>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak znalezc IP

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Jest taka sprawa, wczoraj dostałem przesyłkę od kuriera, której nie zamawiałem. Zadzwoniłem w ramach wyjasnienia, dostałem IP z którego zamowienie zostało wysłane. Czy istnieje możliwosc znalezienia czyje to IP. Proszę o pomoc jeżeli ktoś jest zorientowany w temacie

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Samego adresata nie znajdziesz ponieważ jest ochrona danych nawet firma która dostarcza internet ci nie powie. Jedynie co znajdziesz to z jakiej on jest sieci

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Tylko, że jak wpisuję
Kraj: Brak Danych lub przekroczono limit
Spróbuj ponownie
Miasto: Brak Danych lub przekroczono limit
Spróbuj ponownie
Region: Brak Danych lub przekroczono limit
Spróbuj ponownie
Nazwa Sieci: Brak Danych
Adres Usługodawcy: Brak Danych
Początkowe IP: Brak Danych
Końcowe IP: Brak Danych
Adres e-mail: Brak Danych

arni 0

arni

Użytkownik
Na bank jest to Neostrada. Jak już pisał Doberman, więcej informacji nie uzyskasz, Tepsa udzieli informacji jedynie policji a nie wiem czy ta zainteresowałaby się Twoją sprawą ponieważ nie miałeś obowiązku odbierania przesyłki.
Edit: Towar zamawiany przez internet możesz zwrócić w ciągu 10 dni, nie podając przyczyny.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Skoro nie zamawialeś tej przesyłki to po co odebrałeś ją od kuriera? Wystarczyło go odesłać...
Tylko, że miała miejsce taka dziwna sytuacja, że kurier dzwoni do domofonu. Ja zaskoczony, że przesyłka do mnie. Pytam sie czy to będzie coś kosztowało. On mówi, że nic:;/: A wiec otwieram przesyłkę, a tam w środku książeczka opłat :;/:
Na szczęście już oedsłałem

Do góry Bottom