>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak zrobić kurs 5-7

D 0

donkamillo

Użytkownik
A wiec jak najlepiej zrobić kurs w granicach 5-7 z maxymalnym prawdopodobieństwem trafienia? grać 2-3 mecze po kursach około 2? Czy lepiej wiecej meczy (5-10) podwójną szanse po kursach np. 1.2? Czy może mecze po wyzszych kursach np. 1.8 laczyc z meczami z podpórkami?
Co ma wiekszą szanse powodzenia jesli chodzi o procent trafionych całych kuponów?
(oczywiście wszystko poparte na analizie)

czerny1988 0

czerny1988

Użytkownik
Staryyy skąd to pytanie? wszystko zależy do meczy jakie wybierzesz. Lepiej wybrać mniej meczy po wyższym kursie... mniejsze szanse na niespodzianke... ale wszystko zależu od konkretnie wybranych spotkań

D 0

donkamillo

Użytkownik
Pytam ogólnie. Wybrałem długoterminowy system gry i takie kursy bede grać. I pytam które mecze mają większe prawdopodobieństwo. Ogólne pytanie które lepiej by wchodziły?

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
ja bym proponowal mecze z DNB, kurs sporo wyzszy niz z podporka, a prawdopodobienstwa porazki mniejsze... najwyżej w przypadku remisu bedzie zwrot ;)

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
dnb=draw no bet, czyli w przypadku remisu jest zwrot stawki ;) kursy sa wyzsze niz w przypadku 1x, no ale mankamentem jest zwrot w przypadku remisu ;)
zaklady takie gralem w sportingbet, bet365 i są dostępne do większości meczów ;) szczerze mówiąc nie wiem czy są w innych bukach ;)
przykladowo : arsenal - liverpool - 1x - 1,25, a 1 z DNB (Remis nie ma zakładu) - 1,53 ;) sam b. często tak gram. Co prawda remisy czasami się zdarzają, ale na dłuższą metę wydaje mi się to opłacalne. No i na pewno łatwiej z takich zakładów zbudować kurs w granicach 5-7 ;)

darkmessiash 0

darkmessiash

Użytkownik
aha rzeczywicho no to jest dobre ja ostatnio przestałem bawic sie w piłke nożna i obstawiam koszykówke za całą kase są emocje ????

majkel1990 0

majkel1990

Użytkownik
czysto matematycznie to kurs 7 jest tak naprawdę kursem ok7.7 zależy od buka bo z reguły zaniżają o 10%
czyli im dasz więcej tym meczy tym typ prawdopodobieństwo jest jest mniejsze 0.9*0.9.....
zawsze da mniej niż jeden 0.9
proste...

Do góry Bottom