>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

jak zweryfikować skrilla założonego ponad 3 lata temu?

F 0

fiestalatina

Użytkownik
j/w
może to banalne pytanie, konto robiłem ponad 3 lata temu i nie korzystałem z niego, trzeba wykonać przelew ze swojego normalnego konta żeby dane się &quot;zgodziły&quot;?

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Wszystko dokładnie masz napisane na ich stronie, a także po wejściu na swoje konto. Wystarczy wszystko przeczytać ze zrozumieniem i dasz radę.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Nie pamiętam dokładnie, bo robiłem to dawno temu. Mówię, wystarczy robić to, co napiszą, bo teraz każda taka weryfikacja przebiega intuicyjnie. Zawsze też, jeżeli masz jakiś kłopot, możesz napisać do nich maila, bądź spróbować się skontaktować inną drogą.

M 199

mawaszi

Użytkownik
To powinno wystarczyć, bo konto jest zweryfikowane. Mogą jedynie za jakiś czas się zgłosić po dodatkowe dokumenty np. potwierdzenie adresu, ale to rzadkość.

F 0

fiestalatina

Użytkownik
czyli skanów żadnych dokumentów im nie dawać?
PLN 4317.30 (EUR 1000.00)
codziennie tyle będę mógł wypłacać? nawet przez 30 kolejnych dni? bez skanów dokumentów?

M 199

mawaszi

Użytkownik
A przyszło na maila że dokumenty doszły i konto poprawnie zweryfikowane? Wylogowałeś się z konta i zalogowałeś ponownie? Bo powinieneś mieć już zwiększone limity.

F 0

fiestalatina

Użytkownik
ogólnie to na razie zrobiłem tylko to:
-pobrali sobie za pomocą karty małą kwotę w celu weryfikacji
-zamówiłem kartę przedpłaconą skrill
żadnych dokumentów, skanów prawka itp nie wysyłałem, limitów raczej nie podnieśli, bo są następujące:
Aktualne limity konta
Za transakcję ?
PLN 4316.50 (EUR 1000.00)
Łącznie/Całość ?
PLN 32373.75 (EUR 7500.00)
Wypłata ?
PLN 4316.50 (EUR 1000.00)
jak wyślę prawko to się zwiększą? znacząco? ile z bankomatu będzie można wtedy dzienni wyciągać?

M 199

mawaszi

Użytkownik
Prześlij dokument w ten sposób jaki podałem w linku kilka postów wyżej, wtedy będziesz miał w pełni zweryfikowane konto, całość trwa kilka minut, a konto będzie bez limitów. Jeśli chodzi o limity wypłat za pomocą karty to sobie poszukaj, bo to wszystko jest opisane, a limit zależy od posiadanego poziomu VIP-a.

F 0

fiestalatina

Użytkownik
ok, weryfikacja przebiegła pomyślnie
Limity karty
Karta Skrill jest powiązana ze środkami zgromadzonymi na Twoim koncie Skrill: PLN 0.00
Dodatkowe zabezpieczenia
Dzienny limit wydatków: PLN 4326.00
Dzienny limit wypłat z bankomatów: PLN 1081.50

czy te 2 limity da się jakoś zwiększyć? co trzeba zrobić? czy jak przeleję 50k skrill&gt;bet365 to podniosą mi limity? prowizja 1,75% od wypłaty w bankomacie obowiązuje w każdym bankomacie w Polsce obojętnie jakiej sieci?

M 199

mawaszi

Użytkownik
Da się zwiększyć, pisałem w poprzednim poście. Musisz uzyskać VIP chyba od srebrnego poziomu podnoszą limity. Poczytaj o tym bo pytasz o rzeczy oczywiste nawet nie interesując się wcześniej tematem. Prowizja jest niezależna od bankomatu, jest pobierana przez skrill. Zamiast zadawać takie pytania zapoznaj się ze stroną skrill bo tam wszystko jest napisane szczególnie jeśli chodzi o prowizję, limity i VIP. Bo w tym czasie co poświęcasz na napisanie postu byś spokojnie się wszystkiego dowiedział.

A 205

amindada

Użytkownik
Limity podnoszą już od VIP Bronze - 750 E na wypłaty z bankomatu., przy SILVER jest 1500 E i nie ma już żadnuch prowizji.

Do góry Bottom