat :spokodfhgfh: też to przeżyłem, ale doszedłem z czasem do wniosku, że co za dużo to nie zdrowo i obstawiać imo jest najlepiej 3-4 kupony w tygodniu np. nie wszystkie typy w 1 dzień tylko np. parę typów dziś parę jutro oferta typów jest przeogromna jeśli chodzi o weekend więc wybrać dobre typy nie trudno.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Ja też gram codziennie, taki urok internetowych bukmacherów. Tygodniowo czasami gram 20 kuponów i więcej wszystko zależy od oferty

Do góry Bottom